14

Родител недоволен

преди 6 години

Предполагам, че на нулата след числото 8 не и е там мястото. Стига стъкмистики и смешни писания!

13

Burzum

преди 6 години

Има си хас....та нали и те са го завършили същото.....малък,все по малък ...но недостатъчно малък....

12

Анонимен

преди 6 години

То си е казано. 80 процента д-ли.

11

House M.D.

преди 6 години

Какво е ексепритет?

10

Анонимен

преди 6 години

А дали наистина родителите са доволни?Може това да е поредната пропагандна измама, каквито вече се нагледахме да ни пробутват от медиите.

9

Анонимен

преди 6 години

Това нашето не е образование а подигравка.като се започне със сегрегацията на българчетата за сметка на ромчетата и се свърши с огромния брой университети, които продават дипломи без покритие.Да не говорим за преподавателския състав, които си накупиха титли без покритие, защото вече няма атестационни комисии.На какво учат утудентите си, само те си знаят.

8

Анонимен

преди 6 години

Тези родители, дето са доволни от образованието или не са със всичкия си, или не могат да разберат какво става.Напоследък имам вземане - даване със стажанти и кандидати за работа.Такива нули не съм виждал през целия си живот до сега.Самите те си казват, че в образователната ни система само са си загубили времето.

7

Анонимен

преди 6 години

Образованието е пълна 0. Даже професори по Вузовете вече си признават. Остарял метод на обучение , ниско класифицирани учители над 45 50год. Почти никаква практика , остарели дисциплини, пълнеж пълнежж.После се чудете, защо идват на работа и нищо не знаят и немогат. Защото така ги обучават.До кога, ще лъжете че образованието е нещо в БГ ? Вече 70 гпдини съсипвате поколения наред.

6

Трезвен коментар

преди 6 години

Децата освен за херца и се*с, за друго не мислят.

5

Маймун

преди 6 години

Е то па и едни родители с едни високи критерии... Те ли са експертите, които да го одобряват или не това образование, в което само функционално неграмотни вампири имат "мотивацията" да учат някого за 500 лв, които я ги има, я не на месец? По-скоро 80% нямат друг освен своя български чалга-мироглед и в него много смисъл в образованието не се търси. Училищата са просто детегледачници за повечето родители, а пък най-перспективно е да подготвят децата си я за мутро-политици, я за ***.

4

Анонимен

преди 6 години

Ами това са майки тип бг мама, които са уж много знаещи, лекуват децата си с хомеопатия и чистене на чакрите, като в същото време се наливат с евтин алкохол на хард рок или пък въртят гьобеци на чалга.

3

*_*

преди 6 години

Каквито са ни родителите, такова ни е и образованието! Мъкаааааа...Най-много ме е яд, че не се организирах навреме за еднопосочно пътешествие към някоя прилична страна, сега считам че е късно с голямо семейство да се прави такава крачка.Системата на образованието ни е кошмарна-и тримата ми сина са в мелачката на различен етап..

2

Анонимен

преди 6 години

Ако това е истина, значи държавата тотално е отишла у ряката.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако тези резултати са истина, че родителите са доволни от системата на образование, няма никаква принина да се сърдим на Иво Христов за изказването, че 80% не стават за нищо, а и техните деца няма да стават..., но да не си помислите, че става въпрос за вас, не, вие не сте от тези 80% нито пък АЗ :)