24

аауууу

преди 6 години

отдавна съм спрял да използвам Facebook пълноценно. Държа го, за да имам връзка с някои познати то време на време. Нито снимки качвам, нито лайквам, нито коментирам. Сомо рожденната ми дата е там, всико дгуго съм изтрил.

23

Дръндер

преди 6 години

До HELL "Изискваме от сайтовете и приложенията, които използват нашите средства, да ви казват, че събират информации и че ги споделят с нас и изискваме те да ви поискат разрешение за това, пише Дейвид Бейзър." Това прави ли се? Прави се! Даваш ли си разрешението? Даваш го! Тогава за какво ревеш! Ако искаш ходи в гората да живееш като ***, които толкова обичаш за да си на "свобода". Свободата няма нищо общо с тези "лични данни".

22

д

преди 6 години

Просто спрете фейсбук :) и всичко ще е точноо!

21

дб

преди 6 години

сега санкции за сащ и англия??

20

Дръндер

преди 6 години

Олеле открихме топлата вода?! Всичко е маркетинг и реклама бе хора, не го ли разбирате а за тях се събират данни, но те са общи! Смяташ ли че някой ще ти обърне внимание. Ти си част от статистиката! И вие пискате, че сте част от статистиката? Еми свиквайте не сте уникални! Божеее смехория до шия!

19

Анонимен

преди 6 години

Специално в БГ идват у вас и те арестуват. Само да напишеш нещо неизгодно за власта. Но това няма нищо общо с фейсбук. Просто там го пишеш а те те арестуват у вас.

18

extremist

преди 6 години

ДА СЕ СПИРА ФАКЕБУУК И ТВА Е

17

lol

преди 6 години

До Анониментоз пък....

16

бългериа фърст

преди 6 години

Facebook е рожба на ЦРУ! Цукерберг е само един администратор!

15

Iss

преди 6 години

Мммм супер, открихме топлата вода: Най-голямата социална мрежа събирала лична информация, която доброволно й предлагаме. Имаме си един хубав български израз: Не е луд този, който яде баницата...Има къде, къде по-важни събития от това, че Фейсбук събира лични данни и че Гугъл и Майкрософт имале офшорки и криели данъци....

14

Анонимен

преди 6 години

Я, ти да видиш :) не съм го очаквал от компания от ФАЩ

13

Анонимен

преди 6 години

Добре, че не ми го пуснахте тоя вампир снощи. Нямаше да мога да спя!!

12

бай-Кольо

преди 6 години

"Само сиренцето на мишката в капана е безплатно" ! Вие какво очаквахте,некой да дава милиони,за да можете да се фукате в социалните мрежи ли,м?! Особено от еврейн...аре стига...че ще ме разплачете. :)))))))

11

Анонимен

преди 6 години

"И какво като събират?"Ами много "какво". Докато си живееш живота на бройлер, никой не се занимава точно с теб - просто си статистика. Но надигнеш ли главица от паничката за хранене, ще те схрускат за 2 минути. Сиреч, пазят си "компромати" за всичко и всеки. И никой не може да се издигне без да го държат за топките. Ей на това на запад му викат "демокрация", "права", "свобода".

10

Анонимен

преди 6 години

До bluesky1 5Е..и какво като "знаят" че ги осъждам??? Добре де....осъждам ги! В миналото, по време на Виетнамската война, ХИЛЯДИ американци излизат с лозунги против войната...е, сега има социални мрежи!!! Какво ще направят, ще дойдат в къщи да те арестуват ли? Виж, ако пропагандираш война - това си е за затвор, но не и обратното! Макар че......в наше време нищо не се знае! И тия още ще ми приказват, че Бай Тошо бил "тоталитарен диктатор"!!! Мили Боже..........та той е бил цвете пред тия сега!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Комплекси......избиване на комплекси.............когато човек е слаб, глупав, неинтересен, неграмотен, незнаещ и невъзпитан, той постоянно се нуждае от нечие "внимание"! Да не говорим за нездравото влечение към клюките, разправиите и поглеждането през ключалката. Затова "социалната мрежа" е върха на жълтините и отвратителнното клюкарстване, показността и избиване на комплекси. Не говора за професионалните контакти, за това в миналото имаше факсове и телекси, и пощи.

8

Анонимен

преди 6 години

Закривай!

7

Анонимен

преди 6 години

Няма да го изтрия, защото имам приятели в чужбина, ако не бяха те - отдавна да съм го изтрил. Но винаги ми прави впечатление как абсолютно нов акаунт с нов имейл или телефон веднага знае кои хора, включително и роднини да ми предложи за приятели при условие, че преди не съм ползвал този имейл и използвам друга фамилия, а и някои роднини имат други фамилии...

6

Анонимен

преди 6 години

всеки знае, че фейсбук е простотия, ама продължава да пълни базата данни с информация къде е ходил и с коя комшийка е ял кебапчета снощи.....

5

bluesky1

преди 6 години

Аз имам фейсбук профил от около 6-7 месеца,....голяма тъпотия е...сега ще го изтрия! Това разбира се няма да ги спре! Написаното по-горе означава, че чичко Сам знае и проучва хората, които пишат постове, които осъждат американската политика по различни въпроси, примерно такива като войната в Сирия, Ирак, Либия и т.н.....