187

Недейте бе !!!

преди 6 години

Народът го харесва !!!Че е посредствен - ДА.Ама летец бе -- само като чуят това българките се подмокрят.Но си го заслужаваме, мисдлех, че след Първанов няма да имаме толкова ограничен президент ама не би.Които не е слушал какво говори ония ден в УНСС нека да види -- така може да говори само бавноразвиващ се -- не го наричам с точната дума, че ще ми сложан *****

186

Ще ходи ама

преди 6 години

Да не го сполети съдбата на Гошо Тарабата (Георги Димитров) отиде и не се върна.

185

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До ОтговорПарите!!!Са част от инстроментариума в организацията на обществото!Като такъв , се използва от съвременните общества!Но твърде голямо .А това е опасно!Парите имат свойството да мислят не много напред в бъдещето! Примерно 10 години напред!А религиите са ,които мислят с хиляди години напред!!Парите са убийците на всяко едно общество ,когато преминат необходимото съотношение!Това е теорията , която напълно се покрива с резултате сега!

184

Анонимен

преди 6 години

Виждам го на връщане с клепнали уши като на дакел.....

183

Фатмак

преди 6 години

*** трябва да отиде за наставления от господаря си! Това е най-смешния и зависим президент в историята ни! Без да се крие служи на престъпната комунистическа партия и чуждата агресивна евразийска ***!

182

изнервен

преди 6 години

Как можахме да изберем руснак за президент на България?!

181

бай Х

преди 6 години

И Боко и Радев нещо много се заиграват с Русия , но да внимават , защото народа си иска Европа ( особено младите!) . Скоро ще има и избори !!

180

българин

преди 6 години

Радев отива да падне на колене и да целуне ръка на властелина в Кремъл !!! Единствен от всички европейски лидери ! Особено след гаврата , която си направи с него руския патриарх-милиционер ! ПЪЛНО ПАДЕНИЕ!

179

Отговор

преди 6 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВ 182 Но правото е на парите , а там сме кръгла нула.Прав си , но това важи с пълна сила и за Русия. И там парите са кът.Май не се съгласен, а?

178

Я па я...!

преди 6 години

Путин вика Радев за инструктаж.А какъв добър президент си имахме.Евроатлантик.

177

Анонимен

преди 6 години

Не е лошо ,че ще иде. Лошо е ,че ще се върне !

176

Анонимен

преди 6 години

браво , тотален успех в дипл.ни отношения, президента е на ниво за разлика от суджук партията

175

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Интересно!Колко от коментиращите са троловете тук!Темата за нашия президент и посещението му!То не се вижда причинно-следствено мислене!А само постулати в стил диктатура!Щеше да е хубаво да бяха от интелегентни хора, зада се лъскаем ,че сме такива!Все пак предназначението на такива сайтове е да ни вкарат в главите определени внушение!А с тези провокиращи коментари от разни ***.Войната на троловете не ни е интересна!Но правото е на парите, а там ние сме пълни нули! ха ха х а

174

Анонимен

преди 6 години

Русофилите ни вече и чаалми ще сложат, в чест на любовта между Путин и Ердоган.

173

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Как да се оценя това !Сложно и неразбираемо за хора с манатлитет на крадец!-От там няма какво да се краде , защото те нямат нищо!И елементарно и разбираемо за хора ,които разчитат на труда си за да живеят!Разбираемо!Но как да разбере човек ,че работата е най-доброто средство за дохди за живот

172

Прозрачна

преди 6 години

лъжа. Как Радев ще прави диверцификация на енергийнит ресурси, като ходи на крака при монополиста - Русия. Лъже естествено. За да има диверсификация Радев трябва да отидие на различно място , а не на същото от където идват всички енергоресурси в България. Да отиде в Азербеджан, Туркменистан, Иран, Катар , Норвегия, Алжир. Не мога да разбера защо лъже параноично или това е някакво извинение.

171

Анонимен

преди 6 години

До до 167А където е стъпил американският чепик ,Со дом и Го мор .

170

Анонимен

преди 6 години

До Най- добре ще е Най добре ще е да си вземете многополовите ценности и друм . На Запад, при себеподобните .

169

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

168

Унесе се малко тя

преди 6 години

Заглавието кръти ,както и "журналистиката" тук ,какви глупости пишете -на крак ,а вие как искате ПО ДУПЕ ЛИ да отиде . Кой е Радев ,коя България за да не отиде при най-силния политик в днешно време . Ама сте едни журналисти -продажници за жлти стотинки американски.