17

Анонимен

преди 6 години

всички дават акъл. ПТП е случайно събитие и ще се прекрати. А тези които са имали поставен предпазен колан ще получат голямо обезщетение а другите минимално и адвокатите ще пият студена вода

16

Анонимен

преди 6 години

16 - Няма да ги санкционираме, защото сме се известили до такава степен, че позволяваме на помията, да си помярства ...

15

Анонимен

преди 6 години

Искам да попитам..а всички движещи се в аварийната лента след инцидента, пречещи на колите на Спешна Помощ да стигнат до пострадалите, как ще бъдат санкционирани? Тази наглост не носи ли вреди? Едно забавяне на медицинско съдействие в такъв случай, може да доведе до не по- малки последици от самата катастрофа. Ще бъдат ли глобени и съдени тези хора с комплекси, които не могат да чакат, а използват аварийната лента?

14

1234

преди 6 години

Кой измисли да се правят канавки до пътя? Това не е добре - в повечето случаи са обрасли и не се виждат... Пък и водят точно до това... Ама директиви, нали!?!

13

До 9 kjhhhkj

преди 6 години

И ако нямаше канавка, автобусът нямаше да се обърне - съд за тези, които са сложили канавка там даже по твоята логика може и по-далеч да се стигне - съд за тези, които са направили магистралата. Нормално е кола да изпревари автобус и не става дума за бързане. Разрешената скорост за колите по магистралите в България е 140 км/час, а на автобуси, камиони и мотори е до 100 км/час. При това изпреварването на магистрала е движение в съседни ленти без насрещно движение.

12

Discovery

преди 6 години

За такава малка държавица, като нашата сериозните сакатлъци са твърде много. Всяка година стават по 2-3 доста сериозни случаи с много жертви. И все от немърливост, нехайство, незнание или неграмотност. Факт е, че народа ни е доста ***, неграмотен и безотговорен. Просто такъв си ни е манталитета изглежда. Имаме си едни три морета дето с тях се тупаме в гърдите, едно световно през 94та и от дъжд на вятър някой и друг успех в други сфери и голямото самочувствие, ама без покритие.

11

Анонимен

преди 6 години

Защо рендака е зад автобуса, след като автобуса се е суркал, а леката кола се лашкала по магистралата???Ако е вярно, това което пишат навсякъде, рендака трябва да е на поне 20 метра пред автобуса

10

Чикън

преди 6 години

Моля, не купувайте на кифличките си мощни коли. Те не са създадени да шофират.

9

kjhhhkj

преди 6 години

Ако шофьорката не е изпреварвала автобуса,нямаше да се случи всичкото това нещастие за много семейства.За къде е бързала,защо не е успяла да контролира автомобила си?

8

Анонимен

преди 6 години

А шофьора на автобуса защо не е в ареста? Най-вероятно точно той е обърнал автобуса, а не реното.

7

Гъцо

преди 6 години

Гастарбайтер от руенско!?!?! WTF WTF Вие списвачите какви сте, неграмотни гастарбайтери от селата дошли на работа в София, понеже и за берачи на ягоди не ставате!

6

Анонимен

преди 6 години

Експертите ще разследват, но на първо четене рейса има само ожулване, което не може да го набута в канавката

5

100%

преди 6 години

Сигурно е говорела по телефона...или си е правела топчета.

4

Анонимен

преди 6 години

оръдието на престъплението е ренде модел 1993 година, проядено от ръжда и с напукани пластмасови калнициняма умисълчисто съдебно миналоемоционална нестабилност

3

Анонимен

преди 6 години

Da....oshte nqma razsledvane, no I'ma vinoven! A smotania shofior na busa? Ako beshe professionalist niamashe da oburne busa.

2

Анонимен

преди 6 години

"Според прокуратурата" - тя е виновна. А експертите още не са си казали думата, защото разследването ще трае поне 2 месеца, но за прокуратурата вече всичко е ясно. Важното е, някой да бъде затворен, за да се потушат страстите, а дали е виновен, не е толкова важно...

1

Анонимен

преди 6 години

Нищо не могат да направят на жената