55

Анонимен

преди 6 години

В една Турция дета обекновено е плюем,че е наздничива,как може да не се пуши ?

54

Анонимен

преди 6 години

Педофилията, убийствата и наркоманията са забранени от закона но те не се спазват!!!

53

Жител

преди 6 години

Да ме извинят тези, който имат възпитанието и желанието да спазват чистотата, НО най-големите мизерници са пушачите! Пуши в колата, фаса през прозореца, пепелника, ако го ползва, изтръсква на кръстовището! Пуши на обществено място /тротоар, площад, улица, ДЕТСКА ПЛОЩАДКА, ...../, фасовете и кутиите на земята! Фасове през балконите .....! Вие си преценете сами за себе си, а да и успех със закончето!

52

Безумие!

преди 6 години

Поредното безумие! Направихме една крачка напред и защото някои имат интерес да се тровят, трябва и всички други да ги търпят! Всичко е до манталитет и контрол! Вижте как сега всички или почти всички шофьори спират на пешеходните пътеки!

51

Отменяй!

преди 6 години

То и много други закони не се спазват, примерно закона за движение по пътищата. Предлагам, както иска Симеонов, парламента да отмени законите, които не се спазват, вкл. и Наказателния кодекс. Така ще останем единствената държава в света без закони, защото реално едва ли има закон в България, който да се спазва.

50

Анонимен

преди 6 години

Това за нацистите е добро попадение. Превръщат заведенията в газови камери и тровят всичко живо наред.

49

нико

преди 6 години

Росен Петров: Отношението към пушачите е като към нацисти!Без да имат право и да искат разрешение, те обгазяват с отрова други хора - какво да е отношението към тях бре Роска?

48

Анонимен

преди 6 години

Този филм с "перфектната вентилация" сме го гледали вече. На бай *** кръчмаря или ще му се свиди да плаща тока за загряване на свежия въздух през зимата или ще му се свиди в началото да инвестира във високо ефективна вентилация. Накрая ще направи нещо "за пред контролните органи" и няма да *** изобщо да пуска. За да пести. Само за сведение, за едно малко заведение тока може да им стъпи към 30kW на част ако карат без рекуперация.

47

Така е

преди 6 години

Има техническо решение на проблема.Перфектна вентилация изградена както трябва и да се пуши навсякъде в заведенията.Влизал съм в такова заведение и изобщо не личи че се пуши.Разделихме се за социализма , сега и за цигарите.Аман.

46

Я па ти...

преди 6 години

До куесчън 28 Еее, никой не плаща данъци.....Тук вече прекали.

45

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 24 В същото време алкохола предодвратява 17 вида заболявания.Нещо да кажеш?А цигарите до 5 бр. на ден даже са полезни.

44

бг

преди 6 години

Всички поддържащи пушенето в затворени търговски помещения сякаш не забелязват ,че в тези помещения работят хора на пълен работен ден -сервитьори и бармани , че тези хора също имат права и не могат да бъдат принуждавани 8 часа да дишат дим .Законът ТРЯБВА да им осигури безопасни условия за труд!

43

Я гледай....

преди 6 години

Росен Петров е прав ,но кога завърши журналистика? Ааа, сигурно е самоук.

42

Вълнаро

преди 6 години

Не знам, аз пуша по две кутии, винаги на открито, мразя да се одимявам. Не харесвам опушени помещения, и в нас не давам да се пуши. Не е толкова сложно да излезеш и да си изпушиш цигарката на спокойствие, без да пречиш на никой. Повечето пушачи са адски нагли.

41

Анонимен

преди 6 години

Ха кажете Винкела не е ли ***!? Неее..еее-тоя има хотели и заведения и лобира за тях и приятелчетата си. Хората-кучета/националисти/ ги яли....

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Може и да причинява, но не вреди на хората около тебе за разлика от цигарите. Ти нещо да кажеш?

39

Мила

преди 6 години

До възмутенМного си прав, освен това никой не спира продажбата на цигари, за да пита защо се продава алкохол.

38

възмутен

преди 6 години

Защо се дава думата на отрковенни ***? И алкохолът е канцерогенен, ама разликата е, че с него си вредиш само на себе си, докато с цигарения дим вредиш на всички около теб! Как може да се дават слабоумни примери?!

37

komentar

преди 6 години

То и правилата за движение по пътищата не се спазват, но това не значи, че трябва да се отменят :)))

36

Непушач

преди 6 години

Що за човек иска устата и дрехите му перманентно да смърдят на ла**а?