122

Анонимен

преди 6 години

Ако беше дал почивка, нямаше да срещнем тази жена?! Ако роклята беше ушите другаде, нямаше момето да е в автобуса, ако Венера не беше в Лебед, вибрациите щяха да са други, а ако караме внимателно, няма да предизвикваме катастрофи.

121

123

преди 6 години

Интересно ми е кога за последен път някой от вас е карал на магистрала. Кога за последно сте излезли от вкъщи сте спрели да гледате мониторите, за нещо различно от по една дръпка с аверите. КОментарите са абсолютно неадекватни.

120

Анонимен

преди 6 години

Малка поправка :) при удар от ляво - първо завой на дясно за баланс и тогава на ляво за да върнеш МПС-то в пътя (обърках малко посоките)

119

Анонимен

преди 6 години

Не искам да обвинявам никой, защото не знам какво точно е станало, но...!!! Според моето скромно мнение, след удара шофьорът на автобуса е завил наляво и... е обърнал автобуса. Нямам D (само C, но за 14г. над 250 000 км. опит в над 13 държави), но предполагам, че при удар от ляво и то отзад, първата реакция трябва да е завой на ляво, за да се балансират малко нещата и чак тогава на дясно, за да вкараш автобуса в пътя. При първа реакция - завой в същата посока, поне с кола означава завъртане...

118

Анонимен

преди 6 години

Досега не съм чул изявление на набедената за виновна.Най-вероятно Ивкони ще и запушат устата с някоя сериозна сума. За избутване или удар в гумата и дума не може да става.

117

Анонимен

преди 6 години

До Я па ти...Как нередности в тахографа може да причини ПТП.Тахографа ли управлява автобуса? Не знаех.----------------О, батко, не с тоя акъл! Да караш с нередовен тахограф е все едно да караш пил. Значи че се криеш и караш повече от позволеното - преуморен и изнервен. Недей моля ти се с плоските подмятания, защото когато съм изкарвал Д+Е, ти може още да не си бил плануван.

116

шматка

преди 6 години

Спирате да пътувате с ЮИ и всичко приключва

115

Маргарита

преди 6 години

Всички шофьори от тази фирма са много груби, стюардите също, продавачите на билети на касите - още повече. Леят се обиди, грухтене, псувни, а това с говоренето по телефона, докато шофират, си е практика!!!!!

114

Иваило Ханджиев

преди 6 години

С Юниън Ивкони всеки курс е АД!!Шофьорите им наистина говорят с часове по мобилните си телефони,и по същото време изпреварват с една ръка!!Страшно е!

113

ттт

преди 6 години

Специалист по катастрофи не съм. Но вижте тази снимка! Не се вижда цялата лява страна на автобуса, но такава можете да намерите от деня на катастрофата. Ми то няма драскотина по тази страна на автобуса бе. Предното стъкло доколкото разбрах, са го разбили хора, за да влязат в автобуса да помагат на пострадалите.Не взимам страна в случая, но ЮИ е собственост на много мощен човек, бивш (може и настоящ) депутат. Страхувам се, че ще повлияе върху медиите, следствието и съда.

112

Пурко

преди 6 години

Жалко за момичето,Колко убийци се разхождат на свобода.....Тази кола няма как да обърне автобус ударен странично по средата......Шофьора има вина не по малка от момичето и не по малка от фирмата изпълнител.......магистрали бе мантинели няма освен ако не са второкласен път......

111

Я па ти...

преди 6 години

До СатаНАТО 100 Как нередности в тахографа може да причини ПТП.Тахографа ли управлява автобуса? Не знаех.

110

Така е

преди 6 години

Освем че е нелюбезен и нервен е и некадърен На прав път да вдигнеш автобус 15 тона на две колела и да го обърнеш не е шега работа. Сигурно е бил каскадьор.

109

i'm

преди 6 години

Категорично съм убеден, че кола не може да избута автобус ако шофьора е реагирал адекватно. Шофьора е кривнал в паниката и сам е бутнал автобуса в канавката. Няма шанс кола тежаща тон и двеста(да речем), да избута цял автобус тежащ 18-20 тона. Абсурд!

108

Анонимен

преди 6 години

Тя тая си личи как думите и са сложени в устата какво да каже.Дори да е бил груб човека не го прави виновен.А що тая убийца е била на пътя , тя що не е спряла за почивка?Оставете човека ! Не той е причинил катастрофата.Може и да е имало и по добър начин да реагира, но той не е виновен за избора си!Виновна е цвета тя е избрала да е там в този момент.Дори колата да се окаже не изправна е още по виновна, че я е карала .Да плаща и да лежи

107

123

преди 6 години

И к'во от началото на седмицата сте работили на вересия ли бе?! ХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААА

106

123

преди 6 години

Леле мале кутевчетата сте едни лъвове на троленето и дори няма и новина за русия или нещо. Тоя инцидент направо дюшеш ви дойде, сега да видим и дали ще ви платят, че майката на жената е пламенна комунистка, но точно по тоя повод е стисната до немай къде. Та пишете, ама за тази новина надника още не е платен към шефовете ви. В момента работите безплатно. Засега. А да и жената е виновна отвсякъде. По-виновни са само тези, заради които няма мантинели.

105

Трол

преди 6 години

Аз съм пътувал само един път с тази фирма, и напълно съм съгласен с наблюденията на пътника! Но тъй като само веднъж съм пътувал с тях си мислех, че това е изолиран случай.

104

Анонимен

преди 6 години

Нормално за Юнион-Ивкони!Всеки, който е пътувал знае, но те фирмата е с връзки.

103

Анонимен

преди 6 години

Момичето иска да каже, че нервен, бързащ, припрян шофьор няма адекватни реакции. Може да се е стреснал, изплашил и в паниката да е направил рязко движение. Всичко е възможно. Хората реагират различно при стресови ситуации. Не можем да очакваме самообладание от всеки.