310

Анонимен

преди 6 години

Никой вече не вярва на гербавите престъпници! Ще дойде ден, в който ще се изправите пред съда!

309

Браво

преди 6 години

Най накрая да видия истински ченгета с маски да залавят лошите е такива ни трябват в полицията. Сериозни не задават въпроси действат без значение къв си мъж или жена направо искам да я затворите там където и е мястото. Писна ми от корумпирани българите са *** същества като народ вчера бяхме свидетели на едно добро дело залавянето на корумпирана жена и въпросът е къде са 80000 евро еми жената си ги е изпрала нали знаете какви са жените като става въпрос за пари.

308

2018

преди 6 години

Аз, не съм от София, но тази жена не беше ли начело на протестите срещу застрояването преди около 2-3 години и след това местното население си я избра?Ако е тя, значи пичове - не вярвам! Знам как държавната(разбирай партийната) машина смазва "малкият" човек!Нищо не внушавам!Всеки си има глава за да мисли!

307

Анонимен

преди 6 години

Пирин е в беда!спасете го сега!

306

ЧЕЗ?

преди 6 години

А днес е и съвещанието за ЧЕЗ, случайност или не? Отвличане на вниманието от големите риби към малките.

305

П.Петров

преди 6 години

Не я познавам кметицата, ама все пак някакви хора са и издигнали кандидатурата, чак толкова *** да е без протекции в съд, прокуратура, министерства да тръгне да иска подкуп, колкото 20 екзекуции, да ги вземе на ръка, а не през посредническа фирма за "маркетингови проучвания" , "анализ на риска","консултации" и т.н. ... не е за вярване.Това си е баш Цецкова работа, по милиционерския подход си личи!

304

шовинист

преди 6 години

Смешно е. Нали се сещате, че две трети И от централната администрация в софия живее предимно от рушвети, лобиране, бордове, рекет, "бизнес на съпругата" и т.н. корупционни схеми. Който не вярва - да им види колите, вилите и международните паспорти...с печати от екзотични дестинации....

303

Анонимен

преди 6 години

Абе на това се вика "стъкмистика" ! Кой е ***'лоумен да получи такава сума на ръка, за това има банки, има офшорки които да "пренасят" тези суми, как така на улицата се предават такива пари ? Гербаджийската с'*** я кара точно по комунистически / каквито са всъщност / баламосва електората с някакви стъкмени корупционни сделки разбира се ! Ха ха ха и тук каракудите веднага лапват "голата кука" !

302

Хак да им е

преди 6 години

Който не знае, в Младост живеят предимно тъпигьози -- бивши военни и чорбари.Избраха си независима корумпирана кметица се гледат като наакани.

301

22

преди 6 години

не си поплюват от ГРОБ насадиха жената, сега да доказва че е невинна

300

Анонимен

преди 6 години

Всички червенопиоеркии да им слагат желязото. Това е пътя.

299

Стоп

преди 6 години

300 - защо К.Н. а подава оставка на издигнато от партията лице? Бойко Борисов нима подаде оставак заради шева на Военна болници, който изловиха с подкуп, бе депутат от Герб? нима подаде оставка заради това че Цветанов има 6 апартамента? айде стига. Всеки да си носи персоналан отговорност.

298

PD

преди 6 години

показна акция или не, не се наемам да коментирам. Но вълната срещу корупцията ще набира скорост. Многократно по бавно отколкото ни се иска, но иде. И така, както сме се омазали, ще почука на много врати. А най любопитното след подобна акция, е реакцията на омазаните."Всички така правят" е удобна мантра. А отговорността винаги е лична. Ами сега?

297

Сандо

преди 6 години

бат Бойко знае как се цака с пешка!

296

Анонимен

преди 6 години

Стига показност, освободете жената. Къде в България не е така? Дори една обикновена калинка на НАП или многобройните държавни учреждения, в които единствено пият кафе, дават тежко и пушат цигари взимат подкупи. За обноските към клиенти са несравнимо служебно-вулгарни. Така, че вместо след 2 дена с символична гаранция пуснете жената и измислете нова новина за следващите 3 дни. Някой дл.лице беше казал, че подкупа не е престъпление.

295

Анонимен

преди 6 години

ГРОБ ГИ Е ЯД ,ЧЕ СА ИЗПУСНАЛИ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОХОДОНОСНИТЕ РАЙОНИ И НЯМА ОТЧИТАНЕЕЕ.....Тъпата *** е вземала всичко за себе си. Не се прави така чоджум.Божието-Божие, кесаревото-Тиквуневу...

294

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

САМО КМЕТОВЕТЕ НА БСП....СА ЧЕСТНИ, ПОЧТЕНИ, БЕЛИ И НЕПОРОЧНИ , КАТО ЗАДНИЦАТА НА КРУШОВИЦАТА....ХА,ХА,ХААААААААААААА...ЗАЩО И В МОЯТА КОЛА НЕ ХВЪРЛЯТ НЕКОЯ ХИЛЯДАРКА ,БЕ.... ???!!

293

Анонимен

преди 6 години

никаква грешка няма утре е заседанието на което ще се решава за спрените от кметицата обекти за застрояване в парковетегербава постановка гнусна работа ако в младост има достойни българи трябва да я измъкнат и да смажат гербавите алчни застройчициинак квартала ви ще стане каменна джунгла за да могат някои да увеличат милионите си

292

Анонимен

преди 6 години

250 000 Евро на месец на ръкъ - "Нормална Държава"

291

Анонимен

преди 6 години

Народе-*** правят ви на *** и вие покорно се съгласявате с това!Колко време ви е нужно да разберете,че трябва да се обедините за да се преборите с туморът БКП,как за 29 години не разбрахте,че всички партии /БСП,ГЕРБ,ДПС, Атака и т.н./са клонирани от БКП и целта е да ви разединяват за да ви управляват вечно,такова о'вче племе като българското няма друго на планетата Земя,което така лесно да бъде манипулирано и експлоатирано - НЯМА!Заспорили тук кой от кои е-всички управляващи са ко'мунета бе