6

Анонимен

преди 6 години

Интел и Куантум сами ще заобиколят санкциите и ще продължат да продават на един от най- големите им клиенти- ЗТЕ!Бизнеса си има свои правила и никога никакви санкции не са спирали бизнеса да прави изгоден бизнес с други държави!Офшорките са най- големите перачници на пари, отдавна трябва да са ги затворили заради антикорупциони и за произхода на парите закони, но както се вижда офшорките продължават да перат пари!Обама беше принуден да плаща 800 млрд $ на няколко компании 2008-2009!

5

Анонимен

преди 6 години

Ами краварите директно могат да спрат всичкият внос. Ние да преминем на друга световна валута за търговия и всички да са доволни. Чесно казано на никой няма да липсват кравешките технологии. Можем и сами да си ги изобретим.

4

Анонимен

преди 6 години

Китай повече не е необходим на САЩ в ерата на изкуствения интелект. За какво ти е човешка работна сила която знае само да мрънка и да иска повече пари за по-малко труд, докато същата работа могат да я вършат роботи за без пари, без трудови договори, без профсъюзи, без политически искания и претенции на държави подизпълнители като Китай.

3

Анонимен

преди 6 години

До BurzumМоже и 100 хил. години да си цивилизация ама като не ти стига акъла никаква работа не върши тоя цивилизационен стаж. Лека полека ще отрежат Китай от високите технологии и ще го оставят насред оризовите полета от където американците ги извадиха преди 30 години.

2

Анонимен

преди 6 години

Монголия ще им доставя тия компоненти.

1

Анонимен

преди 6 години

Тва е нечовешко.