59

Анонимен

преди 6 години

Ако обещаят ,че ще ни ОПРААТ за по-малко от 800 дни, ще гласувам за тях, ъо корс...Обединение на чалгата и криско.... откога обществото ни го желае..

58

Анонимен

преди 6 години

само Слави може дда ни оттърве от крадливите суджуци борисоф/цветанов

57

Анета

преди 6 години

До ПитърВръщат се защото са с овче мислене, и кое им е противно на британците от 7 години живея в Англия, нищо противно не виждам, навсякъде по света има кофти хора.

56

Анонимен

преди 6 години

Тита антилопата няма и тя да става политик ?

55

Анонимен

преди 6 години

Порно звезда като цяло има повече морал от комунист

54

Анонимен

преди 6 години

Да поканят и Азис в новата партия,таман ще партията на тримата ***!ПТДж.

53

Скънка до Питар

преди 6 години

Пешо,С или без тази песен не виждам кой трезвомислещ човек ще гласува за Слави?Само като се замисля , че всичките му парички дойдоха от СИК и по- малко от ВИС, за да лансира и лобира по твто за дадени политически единици, ми става смешно.

52

TT

преди 6 години

Чух че и Митю Пищова застава зад политическия проект на Славчо...

51

Гробокопач

преди 6 години

Много зле, пълна душевна, мисловна и емоционална катастрофа показва тази "песен". Трудно дори бихме могли, да наречем нещото "песен". Това е някакъв много нескопосан опит да се музицира индийски сапунен сериал или да се озвучи по нашенски "Великолепният век";))) и всичко с привкус на Кама Сутра;)))

50

2018

преди 6 години

Преди 30г се чудехме, как и защо една порно звезда може да е в италианския парламент!Е, сега вече не се чудим нито как , нито защо!За съжаление не си вземаме поука от думите на Апелес:Не по-високо от обувките, обущарю!

49

Skunka

преди 6 години

Реално погледнато какво общо има тази песен с политическите амбиции на Слави? Който иска да ди я слуша. За мен си е нормална чалгица.Само не разбирам за кво викат този ТАЙСЪН хахахахаха

48

Оруел

преди 6 години

Следващия министър на културата в Борисов 4- Криско!

47

Питър

преди 6 години

До ДаниНе така, Дани. Трябва да се изучиш, да събереш опит, да видиш колко пък противни са британците и да решиш, че всъщност ти (и хора като теб) можеш да се пребориш с простотията, която ни е заляла вече до уши именно защото доста читави хора вдигнаха ръце. 80 процента от студентите, учили в Англия, се връщат в България. И това е правилният път - иначе Криско и Славчо ще ни поробят окончателно

46

Гундю

преди 6 години

За селянията граници няма. Всичко това цели продажби и печалба. За това много години Азис го раздаваше обратняк

45

Анонимен

преди 6 години

"НА ЛЕГЛОТО МИ ГЪРНЕ КАТО ГРАНАТА" !!!!!!Малиййййй, това май е конкурс за съвременна поезия. Криско тоя път е надминал всичко най-некадърно в себе си!П.П. Криско, ако имаш проблеми с червата - вземи си направление за лекар. Струва само 2.90. Лекарствата и те няма да са кой знае колко скъпи, а ще махнеш гранатата от кревата.

44

Анонимен

преди 6 години

Партията на Слави и Криско определено е партия, за която няма да гласувам. То пък не мога да си представя човек толкова да не си обича родината, че да гласува за партията на тези двамата!

43

Питър

преди 6 години

Не мога да си представя, че Славчо е толкова нагъл, че в един и същи ден може да избаца тази гнусотия, а вечерта да говори в предаването си за патриотизъм и непреходни ценности и да прави песни като "Йовано, Йованке". Слави е (почти) всичко, което е сгрешено в България. Останалата част са почитателите му.

42

Анонимен

преди 6 години

Типичният фен на слави: ограничен провинциалист (независимо къде живее), леко нечистоплътен, със позахабена тениска, сандали, 3/4 шушлякови *** и диагоналка. Такива са стотици хиляди!

41

Анонимен

преди 6 години

Чалгата среща порното.Дайте кофата, не мога да спра да драйфам!

40

HeinrichHimmler

преди 6 години

Неблагодарни овце сте всички! Стойте си при Бойко да ви бърка в скъсаните джобчета. Днес гласувате за Бойко, утре ревете и протестирате. Нещастници!