16

Анонимен

преди 6 години

Ама не ги хващайтее само бе. Давайте им 20 години ефективни присъди. Цял живот да копат градинкии с вериги на краката.До кога Съда, ще се подиграва ? Там нали работят граждани , а не политици ? Защо не дават максимални присъди ?

15

Дали ще доживеем

преди 6 години

да прочетем, че група силно еманципирани моми са отвлекли някой левент, изнасилили са го и след като са одобрили сексуалните му данни, с бой са го принудили да работи като жиголо и да им дава по-голямата част от хонорарите си?Та поне да имат основание да негодуват пишещите тук женомразци!

14

Анонимен

преди 6 години

Ох, пак "културата" на един етнос. Да не се окаже, че са я продали за булка, ама понеже цената се видяла висока на жениха той решил, да си върне част от парите, като я прати да работи. Че при тези и това го има.

13

Анонимен

преди 6 години

На мен ми е интересно дали тези в колата са знаели да четат и пишат и дали шофьора е имал книжка.

12

??? !!!

преди 6 години

Престъпници с Опел Кадет!!! Това не мога да го повярвам, освен ако не правят първи стъпки в престъпността. Опел Кадет се произвеждаше до 1991 година, така, че този е най малко 27 годишен. В случая рано е попаднала на полицията, докато ще не са успели да я прекършат.

11

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Само Русията цъфти и процъфтява, нал така млади жендърчета!?

10

Анонимен

преди 6 години

Културни особености! БХК защо мълчат?! А, те пък заети да оправдават избягалите затворници или с конкурса престъпник на годината.

9

Анонимен

преди 6 години

Кой знае още колкоизроди с инициали не са спряни за проверка.пффф.Какво става в България бе хора?

8

Анонимен

преди 6 години

Ужас! Навсякъде престъпници зад всеки ъгъл! Възпитавайте си момчетата, бе родители! Отглеждате агресивни ***.

7

G

преди 6 години

Защо някои престъпници се изписват в медийте с инициали а други с цели имена?

6

Анонимен

преди 6 години

Докато смъртната присъда в България не стане ежедневие, няма да се подобри нищо!...И каква ще е разликата с Ердогания тогава?Нека си ги разпитат и пуснат по живо по здраво, все пак сме европейци

5

Бай Оня

преди 6 години

Задържан за 24 часа и пуснат...! Вместо да го скапят от бой в кауша и после на въжето! Както трябва да бъде! Смърт, смърт, смърт! Докато смъртната присъда в България не стане ежедневие, няма да се подобри нищо!

4

Суека

преди 6 години

Тия по селата са БАШ почти винаги от криминалният контигент . . . :( Яко нагли и нахални !

3

шматка

преди 6 години

А родителите подали ли са сигнал за отвличането.Не пише значи не.Дали са върнали момичето на правилното място

2

Анонимен

преди 6 години

По бързата процедура и да не се чува повече ни за Г. Т., ни за Г. ни даже за точка. Другото всичко е подигравка със справедливостта.

1

Анонимен

преди 6 години

Опел Кадет с врачанска регистрация!!! Това е значително по-зле от Гоуф с ПК. Че от тоя кадет какво е останало, че и да се движи, че и да го спрат?!