42

Анонимен

преди 6 години

В България умишлените убийства на година са 1.34 на 100,000 жители, а в Русия са 11.31 или над 8 пъти повече.

41

Анонимен

преди 6 години

В Русия минималната заплата от 1.1.2018г е 9489 рубли, което са 241 лева, а у нас е 510 лева или към два пъти повече.

40

Как ще ги стигнем ..

преди 6 години

Към Русофобите - напишете в You tube: снимки от дрон Москва сити, Санкт Петербург, Казан, Грозни, Екатеринбург, Владивосток ... и търсете нещо общо с нашите градове. После се запитайте как ще ги стигнем .... руснаците !!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Значи след някоя година и там ще се пръкнат умно- красиви.Ужас

38

късно е либе

преди 6 години

за китка.И могерини и ЕС са просто едни джуджета,а САЩ стана най големият бананов колос на дървени трупчета.Другото са хуморески от близкото минало в стил дойче зеле /работническо дело/.Процесите които протичат в света са необратими и нищо не зависи от остатъците от т.н.запад освен патосите и лозунгите на Могеринии целувките пред европарламента.

37

someone

преди 6 години

Тоест ще наливате пари в промиване на мозъците на младежите и организиране чрез НПО на преврат като този в Украйна в бъдеще, като същевременно стягате обръча около Русия инсталирайки пионки в съседните й държави , които да тласкат държавите към НАТО и ЕС.Ама същевременно сме нагли и искаме Русия да съдействала, ама и споразуменията да изпълнявала, еми няма да стане.

36

Анонимен

преди 6 години

Могерини може да отиде в Крим да им каже, че ЕС ще ги връща в Украйна. Съветският съюз го няма и Украйна трябваше да върне Крим на Русия още при разпадането 1991 година.

35

Могерини

преди 6 години

ходи на погребението на Скрипалови, вервайте и!

34

Анонимен

преди 6 години

Още санкции за Русия.

33

Анонимен

преди 6 години

За всики злини е виновна империята на ЗЛОТО Русия !

32

Анонимен

преди 6 години

Най големите и жестоки противочовешки военни агресори в съвременната история са от САЩ, западноевропейците, Япония!- САЩ за няколко минути избиха над половин милион жени и деца( невъоръжени) с атомните бомби в Хирошима и Нагасаки!- Япония нападна и изби над 20 млн. китайци през ВСВ!- Англия, Франция, Германия за пръв път в човешката история използваха химически отрови по време на ПСВ!- САЩ, ЕС и НАТО нападнаха Сърбия за да отцепят Косово!- САЩ, Англия и НАТО окупираха Ирак, Афганистан!

31

Анонимен

преди 6 години

Ако Могерини я засърби, руснаците са и виновни!Ако на Могерини и се променя цикъла, руснаците са виновни!Ако в Англия застудее, руснаците изобретили климатическо оръжие, но в същото време били глупави и прости!В САЩ от 22 години разработва нови химически отрови- изобретателя на " Новичок", руснаците пак са виновни!Треторазядни полиитически чиновници- комисари, евродепутати взимащи само огромни заплати!А решенията ги взимат финансовите спекуланти като Сорос и корпорациите в САЩ и ЕС!

30

Продажни журнaля!

преди 6 години

!!!

29

тъпчо

преди 6 години

Като латерни повтарят едно и също, но споменават само следствието, но не и причината довела за това. Така де, само това, което им е угодно говорят, а за другото мълчат.Защо Крим гласува на референдум да се отдели от Украйна? Защо в Донбас убиват невинни?Кой призна, че са потрошили $5 млрд. (пет милиарда долара) в оранжевия преврат в Украйна?Самата Савченко тия дни каза, че знае кой е стрелял по хората на Майдана и това са тия, които сега са във властта.Но за капак - Русия виновна!?

28

noFreeman

преди 6 години

Европааа загивате... унищожихте държавите ни, окрадохте ги, включихте ни на купонна система - разбирай европрограмите, които се трупат като дългове. Заставихте ни да плащаме по 800 милиона евро на година такса за гейския ви съюз... въобще по голяма пирамида няма в света за сега. Идва края ви... все повече държави искат да се махнат от вас... може би ще стане с помощта на някоя друга страна!!!

27

Анонимен

преди 6 години

При корупция в Русия. Може да извади армия от затворници и да ги прати където си иска. Може на фенове на спортна среща, може на пазар да спретнат бой, може на мотори да ги качи. Това са ценности в Русия

26

Анонимен

преди 6 години

Рисковете за ЕС са в собствените и алчни и глупави лидери!

25

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Някъде бях чел... Това като го прочета и правя асоциация - някъде бях с..., ама не знам къде!Ха-ха вие нали не си мислите освен глyпaц, че някой читав ви вярва?

24

Анонимен

преди 6 години

Цялата държава е на ПУТИН.Може да купи който си иска политик в България. Не само Волен

23

Анонимен

преди 6 години

Русия трябва навсякъде да бъде гонена като империалист...на ЗЛОТО !