64

анонимен

преди 6 години

Така е!Ромите са Българско население както *** са Американци ! Голяма част от тях се трудят чесно,но Ром,държавен служител няма.Но те са бъдещето на БЪЛГАРИЯ<трябва да се свиква и реално да се приобщават, на равноправни начала.Българи,Турци Роми,Помаци т.н.,това е България,крайно време е да свикваме с реалното положение!

63

Анонимен

преди 6 години

ЕДНА РОМКА СЕ ХВАЛЕЛА, КАТО СЕ ВЪРНАЛА ОТ ВИЕУНА, ЧЕ ТАМ БИЛИ БОГАТИ. КАТО МИНЕЛА ПРЕЗ ЕДИН ТРАМВАЙ И ИЗЛИЗАЛА С 200 ЕВРО.

62

Анонимен

преди 6 години

Българските села са изоставени, българите са дезертирали, останали са само най-възрастните които цял живот са живели там и не си представят живота другаде. Няма как едно грахнало от старост население да просперира! Българина днес е един пораженец, мамино детенце което бяга и/или реве при най-малкия проблем, тотално неспособен дори да се грижи за себе си, да не говорим да създава каквото и да е било - дефектно поколение.

61

Анонимен

преди 6 години

Всички го знаем, също така ромите стоят в селата , защото в градовете никой не ги взима на работа. Аз помня как всяка седмица се изсипвахме 10-15 човека на село , ваканцията, отпуски- там. А сега от петък хукват за гърция и море/планина.

60

Анонимен

преди 6 години

До "Берлин" НЕ това означава, че ромите ограбват българите, поради липса на държава и полиция по селата, така българите са принудени да изоставят всичко и да си вдигнат шапките към градовете. Така ромите просперират с откраднатата от българите... това е истината. Парите на ромите са на 99.9% незаконни и от престъпления!

59

Берлин

преди 6 години

Това означава, че ромите са по-качествен материал от етническите българи.

58

Анонимен

преди 6 години

Емиграцията храни нацията!

57

Боби

преди 6 години

Да разселим всички роми в целия северозабад.белким просперира.то за това и европа просперира.заради нашите роми.доста активни в метрото.

56

Анонимен

преди 6 години

Многократно съм минавал оттам и наблюдението е напълно точно. Селата населени от шведци кипят от живот, разни дребосъци щъкат насам натам с колички пълни с вторични суровини, тежкоболни издържащи се от инвалидни пенсии млади мъже са опънали маси с бирички от сутринта. В населените места обитавани от българи хора не се виждат, или ги няма или работят.

55

Анонимен

преди 6 години

Истината е че се учредява ромска партия и целта е на следващите избори да влезе в парламента.Финансирането идва точно от такива организации на запад в който членува и професора Егберт!-

54

Тодоров

преди 6 години

Управниците, сегашни и предишни, много по-добре се чувстват, като "мелят" с едрите земевладелци, кога доброволно, кога с натиск.Та никой няма да обърне субсидиите за дребното производство и ние ще внасяме продукти отвън - срам и позор, а решение има, но не със сегашната "политическа" класа (каста).

53

Немска му работа

преди 6 години

Този немски "експерт" май е гледал, но не е виждал, т.е. хубава работа, ама немска.Поне две неща е трябвало да види. Първо, че в България просперитет се достига само с кражби и грабежи и второто е възрастовата структура на селата според етноса. Не може да се иска просперитет от село със застаряло население, в което най-младият може и да е на над 60 години. Защо се стигна до това е друг въпрос, в който и Германия е намесена.

52

Анонимен

преди 6 години

хахаха ама то в *** села голем просперитет бе!Па що не дойде тоя хер Егберт да си купи една къща в цигквартала па да поживее там известно време,па после да видя каква песен ша запее!

51

Анонимен

преди 6 години

Господин Хенрик Егберт ще да е толкова доктор колкото е доктор Ливайн!Поредно изпратеният човек да изпере през инвестиране в модерни технологии в бедни региони няколко милиона евро там някъде на балканите . Вярно че има просперитет в България на чужди и наши тарикати.

50

Анонимен

преди 6 години

Немците ще си играят 10г. да пишат доклад с препоръки, ще го изпратят и някой чиновник ще си каже пф мн дълго не ми се чете толкоз

49

Анонимен

преди 6 години

Професорът ясно го казва - където има *** имат помощи, където има българи няма нищо... а и българите там са 75+ години..

48

8===о

преди 6 години

Щото ромите са окрали селата без роми?

47

Анонимен

преди 6 години

Е, корупцията. Ние в България сме показали и показваме, че не желаем да я няма.Това е все едно при арабите да се мъчиш да правиш демокрация, или в някои други държави с подчертан привкус към корупцията.

46

Анонимен

преди 6 години

Ромите се оказаха по-големи патриоти от нас, но пък защо това да е толкова учудващо, като всеки българин гордо плюе по род и родина.

45

Анонимен

преди 6 години

Описаната картина е ужасяваща! Но тази картина не прави впечатление на селян-дурските управници. Затова пшеницата която произвеждат крупните бизнесменчета отива за износ а ни вкарват отпадъка от който ни забъркват дъвка вместо хляб. На никой ли не му прави впечетление че този хляб който ви продават няма нищо общо с онзи хляб от преди 30 години? И да ви прави впечатление вие сте добри сви--нчета и не грух-тите!? Но пък има такива които сами си сеят пшеница и си хапват истински хляб.