12

Народен салам

преди 6 години

Вече ще се казва планински салам.Същия вкус.Същите незабравими моменти

11

Чичо

преди 6 години

То и сега има стандарт,,Стара планина,,но я накарайте Тома неверни да си купи нещо от този стандарт.Доверие трудно се гради,но много бързо се губи,когато от алчност предлагаш на хората кренвирши от нишесте и тоалетна хартия.Не вервам.Никогиш.

10

www

преди 6 години

ЧИСТ НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ ИМАШЕ САМО ПРИ ЛОШИЯ КОМУНИЗЪМ - НЯМАШЕ НУЖДА НИТО ОТ ПЕЧАТ НИТО ОТ ЗАПОВЕД - А ПРИ ДОБРАТА ДЕМОКРАЦИЯ САМО ЩЕ ГО СЪНУВАТЕ ....

9

az

преди 6 години

А защо ще са по-скъпи? Нали уж 40% от България била планинска, т.е. ускъпяването им вече е включено в цената на продуктите в магазините. Ако някой иска повече, значи ни дои и продукта му трябва да бъде бойкотиран за да фалира гaдината.

8

House M.D.

преди 6 години

Съгласно меродавните данни на Агенцията за проучване мнението на House M.D. 100% от планинските производители считат, че за този щемпел ще трябва да платят една гора пари, вкл. под масата.

7

Анонимен

преди 6 години

Основния проблем е дали зад термина ще има нещо което става за едине. Че да не стане като дизела! Вършеше работа стана евродизел - скъпо, некачествено но евро!

6

Анонимен

преди 6 години

Другарите европейци продължават смело да творят в областта на селскостопанската продукция. А стандарт "щастливо свинско" няма ли да има? Купуваш си пържола и на нея виждаш снимка на усмихнатото прасе, от което е дошла?

5

Анонимен

преди 6 години

"Почти всички анкетирани свързват планината с чиста природа и очакват планинските продукти да са по-здравословни, по-вкусни и без химикали." Спокойно, ако няма химикали в планината, ще натоварят 2-3 камиона и ще качат.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако е произведен в Дунавската равнина или Тракийската низина, значи е некачествен продукт, така ли?

3

О,времена.О,нрави.

преди 6 години

60% от българите подкрепят идеята,но самите те си нямат и представа,че държавата ще отпусне пари за нещо което те няма никога да консумират.Понеже няма да имат достатъчно средства да купуват това качество.Има само един стандарт,и това е БДС.Всички останали опити за въвеждане на различен стандарт,са чиста проба дискриминация. Въвеждането на такъв стандарт,има за цел да раздели Показно и Дескриминативно хората на бедни и богати.По конституция всички сме равни.Соц. политика,без соц.равенство.

2

Мизия

преди 6 години

Ако е "равнинен продукт" е ***, така ли?...

1

Анонимен

преди 6 години

"60% от българите подкрепят въвеждането на европейски термин за качество "планински продукт" у нас."Ей на това му се казва "фалшива новина". Дори не са си направили труда да напишат коя агенция е направила проучването, кой го е поръчал... просто ти се съобщава като факт, че си бил съгласен. Мога да се хвана на бас, че нито един във форума не е участвал в такова допитване, нито пък който и да било от познатите и роднините му.