271

Анонимен

преди 6 години

Основните расийски продукти за износ и преди и сега си остават леките жени! Те сами се изнасят от "прогресивната" азиатска *** с триста километра в час.

270

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

- Лавров, знаеш ли тая операция с бомбардировките се оказа напълно неуспешна...- Пачему таварисшч Путин...- Как пачему... - ами няма нито едно убито дете...

269

Анонимен

преди 6 години

"Силно унижение" ли е когато "умната" Томахавка заобиколи С-400, но се натресе на дядо му С-125 или гневната кокошка С-200 - където беше бракувала един израелски Ф-35!

268

Боби

преди 6 години

До Анонимен 250"До Боби-АБЕ БОБИ ТИ СИ *** русия е джудже в всички свери виж САЩ СА ВЕЛИКИ !!!"Вярно ВЕЛИКИ Убийци - Като започнеш от коренното население на Северна Америка за 100 години утепаха над 100 милиона индианциКато стигнеш до Сирия от 2011 до сега и продължават да спонсорират РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТКИ ГРУПИРОВКИ КОИТО ЖИВЕЯТ ПО ЗАКОНА НА ШЕРИАТА:Права на Човека - КВОПрава на Жената - няма такова нещоПрава на Децата - Това фантастика ли еИма само едно право НА СИЛНИЯ В МОМЕНТА.

267

Така е

преди 6 години

До 253 Разбира се че няма руски жертви. Американците ги предупредиха кои обекти ще бомбандират и руснаци и асадци се изнесоха скоропостижно. Никой не може да се еб..ва с Америка , и Путин го разбира много добре.

266

Анонимен

преди 6 години

По Черноморието търсят към 80 000 човека за работния сезон и много малко от тях са запълнени. Ако искаш, ела да работиш тук и да сменяш чаршафи, щото българин на такава работа не се хваща.

265

Анонимен

преди 6 години

Само една малка подробност"Известия"и"Комерсант"са регистрирани в Русия като"чуждестранни агенти" тоест работят за чужда държава.

264

Унижението!

преди 6 години

26 март, на Шанхайската международна енергийна борса официално стартираха търговете на петролни фючърси в китайската валута. Още в първия ден на борсата в Шанхай бяха сключени близо 63 хиляди сделки за повече от 62 милиона барела петрол, оценявани на 27 млрд. юана (4 млрд. долара).

263

руска изостаналост

преди 6 години

Руската изостаналост е пословична, а има ли изобщо нещо "ново руско" , което да не е оръжие?! Та руснаците една лека кола или дори шевна машина не могат да произведат като хората...

262

Анонимен

преди 6 години

До БобиИ какво ще направят "рашките" ти бе ,шут ? *** нито има възможността,нито смелостта,нито капацитета да отговори на САЩ.Това е все едно Уганда да отговори на Китай.Панимаеш ?

261

Анонимен

преди 6 години

Считано от 6 април, акционерите на "Русал" са загубили 238 млрд. рубли.Времето работи за Путин, ама за Русия май не.

260

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Отношенията ни с Русия трябва да се свеждат до следната сентенция:"Не искам бате по братски... - искам по равно"...

259

Анонимен

преди 6 години

Да де, ама гордите българи сменят мpъcните чаршафи на унизените руснаци, а? Иначе нема пари за леб, а?

258

Анонимен

преди 6 години

До БобиХАХАХАХАХАХА по-голяма глупост не бях чел.Ти си на сериозно препарати бе ,русофилска пoдлoго.

257

Българин

преди 6 години

Назад с братска Русия!

256

Боби

преди 6 години

До Анонимен "Гаспада русофилы! Продавайте безценните рубли.Днес нови санкции ще има и ще трябва да си палите печките с тях."Не се безпокой Путин има един много готин отговор на Запада и Китай също.Ще ви продаваме каквото искате, когато, където искате ще го доставим ако Вие не можете но само в РУБЛИ респективно ЮАНИ.Запада от този момент насетне ще е заинтересуван Рублата и Юана да са възможно по-скъпи - защото другото не им изнася - както не им изнася да спрат да купуват от РФ и Китай

255

Анонимен

преди 6 години

Само дето унижението май остана за САЩ.

254

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

253

Анонимен

преди 6 години

Видиш ли ***, удари го да не те е яд!

252

Анонимен

преди 6 години

Абе защо Русия трябва да реагира или да отговори,ми нищо съществено не се е случило, какво сега руснаците да почнат да стрелят заради 2 убити гълъба и некой разрушен мравуняк.