45

Анонимен

преди 6 години

Ренегат та дрънка. Ето какво казва Симеон Балевски, баща на Валери за роднините си пред бургаски седмичник: Фамилията на сина ми е Балевски, от която са излезли 23 висшисти, двама известни учени (акад. Ангел Балевски и проф. Методи Балевски) и един зам.-министър. А от селото са излезли и двама видни комунистически министри Петър Панчевски и Благой Иванов.

44

Григорий Распутин

преди 6 години

Кучета и котки може,а прасета не може а...Искам съседката щом си гледа куче в апартамента,аз да мога да си гледам прасета.Наистина е крайно време да се отмени забраната за каране в пияно състояние,аз като ходя с приятели по кръчми и съм с колата,а така ми се пие,край на мъките значи.Тоя Валери наистина е лобистка ***.

43

Анонимен

преди 6 години

Здравеей Тютюн, здравей Марихуана! Когато си пуща цигарата, сред природата, аз не мисля, че я замърсявам. Еми дай да не дишам, даъ да не пръдкам, Аз лично си доста попръдквам от боб, забранете го Аз, да не съм ТЕЦ. Аейде гледайте си работата дъфкачи на приключения в джунглата. Аз, тебе лично нямя да те обгазявам. точка.

42

Съвет

преди 6 години

Предлагам да има касови апарати за пушачи и непушачи.Да делим всичко.Така е справедливо.

41

Анонимен

преди 6 години

Появиха се още няколко пола и какви ли не из вращения, те тръгнали за цигарите да ми спорят.

40

Анонимен

преди 6 години

Така беше допреди 10 години.Сега Разбирачо цяла Германия е *** от черните...Не пушели??? Те ги мандърсат по улиците и полицията е безсилна ....глобявали пушачите..

39

пУШАЧ

преди 6 години

Абе Веселинов ли си Тъжников ли си не те знам,само ще ти кажа че много хора спряха да посещават заведения и много от тях фалираха ,особено кварталните заведения.Хранеха си семействата. А всички тези фалити свалят цената на труда бе ахмак.В големите барове и по хотелите и навсякъде се ПУШИ.Ама тебе кво те клати ...Ти нали си дупедавПедал сбъркан

38

пушач

преди 6 години

Културните хора свикнаха да пушат навън. Аз вече предпочитам да пуша на чист въздух :))))))))))))) Като се пуши вътре става мазало. Особено когато някой ги кара от цигара в цигара.

37

Таня

преди 6 години

Крайно време е цигарите да се обявят за дрога и да се забрани производството им въобще. Но са забъркани страшно много пари и за съжаление няма как да стане. Другото са празни приказки - няма как един пристрастен човек да мисли рационално и затова винаги ще се противопоставят пушачи и непушачи. Всъщност най-ревностните противници за бившите пушачи, които признават, че за съжаление докато са пушели нищо и никаква логика не ги е интересувала

36

Анонимен

преди 6 години

Да се разреши ходенето по нужда пред сградите на властта, това е решението!

35

Пушач

преди 6 години

До АнонименВ най-най-широкия ми кръг от познати, "дежурни по поликлиника" са непушачите. Може би ги гони хипохондрията?За 38 г. трудов стаж и толкова тютюнджийски, имам 3 (три) броя болнични листове - една травма и два грипа!За мен касата не се е охарчила, споко! Харизвам ѝ всеки ден по левче, освен здравните осигуровки. Поогледай се и ти и пресметни ;) , ама честно.

34

extremist

преди 6 години

ДОСЕГА ВИЖДАМ КАК СЕ СЪБЛЮДАВАТ САМО ПРАВАТА НА НЕПУШАЧИТЕ....

33

Анонимен

преди 6 години

До 29Не става въпрос за това. Да пушиш или не си е твой избор и аз нямам нищо против него и не ти се бъркам. Когато пушиш до мен на закрито, обаче, отнемаш моето правото на избор дали да пуша или не. И това при положение, че и двамата, всъщност, сме влезнали там за да ядем, например.

32

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да бъдат обособени места м/у масите в заведенията, където човек да може да се облекчава на спокойствие. Сегашното ходене до тоалетна е много подтискащо.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Бизнеса с електронни цигари на гербаджийските фирми направо е умрял.сигурно си фен на ***, иначе не виждам причина да напишеш подобна прoстотия.

30

Анонимен

преди 6 години

До ПушачАми ако всички пушачи се откажем? К*во става - голям минус в хазната!голям плюс в здравната каса ще стане, защото лечението винаги излиза по-скъпо от акциза.

29

Анонимен

преди 6 години

А в училищата няма ли да има обособени зони за пушене? Там също се пуши така или иначе...

28

Пушач

преди 6 години

Да се пуши е тъпо, вредно и гадно-признавам и осъзнавам. Обаче, от всяка продадена кутия цигари държавата прибира почти 3 лв акциз, около лев от които трябваше да отива в НЗОК!?! Ами ако всички пушачи се откажем? К*во става - голям минус в хазната!В същото време, някакви измислени "мерки"за ограничаване?!? На пазара се предлага менделеевата таблица, която наричат "храна" - за това, никой не се обажда. Ядат и пушачи и непушачи. Мръсен въздух - дишат пушачи и непушачи.Нещо по въпроса?...

27

занзибар ли

преди 6 години

Ми в Антарктида също никой не пуши!И въздуха знайш къв е чист!?Вместо да се наддрънквате с щуротии,просто разделете заведенията!И кой къде иска,там да ходи!Така е справедливо!

26

Анонимен

преди 6 години

В Германия на перона на гарата е очертано мястото, където можеш да застанеш да пушиш. Иначе те глобяват, нищо, че си на открито.