96

Анонимен

преди 6 години

Стига сте лала-трала дрънкали стъкмистики бре! Всеки взема толкова, за колкото се е договорил. А условията на договорите ги знаят само договарящите се/информация недостъпна за жълтите медии и не само! Да подмятате кухи цифри е не само непрофесионално, но и откровено глупаво...както го могат най-вече пишман-журналистите, примерно!

95

Сашо Нереза от Шумен

преди 6 години

А Великият Драгалъвский *** Гел не взима нищо,защото преди четвърт век ги взе авансово,в размер на 300 мили арда долара,изкормвайки държавица та ни,преврайки я в руини,катун и скрап и имишлено обричайки българи те на мизерия и геноцит,изпълнявайки империалистическия план"Ран-Ът"!Анатема,Айдуко!Дано се задавите!До девето!

94

Анонимен

преди 6 години

Ми то има и такива които си вземат социалните помощи с Бмв или Мерцедес за четвърт милион.Официално са с по 350 лева пенсия.Реално с мезонети и Поршета.

93

BOLEN ZDRAV NOSI

преди 6 години

Prestanete da lujete i pochnete da pishete i pravite razlika mejdu OSIGUROVKI VURHU DADENA SUMA I REALEN DOHOD....TOVA CHE NJAKOI SE OSIGURJAVA NA 600 LV NE ZNACHI IMA 600 LV

92

Трак

преди 6 години

А колко взима Пеевски и ментора му Доган.Колко внасят в държавата наистина богатите , защото с пет за месец си далече от богат човек.

91

Анонимен

преди 6 години

Не знаех, че Мур*ави е нецензурирана дума, още една причина да бягаме далеч от тази страна!

90

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИзчезни !

89

мм

преди 6 години

да

88

Анонимен

преди 6 години

Аз съм част от статистиката от 161 хил. Българи, но сериозно съм започнал да се замислям за чужбина. Освен лошите условия на живот в София и нереално високите цени за всичко на пазара, държавата липсва тотално, единствено я има за да събира данъци и осигуровки за които получаваш едно голямо нищо. До момента, когато ми се е налагало да ползвам здравни услуги винаги е било от частен допълнителен фонд. Явно събираните пари отт държавата отиват за обслужване на редовните им *** гласоподаватели.

87

ДА

преди 6 години

Преброихте ли всички депутати,които взимат по 5000 лв месечно?А другите търтеи от държавната администрация!?Е,тези правят процентите,не обикновеният българин.

86

до 85

преди 6 години

числата съм ги взел от статията в Уикипедия "List_of_European_countries_by_minimum_wage" или на Български Списък на Европейските държави по минимални заплати - всякакви оплаквания отправяй към енциклопедията за изложените от тях факти подкрепени с кой е източника на информация. не виждам с какво може да съм виновен като цитирам твърди факто!!

85

DO 80

преди 6 години

Такива като ТЕБ убиват България .Минималната заплата за Нормалните Хора е 5000 лева . Ходи работи бре Брат в Швейцария .Абе вие нямате ли ДЕЦА - да ги Образовате ??>?ДАНЪЦИТЕ ПЛАТИ ЛИ СИ СУЛѝО ??

84

до 83

преди 6 години

то краденето не става с народен чадър и подклепа, а политически такива, така че не ти следвам логиката...

83

Анонимен

преди 6 години

Не ви е виновна демокрацията, нито Европа.Виновни сме си ние При всичките милиарди, които Еяропа ни дава, пак само крадем, а държавата прилича на ***.Немски кмет ли да ни изпратят? Холандски прокурори и съдии? Френски полицаи ли да дойдат, за да работят както трябва?Все някой ви виновен. И все демокрацията и европа. Българинът още милее за ссср, вие искате да се развиваме.

82

до 81

преди 6 години

а във "фалирала" Гърция е 685 евро, но тези неща в Тиквуланзия не се коментират от политически зависимите медии!!!!!

81

влаха

преди 6 години

в Румъния минималната заплата е вече почти 2 пъти на тази в България - офиално е 410 евро, но реално си е към 1000 лева!!

80

к0нсерва

преди 6 години

във Франция и Германия минималната заплата е 1500 евро, дори не е най-високато минимална заплата за Европа - примерно в Ирландия е почти 1600 евро, в Люксенбург 2000 евро, в Швейция 3100 еврор, т.е. най-бедните на заплата в Европа са по-богати, от тези с най-висока заплата в България. Това е - Граждани за Европейско Развитие на България.

79

Анонимен

преди 6 години

А някои вземат по над 100 000,но едва ли се разписват.

78

висок

преди 6 години

Добре се разписват, сигурно и коректно си внасят осигуровките! Но да знаят, че после пенсията им ще е колкото на неработили никога ***! На мен всеки месец ББойко ми краде по 500 лв от полагаемата пенсия!

77

UK

преди 6 години

Е значи 30к човека от 5млн живеят нормално,още 300к обаче са богаташите,дето никъде не се подписват,и 5млн скотове с от 100до 500евро