27

камен

преди 6 години

До Кат толкова я знаетеблизо, браг с цвят най зелен, oceans, run, what you say to a girl, didn't it, better, защо, безтегловност

26

Анонимен

преди 6 години

Жената ПЕЕ и то прекрасно! Мразете и говорете колкото си искате, но няма по-голям талант от нея в България в момента. Сори. За справка - концерта с филхармонията, после се сврете в някой ъгъл, поплачете от завист и се извинете. Едно "Рут Колева" в ютуб няма да ви отнеме повече от минута, да видите тая жена КОЛКО и каква музика реално има.

25

Кат толкова я знаете

преди 6 години

Кажете една нейна песен!

24

стела

преди 6 години

До АЗкак реши че е наркоманизира? Виж и концерта с филхармонията, пък тогава говори. Както и всии тука - нещастници.

23

ЧРД

преди 6 години

Гледах я в операта на град Стара Загора. На живо е много скромна и прилична млада жена.

22

ктк

преди 6 години

Дано някой да я помни,когато обявят че е станала на 48.

21

Курт

преди 6 години

Нашата Рутана, е еврейска ***.

20

До 14

преди 6 години

До АЗАми, това момиче може да е всякакво, но не е просто.Живяла е на Запад и отношението и към живота е доста по-различно от провинциална България.Но, тук, всеки, който се държи малко по-освободено..вече се анатемосва, че е високомерен, с голямо самочувствие и т.н.И да...много истини каза за музикалния бизнес в България, които не се харесаха на комунистическите ни изпълнители.А, истината е, че Кички, дуети Ритон, Йорданки Христови и повечето други...правят една соц естрада, без грам стойн.

19

Анонимен

преди 6 години

До 12Ти на живо чувал ли си я? Това момиче просто не може да пее и това не е хейт а факт! Жива и здрава да е, но дано си намери попрището, защото музиката не е!

18

Анонимен

преди 6 години

Това е от "талантите" , които чакаме цял живот да се развият. А те просто , не са таланти. Нито гласа и е но особено, нито държанието й. Фактите го показват ...до тук нищо.

17

Анонимен

преди 6 години

А аз чакам с нетърпение 20 април. Специална дата за много хора.

16

ДНЕС БГ

преди 6 години

Пожелаваме на всички ,Весела Коледа и Честита нова година ;)

15

Уауууу

преди 6 години

Верно?????????Мислих, че Бут Коледа гони четиридесетака...

14

АЗ

преди 6 години

До 13В днешно време да си ***, без грам такт и да не се съобразяваш какво говориш се бърка с "искреност, казва каквото мисли и бла бла"???? Тази наркоманизирана госпожица не е никаква звезда...

13

До 2

преди 6 години

До inedАми, поинтересувай се...чуй някоя нейна песен. То, само с висене в чалгата няма как да стане.А, знаеш ли, че е единствената българска, която е пяла в студиото на BBC?Или щом не е било в студиото на мосфилм или някоя руска тв, не се брои?

12

Анонимен

преди 6 години

Айде, ***...давайте.Рут е млада и талантлива певица.Нищо общо с комунистическата естрада.А и си казва, каквото мисли и истината в очите...и родните *** само това чакат.Сложете по една снимка да ви видим, бе...колко сте убави вие. Кажете всеки какво работи...да ни е ясно кой плюе.

11

Коя беше тая?

преди 6 години

Коя беше тая?

10

Анонимен

преди 6 години

Абе Краси, абе Ангелов, толкоз ли на днешния ден не е родена някоя истинска звезда, че да напишеш за нея? Направо удари на камък с тая Рут!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен10звездата на какво?!!!?На себе си. :D

8

Иван Пешев

преди 6 години

Тази не е никаква звезда, аз лично не знам една нейна песен. За сметка на това журналистите а пробутват навсякъде наричайки я звезда, сигурно си плаща за тези статии.