84

Ганьо

преди 3 години

Бря как няма да просперират като са основния избирател и на сини и червени пимбяни и всякаки други *** човеета наричащи себе си политици. Срам и позор за Левски и Ботев. Продажни човечета си играят със съдбата на хората но тя ще им го върне тъпкано.Ако не на тях то поколенията им ще страдат докато не изкупят греха на предците си.

83

Анонимен

преди 6 години

Вече започнах неудържимо да почвам да се смея, когато чуя някой извод, формулиран от "Дойче веле". Тези вярват ли си?Или мислят, че могат да заблудят някого?

82

Анонимен

преди 6 години

Тоз е толкова германец, колкото аз евреин. Егати чифутските ***. Парите, които са ви дали, ще ви приседнат, изм.ет.

81

Трак

преди 6 години

Това е класически пример за това , как не трябва да се прави изследване или конкретно в този случай-какво става щом събереш ромка от село и немски професор в критическата.Ако беше афро от харлем , щеше да ни обяснява как Манхатън запада , а Харлем и Бронкс цъфтят.Дано сифилиса го вразуми ;)

80

Mahabharata

преди 6 години

Мързеливите българи се бунтуват.

79

Анонимен

преди 6 години

Българите станахме много егоистични, всеки гледа максимално личния си интерес, спасяваме се поединично... а спасението по единично води до всеобща гибел. Всеки реве за пари, но познавам достатъчно семейства с пари, които имат по 2 коли но едно дете Просто станахме по-западняци от западняците, заради изкривените ни комплексарски представи. Всичко става от мислене на дребно, всеки всеки друг ти е конкуренция, липсва отборния дух. За да се преборим ни трябва духовно израстване. точно така

78

Анонимен

преди 6 години

*** са много старо и древно племе,казват че са живеели по египетските земи,заедно с евреите.Те запазиха своите традиции и обичаи непокътнати,и затова оцеляват и просперират.А Българите,не само че не възприемат западната култура,а изоставиха и своята си.Те дори не се интересуват от собствената си история.Интересува ги само как да изкарат повече евро на запад,и нищо друго.Та е нормално едни да оцеляват а други не.

77

Факт!

преди 6 години

Кипи живот щото ги храним и са с по 7 деца.Като измрем ще отидат в Лондон спокойно!

76

Анонимен

преди 6 години

мухобоико засрами се от Позора и Срама си на какво дередже докара страната Б.*** такъв

75

Щирлиц

преди 6 години

*** са разграбили българските,и българите са заминали нанякъде.А този е експерт,колкото аз съм космонавт.

74

775

преди 6 години

Ще ви помоля само за едно - включете въображението си и се опитайте да си представите Бг след 30 години!!!!!Ако не се предприемат посочените в предешния ми пост мерки, след не повече от две десетилетия ще бъде твърде късно за каквото и да е било!

73

Активист на БКП

преди 6 години

Е как няма да просперират ???!!! Нали са галениците на ГЕРБ !!!

72

Анонимен

преди 6 години

Ромите крадат от селата където няма роми, какъв друг да бъде резултата?

71

775

преди 6 години

Управляващите да създадът дългосрочна културно образователна и професионална програма за ромите в Бг. това е единствения способс те да се интегрират дълбоко в българското общество и култура.Много добра работа вършат международните християнски НПО-та - адвентисти, евангелисти, протестанти, но къде е БПЦ?Ако, отношението на бг-те политици, медии и обществено културни и социални организации остане пасивно, етническото напрежение в Бг ще продължава да расте и крайния резултат няма да ни хареса.

70

Анонимен

преди 6 години

Аман от тоя бе ...

69

Помагащ

преди 6 години

Ромите са наши братя,това че са добре трябва да ни радва-справка БХК има открита сметка във евро и долари за ромите,посетете страницата ни,да помогнем на братята роми да са добре

68

Анонимен

преди 6 години

Българите станахме много егоистични, всеки гледа максимално личния си интерес, спасяваме се поединично... а спасението по единично води до всеобща гибел. Всеки реве за пари, но познавам достатъчно семейства с пари, които имат по 2 коли но едно дете Просто станахме по-западняци от западняците, заради изкривените ни комплексарски представи. Всичко става от мислене на дребно, всеки друг ти е конкуренция, липсва отборния дух. За да се преборим ни трябва духовно израстване.

67

ssssss

преди 6 години

Срещу нас, в ромската махала, има няколко правила:1. Ромско момиче, което не е родило до 21 годишна възраст, се гони от дома.2. Ромско момче, което не работи до същата възраст, пак се гони от дома.

66

До 73

преди 6 години

Не според теб! Това е обективната истина!

65

Мирослав

преди 6 години

Защото ромите от тези села са ограбили българите които живеят в съседното село... Живеят на наш гръб! Работа не хващат! По-лесно е да влезнеш в двора на някой и да откраднеш нещо. По-лесно е да обереш нивата на някой вместо да садиш и да гледаш сам! Това е истината според мен!