31

ти си

преди 6 години

До СимеоновЛъжец....

30

osmiat.org

преди 6 години

Има предварителна уговорка между UNTERMENSCHEN и КОЛХОЗНАТА СВИНКЯ.ПРАХ В ОЧИТЕ.

29

Симеонов

преди 6 години

Работил съм преди години в Сирия,познавам добре страната.Там съществуват огромни етнически и религиозни противопоставяния.Диктатурата на семейство Асад с толериране на малцинствата и свирепо потискане на сунитското мнозинство нагнети огромно напрежение,което избухна във въстание.Омразата на мнозинството сирийци към Асад няма как да бъде преодоляна.За възстановяване на страната са необходими над 300 милиарда,които Русия и Иран нямат,ЕС и САЩ няма да дадат пари на кръволока Асад.

28

Единен подход

преди 6 години

САЩ, Великобритания, ЕС и Япония унижават Русия, защото е нагла и бедна, а тя нас, защото сме братя....

27

Анонимен

преди 6 години

В САЩ има много необитаеми територии, да си пробват ракетите там, а не да влизат и завземат чужди държави, но пустата им алчност, наглост и агресия....

26

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Една новина е на път да взриви световното информационно пространство... - пред разпад е едно звездно семейство, поради най - баналната причина - изневярата... - младоженецът Ердоган ефенди е хванат в изневяра на своята вярна съпруга Шушана - Жужана, като е заявил в публичното пространство, че подкрепя бомбардировките и ги смята за справедливи... - това става при условие, че женихът е получил твърде богата зестра състояща се от газопровода Южен поток и нова ядрена централа...

25

Информбюро

преди 6 години

130 000 000 $ за да разбиеш 3 празни хамбара - качество и ефективност. ФАЩагите помнят как ги драха като маче у дувар във Виетнам. Над 10 000 свалени самолета. Затова си трайкат днес.

24

Анонимен

преди 6 години

"Това нагледно демонстрира колко е несигурно руското присъствие в Сирия, където Москва може да действа, само докато САЩ й позволяват това", казва експертът.Най-точното изречение за последните 7 дена. Браво . Точно в десетката и то от руски аналитик.

23

До странджата

преди 6 години

Айдее, щом и ти със старческата си деменция взе да даваш оценки на Путин...

22

Сергей Бондарчук

преди 6 години

... Атакуват се - както медийно ! Така й Политически ... Икономически ... дори ... Военно - Държавите , чийто ПЕТРОЛ и ГАЗ НЕ са в "ПРАВИЛНИТЕ РЪЦЕ" и чиято Банкова система НЕ Е "СОБСТВЕНОСТ" на "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА" от Две Известни Фамилии ! ;) ... Иран , Северна Корея , Сирия ... Преди това Ирак , Афганистан ... А от Китай и Русия - просто ги е СТРАХ същите тези и там гледат да решават въпросите ... ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ! ... А НЕ с - ГРУБА СИЛА , която е водят ... "АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ" :) !

21

Българин

преди 6 години

Ударът беше унижение не за Русия, а за САЩ. Да събориш едно изоставено хале и да ти свалят 70 процента от ракетите. И то да извършиш това на база изфабрикувани доказателства. Срам за САЩ и Англия.

20

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

боби, руснаците пуснаха вече тема с тт данните на ракетните комплекси и формули, доказващи 100% ефективност на ПВО на Сирия. натегай на писане че ше се глобеваме.

19

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Не му ли стигат шамарите на Путин, които яде заради своята експанзионистична политика... - ами се налага да яде и допълнителни шамари, заради Доктора... - напоследък се е превърнал в боксова круша и буди съжаление...

18

Юрий Гагарин

преди 6 години

"Смешен плач" на поръчковите "Русофобчета" от долните коментари... ;) А ХАмерика ?!?! Какво за нея ?!?! Нещо да кажете за оня клоун Тръмпи , от който ... НИЩО НЕ ЗАВИСИ ?!?! Изперкал шоумен и медийно лице на тръстовете зад него - истинските Ръководители и деятели на ХАмериканската Политика и Икономика ! Всички знаем ИМЕНАТА НА ИСТИНСКИТЕ "ШЕФЧЕТА" и "СОБСТВЕНИЦИ" на Държавата "САЩ" и конгломерата "ЕС" - ДВЕ МНОГО ПОПУЛЯРНИ ЕВРЕЙСКИ ФАМИЛИИ , БЕЗ ЧИЕТО СЪГЛАСИЕ ТРЪМПИ СИГУРНО НЕ ХОДИ ДО WC-то!;)

17

Анонимен

преди 6 години

Силно унижение? Сирийските ПВО защитавали Родината си от американските *** и техните подли васали с прихващащи устройства, създадени от отпреди 50 години. Руснаците са във чудо откаде да им набавят резервните части. От 107 изстреляни Томахавки свалени са 70. Поразени са някакви хамбари. Що тези не се осмеляли да стрелят по руските бази? Защото много добре си знаят, че руснаците ще ги обърнат още във въздуха и пратят да се взривят откаде са дошли. Извратени ***, нагла американска зган

16

Анонимен

преди 6 години

Интересно коя е вашата страна извън пределите на националните ви граници?......Сирия ваша страна извън пределите на националните граници ли е? Нали уж е суверенна?

15

Русия,Русия...

преди 6 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

14

Анонимен

преди 6 години

Точно обратното! Оставиха ги да говорят и правят глупости. По света стачкуват и показват неодобрение именно към Мей, Макрон и Тръмп!

13

Анонимен

преди 6 години

"Ако това не стане, ако светът преглътне тази авантюра, следващия път ударът може да бъде нанесен по която и да било страна, включително за жалост и по нашата страна, било то извън пределите или в пределите на националните ни граници", предупреждава политикът....Интересно коя е вашата страна извън пределите на националните ви граници?

12

Докога ?

преди 6 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?