68

Очевадно

преди 6 години

Чуете ли за война в този регион - търсете Израел в дъното.

67

Анонимен

преди 6 години

Защото жертвите са от т. нар. "Скрипалов тип" - не липсват реално на някой. Виж ако свалите самолет в Западна Европа над жилищен район, вече е друга работа. Само че няма как да се натопят подходящите.

66

пророка Олег

преди 6 години

Ей тва русофобите сте големи креттени : какви линкове със свалени ракети бе....нали се взривяват във въздуха и падат само отломки. Ами айде да питам тогава ,къде са пораженията от тия 100 ракети ?????????? Пиндосите краварски даже не навлязоха на територията на Сирия, ами кръжаха наоколо и пуцаха от там. Щото руското ПВО чакаше. хахахахаха Не гледайте само CNN, има и други телевизии. Поддлоги краварски сте русофобите. И майка си ше продадете за на***каният долар, дето залязва бавно но сигурно....

65

Анонимен

преди 6 години

До НикоПравилно от сто и деснтина ракети около седемдесет свалени с техника на баба ми на годините умните красивите новите томахавки................................Дори руските експерти не вярват на тази лъжа! Дай линк със снимка на сирийци и свалена ракета. Няма!!! Всяка ракета има табела с номер, турбина от изключително здрава сплав. Свалената ракета остава почти цяла. Явно са скромни хората на Асад, не показват трофеите си.

64

До 62

преди 6 години

Повярвайте ми има значение!Казано честно, Иран е една доста добре организирана държава със силна държавна власт и много добра организация на всички нива. Хубаво е да я видите, преди да я сравнявате с Риад, защото има огромна разлика, между шийти и сунити. Да, и в двата случая спрямо нашата представа за култура и цивилизация ще бъдат, нека кажем крайни в уравлението си, но това е там - културата им! Иран е държава, докато всичко, което вече беше - "демократизирано" , са само племенни анклав

63

до 63

преди 6 години

нарекох - "диви камилари", племената от вътрешността, тези които си живет още в 15-ти век!!затова поставих ясен знак, между сирийци и тях!Както и да е, трудно ще стане каквато и да е дискусия!проблема ще дойде, като падне и тои "диктатор' и дойде пордната порция бежанци!

62

Нико

преди 6 години

Правилно от сто и деснтина ракети около седемдесет свалени с техника на баба ми на годините умните красивите новите томахавки

61

Анонимен

преди 6 години

Значи щом наричате сирийците "диви камилари",...Диви камилари ги нарече ти в предишният си пост.

60

Анонимен

преди 6 години

Те пък точно изобщо не са араби!!!...Е и? Какво значение има дали са араби или не? Важното е каква религия или идеология изповядват и следват. Или искате да кажете, че иранският ислям на аятоласите е някак си по-приемлив от този на халифите в Багдад или на моллите в Риад?

59

до 59

преди 6 години

само уточнение:Между Иран - шиити и другите, сунити, дали правите разлика???Те пък точно изобщо не са араби!!!А относно диктатурата, в тази част на света бих искал да видя как ще приложите - Демокрация! Никой не отчита културно-историческия модел преди това и дали би станало и как! Засеха е диктатура, да! а, иначе???

58

До 58

преди 6 години

Алевитите са 10%. Сунитите (ако изобщо знаете какво е това)са 85, кюрдите също са сунити. 5%остават за другите, друзи, лази т.н(хайде бързо в гуглето за справка)

57

Анонимен

преди 6 години

Ти си куцо, кьораво и сакато! Брадатите- ислямисти по законите на Халифата наложен от Шериата камиларите (Саудиска Арабия, която си купи оръжия от САЩ ама българското оръжие е в битка)...Иранците(граждани и селяни на ислямска република Иран) които защитават сатрапа да не са гладко избръснати?

56

до 56

преди 6 години

А, кой е казал че е християнин????Той е алевит! Но съм сигурен, че не знаете какво е?Иначе е така 10% са християните от различните деноминации, ама там 10 % са близо 2 милиона души! Само факт!

55

Алоооу

преди 6 години

не обиждай премиера ни, и той управлява с роммско малцинство и купени гласове- Ще те докладвам в полицията.

54

До52

преди 6 години

Прочетете малко повече Вие. Първо, Асад не е християнин и второ е представител на 10% малцинство. Когато малцинството управлява се нарича диктатура.

53

HELL

преди 6 години

До 49Ти си куцо, кьораво и сакато! Брадатите- ислямисти по законите на Халифата наложен от Шериата камиларите (Саудиска Арабия, която си купи оръжия от САЩ ама българското оръжие е в битка)

52

пак до Реалиста

преди 6 години

Ами щом, само медийте са ви достатъчни за какво лично мение говорите! Прочете му поне биографията! Аман от папагали!

51

Анонимен

преди 6 години

То изнасилванията в Берлин ги има и преди Кадафи. Особено масови са били през и след 1945а.

50

до 49

преди 6 години

Значи щом наричате сирийците "диви камилари", значи нямате представа от етническата карта, камо ли за цивилизационни модели. така че да ги сравнявате с дивите племена, малко сте в грешка, моля ви!! Поинтересувайте с малко от история или поне вижте как изглежда Сирия. А и не не последно място, това не е, само мюсулманка държава, а има и доста християни, все още!!!

49

Реалист

преди 6 години

До До - "Реалист& 42 Тава че Асад е зъболекар не съм го измислил а го пишат всички медии. А това че е убиец на собствения си народ като Сталин е неоспорима.