99

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера как един учител по физическо как може да разбирам от политика от военна техника. Звучи ми много несериозно.

98

Анонимен

преди 6 години

Най обичам когато комунисти плюват комунисти !!

97

До 97

преди 6 години

Цвъко е бил член на БКП и излъга в една телевизия, че не е бил. Случайно познавам лице което е било с него в една ППО. Много хора работили по това време в министерството знаят, че е бил бекапеец. Защо лъже, те всички са били такива, той, Цецка Мамата, Бате Буби, приет на 18 години, баща му също, Фсндъкова, тя е от семейство на АБПФК, Краси Велчев, партиен секретар на БГА Балкан, кой ли още не. В БСП няма такива бояджии. Рано или късно Цяетанов ще плати за гадостите си които сътвори на България!

96

Анонимен

преди 6 години

Най-слабият президент Росен Плевнелиев критикува ... Той няма моралното право да критикува. Ако беше уважаван президент можеше и да критикува, но тогава нямаше да критикува президента Радев.

95

Анонимен

преди 6 години

Най -хубавото е , когато си *** да мълчиш и да не се разбере какъв багаж носиш на раменете си . Иначе тотално си оплют от пишещите братя . Поздравления , че пак доказа колко завистливи и некадърни са в управата на една бедна държава .

94

ДЯДО ТОШКО

преди 6 години

БРАВО БЕ цецо, и ти ли се усети. Боко не го разбра, е то иска да управлява, да командва, да се наслаждава на властта .....

93

Активист на БКП

преди 6 години

Президентът е възпитаник на Военно-въздушно училище !!! Цурко е завършил училище за бавноразвиващи във Вършец !!! Изводите си направете сами...

92

.

преди 6 години

Естествено, че е най-хубаво да си президент на БГ. Не се напрягаш да мислиш, чакаш инструкции от господарите в Москва и изпълняваш. Те затова си го сложиха *** - да слуша и да изпълнява.

91

Анонимен

преди 6 години

Единия говори за тъмна Държава, а другия за лични/тъмни срещи...WTF

90

HeinrichHimmler

преди 6 години

Цв. Цветанов - Най-хубаво е да си президент в България, ама ппо-хубаво е да си редом със суджука в кражбите, рекета и схемата за източване на държавата!

89

?!

преди 6 години

А още по-добре е да си мушморок. Визирам Цв.Цв.

88

Анонимен

преди 6 години

До 94. Цветанов НИКОГА не е бил член на БКП. Ама нейсе, винаги ще има ***, които си пишат каквото им скимне - от завист и злоба.

87

Фатмак

преди 6 години

До гневен. Присмива се на кухи червени кратуни като теб и на онзи случайник в политиката, лансиран от Решетников. А ти си гневен, защото Цветанов е прав - с комунистически лозунги отстрани не става.

86

Байфидан

преди 6 години

Радефф, радефф, не може да ни служиш за пример за морал. Ти осветли ли как назначи любовницата си за секретарка?

85

маши на Русия

преди 6 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

84

До Цветанов

преди 6 години

Хубаво е, но ти няма да станеш.

83

проктолог

преди 6 години

Фирмата на пожарникаря, ЕТ "герб", още не може да се примири, че катастрофално загуби президентските избори. И Цецо, като истински български политик, злобее и си отмъщава.

82

Анонимен

преди 6 години

Питайте Рашидов . Той е специалист по баланса .

81

Решетников

преди 6 години

Не забравяйте, че президента Грипен Радев ни беше избран след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

80

Анонимен

преди 6 години

видяхме герб докъде ни докарахте - най-бедната страна в ЕВРОПАА с най-много избягали от ВВАС млади хора