9

Анонимен

преди 6 години

Тоя психиатър скоро ходил ли е да се прегледа?

8

Анонимен

преди 6 години

*** не може да стане лидер. Не само, че няма багаж за това, но и винаги ще си остане в сянката на Нинова!

7

докторее

преди 6 години

Корупцията не е проблем,има я навсякъде!Проблем е липсата на борба с корупцията!В Китай разстрелват цял партиен секретар за едни кирливи 10,000 $!

6

Yakov

преди 6 години

"Политиците ни превърнаха измамата в държавна политика, изнудването държавна практика, а корупцията държавна норма."

5

Анонимен

преди 6 години

Ами корупцията ви е кормилото на управляващите .

4

Моряк и половина

преди 6 години

Единственото кардинално решение на проблема с курупцията е връщането на смъртно наказие и активното му използване! Като не искаш да си продаваш живота за пари и да си честен и почтен - смърт и точка! Няма да ми минава целия живот в морето, за да гледам как разни курумпирани хора празнуват коледа и нова година на мой гръб!

3

Анонимен

преди 6 години

Оставете работодателите и корупцията! Разправяйте се с жената, откъснала цветенце! Тя е най- тежкият проблем на държавността.

2

А така

преди 6 години

С други думи радев ако напарви партия ще събори ГЕРБ. По-добре тази партия да е направи Деси. Ще даде по-добри резултати. тя е по-силен лидер от двамата. Но нали е много лесно когато нищо не можеш да промениш поне да критикуваш. Така още по-силно се осветява невежеството. В кои слоеве на обществото е корупцията. Ами сред собствениците на предприятлия, услугите и администрацията. Само в третите са хората н ГЕРБ. Всичко друго е хора на БСП. Те преватизираха държаата. Те са едрите работодатели.

1

Анонимен

преди 6 години

Каква държава? Това е един прогнил, на всички нива, от корупция курник. Като почнеш от чистачката, та стигнеш до баш суджука.