21

Българи

преди 6 години

Доволни сме от всички тояги,които ударите по гърба на турци и арабски ислямисти!

20

Анонимен

преди 6 години

Султан ок ама Халиф ? разликата е значима колкото Крал и Папа . Дали имаме т ъ п журналист тип ч.ук.ча писател

19

смях в залата

преди 6 години

Егати стрелбата! От 71изстреляни, 71са достигнали целта.

18

Анонимен

преди 6 години

НЯМАШЕ НИКАКВИ СЪЩЕСТВЕНИ ПОРАЖЕНИЯ, НЯМАШЕ ЖЕРТВИ, САМО ЕДНА ЧИСТАЧКА СЕ ЯДОСВАЛА, ЧЕ КОФАТА И С ПАРЦАЛА БИЛА СМАЧКАНА ОТ ЕДНА ТОМАХОУК

17

Боби

преди 6 години

До 8===о 18Да си го кажем в прав текст - Русия възстанови единната система за ПВО на Сирия, ремонтира комплексите, натренира екипажите.Бас държа че в небето на Сирия същата нощ е летял Руски АУАКС А-50У - засякъл е ракетите още над морето и е целеуказвал на ПВО комплексите на Сирия(очаквайте цел Азимут ***, скорост ***, доплерово отклонение ***) в доста случаи при такава помощ ЗАРК/ЗРК комплексите са стреляли като на полигони учения

16

ognyanz

преди 6 години

Не виждам за какво би трябвало да са доволни тези, които бомбардираха Сирия. На практика нищо не са постигнали, даже напротив. Колкото сърбите започнаха да харесват САЩ и съюзниците им след бомбардировките на Сърбия, толкова и сирийците ще започнат да харесват САЩ, Великобритания и Франция.

15

Анонимен

преди 6 години

На мен ми се струва,че руснаците и англичаните управляват в момента света и турците са с тях.Турците бяха срещу ЕС и САЩ,докато разчистят всичките си противници,критици, кюрди, конкуренти. И сега ще се въртят и насам и натам, където им е удобно.Обаче ако следващите избори спечелят демократите,не се знае какво ще е продължението, включително и в Сирия.Но това са само предположения.

14

Анонимен

преди 6 години

И аз съм съгласен с Бързия No.4, че хората са парaзитите на земята и един ден ще изчезнат и това ще е скоро.

13

Русофоб

преди 6 години

Аз съм изключително доволен.

12

Дедо Гого

преди 6 години

Първият етап от съвместното учение на армиите на Русия и САЩ приключи. По време на учението на полигона Сирия, жертви не бяха дадени. Толкоз !

11

8===о

преди 6 години

Всички са доволни. -САЩ казаха на русия къде ще ударят да могат да се изтеглят и да няма жертви.-САЩ пропагандираха мисията ,като успех.-русия/Сирия се скри в миша дупка щото реално няма какво да направи срещу САЩ.-русия пропагандира операцията като успех.Само някой да ми обясни как по време на 'Пустинна Буря' Ирак и русия не успяха да направят нищо срещу ракетите tomahawk ,a сега изведнъж ги свалиха всичките? руската пропаганда - най-тъпата пропаганда.

10

Анонимен

преди 6 години

Баби, тези трите са главните цели. Отвори си карта на ударите и виж. Удари е имало почти по цялата сирийска територия държана от Асад

9

Боби

преди 6 години

До Анонимен 9ано Умни вземи един КАЛКУЛАТОР защото ти на ум май няма да може да го направиш и Смятай1. Тръмп казва че са 3 целите - Дамаск - център за развитие на нещо си(уж химия)Изоставено летище до Дамаск и Уж химически завод пак до Дамаск2. ПВО на Дамаск е пробито - ФАКТ и тези 3 цели са унищожени ФАКТ но от 30 ракети грубо по 10 ракети на цел по 450кг бойни части - 4.5 т бомби на целА другите 70?Или са преминали по 30+ ракети на цел по 15 т БомбиАсимилираш ли какво са 15т бомби ?

8

Анонимен

преди 6 години

Напълно подкрепям мнението на номер 8 !!!МИР !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Какви резултати бе баби, няма нито една свалена ракета и всички набелязани цели са поразени.

6

Анонимен

преди 6 години

Не познавам човек, който да е "доволен" от това, че една държава /САЩ/ се опитва за пореден път да тормози без причина друга държава и гражданите й, да се меси в чужда политика и да бъде агресор с цел да изкопчи всички чужди блага в своя полза, да създава международни конфликти на чужди територии и предпоставки за световна война.Вие тук питате, дали "всички са доволни" от подобен акт на агресия.Странно заглавие.

5

Боби

преди 6 години

До търговецГрешиш От атаката е доволен Шойгу. Ако беше направена атаката по всички писани и неписани правила Сирийските ПВО нямаше да се справят. Ако не беше Руския АУАКС А-50У който реално командваше Сирийската ПВО нямаше да постигнат подобни резултати

4

Анонимен

преди 6 години

Някои имена на статии ме удивляват, но колкото и да е цинично е точно така!Тук не се отчитат обикновените човешки съдби, а само интересите на "Голямата шахматна дъска"!

3

Предложение

преди 6 години

Ми щом всички са доволни, хайде тази седмица пак!

2

Минаващ

преди 6 години

И за какво да са доволни?!