56

Рикиджия

преди 6 години

БМВ-то е собственост на синчето на собственика на таксиметрова фирма от Видин

55

Галина

преди 6 години

Хахахха аз се спухак от смях, знам, че не е смешна ситуацията, ама я гледах на един клип как реве пред съдията и вика "обещавам повече никога няма да се кача на кола". хахахахаах Значи изводът и от тази случка не е, че трябва да спре да алкохола или тревата, а че тр да спре да шофираа хахаха

54

Ангел

преди 6 години

Днес.бг за какви ни имате .За Идио.ти ли !!! На първите 2 снимки татуировката на момичето е на лявата ръка а на 3-та и 4-та снимка на дясната ръка .Дори снимките не са от едно и също момиче.Последната снимка е на съвсем друго лице. Като цяло нито една от тези снимки не е на Гарбиела защото защото кръстосвам редовно Пловдивските дискотеки в които танцува и я познавам по физиономия !!!

53

Анонимен

преди 6 години

Защо ли не ме учудват снимките на поредната кобра... на 21 прилича на етина Тайландска ***. Пияна и надрусана се качва с джипа купен с много свирене от някой мечо и всичко е точно...

52

vlady

преди 6 години

Има нужда да поживее няколко години на общежитие в Сливен.

51

до Бирено мече

преди 6 години

Вековете нямат отношение към ефекта на упойващите вещества. Пробвал съм различни неща и смятам, че под въздействие на марихуана е много опасно да се шофира, може би не колкото алкохола, но пак много опасно.

50

Анонимен

преди 6 години

Ефективна присъда.Да плати щетите.И без право да управлява до живот.Може да убие някой.В затвора да видим как ще се раздруса там.

49

търкачи

преди 6 години

А НЕКОЙ СЛУЧАЙНО да се замисли че това момиче е отражение на обществото да не кажа на държававата всеки съди без да мисли а***лчни ег0истични с0циални жив0тни иначе всеки вика моето дете най хубавото семейството ми е най важно а действителност какви сте в живота и в къщи ...над 80 %

48

Селянин без Фейсбук

преди 6 години

Тая я показвате, а оная дето уби 6 човека и ПОТРОШИ още 26, къде е?

47

Коча

преди 6 години

Потрошила 10 коли, голямя работа. Ами колко ли дръжки е строшила :))))))))))))))))))Габи - попския ръкав!

46

Анонимен

преди 6 години

"самочувствие без покритие"Е, много е вероятно да е преспала с де що има мутра в района. Оттам и самочувствието.

45

Наследника

преди 6 години

Държава в която момичетата мечтаят да станат танцьорки , а момчетата мутри, такава държава няма бъдеще...

44

Мъжлетата

преди 6 години

Мъжлетата са виновни, комплексарите гледат еротични филми и си мислят, че това е красота, а всъщност никога не са виждали истинска красота, та дори и голо момиче. И След време като им паднат малко парички търсят точно такива. С тен на изгоряло пиле, евтин хеурон, силикон и грозни вежди, нокти екстеншъни и много грим. Нормалните момиче та ин децата го гледат и мислят, че е правилно

43

Абориген

преди 6 години

Да и дават 10 години и да ходи да прави селфита в Сливен

42

Анонимен

преди 6 години

Както казваше водачът на глутницата от "Книга за джунглата" - "О, вълци, гледайте добре! Вие знаете Закона!"

41

Анонимен

преди 6 години

Простотия, наглост, тъпота, още по-*** приятел, самозабрава, проституция, самочувствие без покритие, демонстрация на финанси без покритие, липса на ценностна система и възпитание. Да я вкарат в Сливенския, да я оставят на тези с най-големи присъди за да я изтърбушат отвсякъде!

40

Боба

преди 6 години

Един съвет към мацката: оскуби котарака, че бая ремонти ще плащаш. Тук каското не важи, а застрахователите ще се изредят без вазелин.

39

Анонимен

преди 6 години

този б.лук е направо за доживотен

38

УМЕН

преди 6 години

Само в България и Сащ на труженичките им викат танцьорки или работещи момичета. Евроатлантическо коалиционно лицемерие демек. Тук обаче имаме повече подкатегории. Като фолкпевица примерно.

37

Анонимен

преди 6 години

Уууууххааааааа!!!!!Сега я знаят к извън ******* града!ПЕТ минути славааааа! *** кой ти ги дава!Ай спрете да пишете за тоз в*а*м*п*и*р!!!Па и снимки - да ни стресирате съвсем!!!