18

МАФИЯ КАТ

преди 6 години

МАФИЯТА КАТ И ГЕРБ

17

Емилчо Лаков

преди 6 години

Ако мотористите не могат да вдигат джангър, 80 процента ще се откажат от моторджийството. Това е комплексна тръпка, съчетаваща удоволствието от самото каране, и съзнавнието, че обикновен пъпчивец като теб може да предизвика такива промени в околната среда, да кара всички да се обръщат, за ги стресира с грохот, да ги буди по нощите, абе обощено казано, да караш мотор, почти сигурно си комплексар от висока класа.

16

Илия Пенев

преди 6 години

Съседката ми отдолу под нас в кв.Лозенец, София като се напие и дрогира започва да удря по тръбите на парното и да вдига шум! Прави го почти всяка вечер наложи се да подам жалба за психически тормоз в полицията! Сега полицаите я затвориха за 24 часа и като се върна бе кротка като агънце. Снощи пак се разтропа и ще взема пак да се обадя да я приберат на топло!

15

Анонимен

преди 6 години

И питам азКой им дава разрешителните на пунктовете за ГТП след като нямат нужната апаратура?Аз като си правих една барака-гараж минах през 5-6 различни гишета и накрая ми писна го струпах без разрешителните- ако направят нещо проблем ще го бутна.

14

Боби от Бобовдол

преди 6 години

Има много проста мярка срещу старите коли. Държавата да направи притежаването на автомобил да не е по джоба на човек с под 2000 лв. на човек в семейството. Само че ще избухне революция, българина може да го унижаваш цял живот и няма да гъкне, но за колата е готов да убива.

13

Анонимен

преди 6 години

До Кое му е сложното ?Аз съм си инсталирал безплатно приложение шумомер на телефона :), не че има някаква правна стойност но и това е ориентир. 50-100 лв са дори скъпи, сигурно на количество ще са и по евтини. Те искат сигурно някаква прецизна супер станция за крадене на още пари, ненужно. То е явно че и с обикновен шумомер и предизвикано чувство за дискомфорт може да се глоби, но на някой не му се иска да мине евтино ... Да си разболяват техните деца ако щат...

12

Шопа

преди 6 години

Не знам в кой свят живеете, но хората няма как да си купят нови коли. Тези коли на по 20/30 години са по джоба на българина. А това за замърсяването, шума и др. са глупости на разни НПО та дето смучат пари и отчитат дейност. Нали не ми казвате, че когато Кремиковци и ТЕЦОВЕ на мазут са бълвали сажди и облаци дим, оловен бензин, 50 % печки на твърди гориво и други подобни е бил по чист въздуха. Айде спрете се и не бъдете по големи светци от Папата щото сте смешни.

11

има и по-важно

преди 6 години

Всичко е важно, но за управляващата клика от 30 г. насам най-важното нещо е собственият джоб. А най-трагичното е , че сами ги избираме и на новите избори пак ще изберем същите, с уродливото оправдание---ми, то няма за кой... Така ни се пада. Негодното изчезва, само Боко Тиквата, Хидроинженера Доган и Честната Нинова остават.

10

Анонимен

преди 6 години

Законите у нас са фасада, за пред ЕС. Има ли закон у нас, по който да се прилагат каквито и да било превенция и контрол. Няма, няма и да има. Заплатите и така си вървят, че даже се и повишават.

9

Анонимен

преди 6 години

Че кой закон се прилага в ко..ата!?!

8

Кое му е сложното ?

преди 6 години

Един шумомер струва 50 - 150 лева.

7

Анонимен

преди 6 години

Почти 80% от моторите у нас са с празни ауспуси. От тях е извадено всичко, за да вървят по-бързо. По сервизите свободно се продават и монтират спортни гърнета за коли шумът от които е много висок.

6

Ангел

преди 6 години

Махнете паветата от булевардите!

5

А въй

преди 6 години

То законите са между другото

4

Анонимен

преди 6 години

ами осигорете пари за нови исксн 30000 отде да зема от луната

3

Анонимен

преди 6 години

Мойта е шумна , пуши , 350 коня ама си плащам

2

Анонимен

преди 6 години

на мен пък малоyмната ми съседка тича с токчета по теракота в 6:30.Всякакви психари има.в София има много диви селяни те обожават около тях да се тропа,гърми,трака,блъска шуми чалга да бичи изобщо да има дразнещ и постоянен шум.и на срането му викат 'тропане' аристокрация разбираш.

1

шматка

преди 6 години

Като говорим за шумни коли точно тези с бурийте закона не ги Фаща.