25

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

техните деца учат и живеят спокоино а на сириците не дават децата да им учат с помоща на коалицията главорезите убиха стотни хиляди деца.и на това ес ключително и бг казвата демокрация.русия намери доказателство че това беше телешоу на на клоунът от сащ и старата видма от лондон и френският гей.малко ли им бяха телешоуто с терактовете.или искат още те ще им го доставят запомнете ми думата мюслюманинът мъсти до седем поколения

24

ССС

преди 6 години

Каква борба с IDIL,САЩ са техен съюзник!!!Те IDIL и "Умерената опзозиция" действат кординирано!!!Докато не се намеси Русия около 3 години преди САЩ нали води война с IDIL, a тя стана много голяма по територия и бе създаден първия"Турски поток", колони от цистерни с петрол ,които те търгуваха с Турция,но и тя се хвали че са воювала срещу IDIL!!!Русия го спря с бомбандировки!!!Бежанските лагери в Турция са направени 6 месеца преди войната,Турция е знаела за сценария в Сирия!!!

23

ССС

преди 6 години

Каква борба с IDIL,САЩ са техен съюзник!!!Те IDIL и "Умерената опзозиция" действат кординирано!!!Докато не се намеси Русия около 3 години преди САЩ нали води война с IDIL, a тя стана много голяма по територия и бе създаден първия"Турски поток", колони от цистерни с петрол ,които те търгуваха с Турция,но и тя се хвали че се воувала срещу IDIL!!!Русия го дпря с бомбандировки!!!Бежанските лсгери в Турция са направени 6 месеца преди войната,Турция е знаела за сценария в Сирия!!!

22

ССС

преди 6 години

Каква борба с IDIL,САЩ са техен съюзник!!!Те IDIL и " Умеренатажопзозиция действат кординирано!!!Докаъо не се намеди Русия около 3 години преди САЩ нали води война с IDIL a тя стана много голяма по територия и бе създаден "Турски поток", колони от цистени които търгуваха с Турция,но и тя се хвали че се воувала срещу IDIL!!!Бежанските лагери в Турция са правени 6 месеца преди войната!!!Турция езнаела целия сценарий за Сирия!!!

21

Анонимен

преди 6 години

ЕДИНСТВЕНАТА СТРАТЕГИЯ НА САЩ И ЗАПАДА Е ПЪЛЕН СЛУГИНАЖ НА ЦИОН- ИЗРАЕЛ И ЗАРАДИ ИЗРАЕЛ САЩ И ЗАПАДА СА ГОТОВИ ДА УНИЩОЖАТ ПЛАНЕТАТА С НОВА СВЕТОВНА ВОЙНА КОЯТО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ТЕРМОЯДРЕНА

20

Анонимен

преди 6 години

"Не се заблуждавайте ,че обикновените американци, англичани или французи са прости и не виждат маниполациите на своите елити"Не съм съгласен. Влез във форума на яхуу например и прочети коментарите под подобни новини. Пълна скръб е, толкова са зомбирани, че не е истина направо.

19

Анонимен

преди 6 години

"че изтеглянето на американските сили би създало вакуум, добре дошъл и за сирийския президент"Е не, няма такава наглост. Значи, желанието на сирийците да си върнат държавата е "вакуум"? И то "добре дошъл"?Хайде бе, Йелоустоун, защо още спиш...

18

БТА/ЦРУбг

преди 6 години

Хибридният боец Максим Минджев , стар црушник, е задействан дистанционно.Не му обръщайте много внимание, толкова си може чуеко

17

Стратег Петров

преди 6 години

Боят свърши, ислямите гризнаха дръвчето, понадишаха малко газ - какво остана за да ФАЩ и ко?Да помагат с индиански тополи и да *** рани.

16

Анонимен

преди 6 години

Тази статия е по калъп с няколко други явно част от информационната война. Нашите журналисти не пишат толкова нмого и не ползват толкова много думи, както винаги има по някоя гршка. Тези 'статии' са преварително писани и спуснати- личи си.

15

Тръмп

преди 6 години

Сеа, понеже САЩ атакува Сирия, заради "хим. оръжие", което така и не разбрахме къде е.Ред е Украйна да бъде нападната с ракетки, защото Украйна "ВСУ" употребяват ФОСФОРНИ и КАСЕТЪЧНИ бомби ЗАБРАНЕНИ от ОЗХО.Там поне има доказателства, Донецк е атакуван с ХИМИЧЕСКИ оръжия.Да не забравим Украйна бомбардира детски градини, училища, болници, цив. население.Чичко Тръмп подсказах ви кой да нападате.НАЧИ Тръмпи не Сирия, А УКРАЙНА!Повтарям, Не Сирия, Украйна, там със сигурност има ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖ

14

Анонимен

преди 6 години

Бунтовници били................хахаха, а не терористи, така ли?Оше малко ще кажете да им събиме помощи да свалят по-лесно Асад, щото са много добрички и хуманни тия бунтовници.............нищо че режат глави като зелки!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски, Русия има най-доброто оръжие в целия свят!!!Русия е велика, Путин вече е в историята като президента, който върна Русия на световната сцена!!!

12

Анонимен

преди 6 години

САЩ, Англия и Франция са агресори в Сирия!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Откога наричат терористите и главорезите бунтовници???

10

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До АнонименЗа Тръмп.Той е на пост ,където 100% има лостове за корегиране в необходима посока!Независим диктатор има разбира се , само на теория!Зависимостта е нормално нещо, все пак длъжността им е да са говорители на обществото и на интересите му.За България е спорно дали се получава, но щом обществото има доверието на елита си, означава ,че има обратна връзка!

9

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До До 1Не се заблуждавайте ,че обикновените американци, англичани или французи са прости и не виждат маниполациите на своите елити!Виждат , и още как!Но Елитите им имат довериетоо на обикновените хора ,че Елитът прави всичко това в интерес на обществото им!За това и Елитът на запад не си прави труда да изпипва провокациите до край! Няма нужда ,обществата им приемат това.За България може ли да кажем същото!

8

Анонимен

преди 6 години

Вместо да изхвърли руснаците от Сирия и да разпарчетоха химика Асад Тръмп действа хаотично и се прави на клоун.Дали пък руснаците не го държат с нещо здраво за топките!?

7

комитата

преди 6 години

Явно *** е дежурна да драска в Днес-оставането на САЩ в Сирия първо е незаконно и второ подкрепя продължаване на войната -останалото е ясно квот стана в Ирак,Либия ,Авганистан т.н. Напиши нещо читаво -какво стана като се разбуни целия арабски свят с измислените химически оръжия в Ирак и беше нападната незаконно резултат стотици хиляди жертви и съборени икономики ,защо тероризма се разцъфтя в последствие -анализирай нали се правиш на журналист

6

ССС

преди 6 години

САЩ подържат от самто начало огъня в Сирия,за да имат причина да са там!!! Те с кой договориха да разположат войските си на Чужда територия,това не е ли агресия!!!А така нареченитв бунтовници,подържани от тях повечето не са Сирийски граждани!!!