18

Тоя

преди 6 години

Малоумникк с фаровете пак е налазил. Сигурно и чистачките си цъка само на ръчно да не си хаби гумичките. Аман от мизерници.

17

Нямам думи

преди 6 години

Стига сте писали глупости ами като седнете зад волана мислете малко защото колите не са играчки , защото като не се внимава загиват хора . Това са деца , бащи , майки тези хора някой ги чака да се приберат у дома. България загива защото ние с действията си правим така че тя да загива

16

До 16

преди 6 години

Помисли какво значи нарушение. Нарушение според мен е когато нарушиш правилата, а според КАТ и според теб нарушение е само когато КАТ е санкционирал шофьорът и съд не е отменил това наказание. Реално почти всеки шофираш в България прави нарушение след нарушение, но много малко са санкционираните - примерно КАТ санкционира за 1 на 100 хиляди нарушения. Твоите немци може да са направили хиляди нарушения, но след като неработещия КАТ не ги е санкционирал, според теб нарушения няма.

15

Анонимен

преди 6 години

Не можах да се сдържа да не пиша, зщото за незнам кой път чета че чужденците били най-лошите шофьори. Фирмата ни работи с германци които често идват в БГ и наемат коли под наем. Досега за няколко години германците нямат нито едно нарушение тук! Това че гледате нарушения на коли с чужди регистрации - най вероятно се отнася за гастарбайтери и българи живеещи в чужбина и идващи с колите си тук!

14

АХЕ

преди 6 години

Няма Закон, няма ДАИ, няма КАТ!!!! Има само лапане на комисионни за осигуряване на лицензи за превоз и корупционни практики! Колко пъти за последните ПЕТ/5/ ГОДИНИ и ДАИ и КАТ бяха в центъра на нашето внимание с техните КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ. Е некой влезе ли в затвора или КОРУПЦИЯТА НЕ СЕ САМОИЗЯЖДА. В тази държава не се работи, в тази държава тъпите дупетати управляват и управляват съгласно своите нагласи. Оня дето лети от държава на държава и се е притаил от Нова година насам, е презпросото...

13

Горд българин

преди 6 години

Почти всички нарушения и катастрофи в България са следствие на това, че КАТ на прилага Закона за движение по пътищата, т.е. вината е на КАТ. Вина имат и тези, които отклоняват вниманието от истинската причина и говорят за "кофти материал, *** народ" и т.н.

12

Горд българин

преди 6 години

Нещата не са особено сложни, не разни умници все говорят колко зле сме били ние българските шофьори и затова имало война по пътищата. А реално нещата са прости - има контрол за спазването на правилата, нарушенията и катастрофите са малко и обратното - няма контрол, както е в България, нарушенията и катастрофите са много. Не случайно чужденците са най-опасните шофьори в България и правят най-много и най-опасни нарушения, а българите са примерно шофьори извън България.

11

д

преди 6 години

До Алеко Константиновне обвинявай демокрацията, загиналите по пътищата още от 1969 вече са по над 1000 човека на година.........кофти материал, *** народ......... това е.

10

Факт

преди 6 години

В България няма специалисти по пътна безопасност. Този Владимир Тодоров председател на Асоциацията на пострадалите при катастрофи съм го запомнил с това, че винаги дава напълно неадекватни предложения водещи до по-високи наказания СЛЕД като е станала катастрофа и нищо смислено водещо до по-малко катастрофи и нарушения.

9

BGCesarTheGreat

преди 6 години

Стига сте писали глупости от сорта на: *** сме, умни сме, красиви сме, грозни сме... Цялата скапана държава е на това дередже само и единствено, защото няма държавна институция, която да функционира нормално. Когато няма "РЕАЛЕН И НЕЗАВИСИМ" съд и правосъдие, няма народ, който да се развива, ако ще и най-умните, красиви и възпитани да излизат от училищата и университети.. Виновни сме единствено, че избираме едни и същи крадливи ***..

8

Алеко Константинов 3

преди 6 години

В общи линии - Голяма част от Българите , все едно са излезли от "Бай ***" или "Пази Боже сляпо да прогледне".. Почти НЕ сме мръднали напред в развитието си от тогава ! ... Същите селски ТАРИКАТИ и ДАЛАВЕРАДЖИИ , гледащи НЕ на тях да им е добре ... а на "Вуте да му е зле" .. Корупционни схеми , на които се крепи цялата "Държавност" .. Е как искате да НАМАЛЕЯТ ТЕЖКИТЕ КАТАСТРОФИ ? И ДА СМЕ ДОБРЕ ?!?! ... Та това е последствие на всичко друго! .. ТОТАЛНА ЛИПСА НА ИНТЕЛЕКТ И УПРАВЛЕНСКО МИСЛЕНЕ!!

7

Алеко Константинов 2

преди 6 години

... Да продължавам ли ? ... 2. Липса на всякакви морални ценности и тотално чувство за БЕЗНАКАЗАНОСТ !!! ... Ако направят някаква "беля" на шосето - измъкват се или с "наши хора" или с повечко кинти ... И винаги - УСЛОВНО !!! ... :( НА НИКОЙ В ТОВА ПОДОБИЕ НА "ДЪРЖАВА" НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА НИЩО И ГО РАЗДАВА "ГОЛЯМ ТАРИКАТ" , докато "яйцето НЕ му опре до дупето"... После започва едно безмислено "РЕВАНЕ" и ОПРАВДАНИЕ по поръчковите медии ! ... И искате ОПРАВИЯ ... е няма как да стане !!! :( ...

6

Алеко Константинов

преди 6 години

Защо продължават трагедиите по пътищата на България ?!?! ... Определено трябва да НЕ си от най - интелигентните хора за да зададеш такъв въпрос ... 1. Изключително ниска култура и липса на елементарно възпитание сред огромна част от водачите на МПС ! Каквито са зад волана ... Такива са й в живота ! Всичко това , дължащо се на МАСОВОТО ЗАТЪПЯВАНЕ И ЧАЛГАЛИЗИРАНЕ на Населението на това подобие на "Държава" в последните 25 години криворазбрана "Демокрация" ... На никой НЕ му пука за нищо !!! :( ...

5

Анонимен

преди 6 години

Стига сте чели подобни глупости, гледайте статистиките на МВР, там всичко е на шест.

4

Анонимен

преди 6 години

А някой някога да е чул или видял издислав в уч.кола

3

Защо продължават

преди 6 години

трагедиите:1.Поради това, че България е гробницата на Европа за стари баракуди;2.В по-голямата си част населението е не особено интелигентно и мислещо;3.Защото книжки се раздават срещу пари, не срещу знания и умени;4.Защото пътищата ни са в по-окаяно състояние от тези в Индия;5.Защото контролните органи не работят;6.Защото у нас има чадър над управляващите и отроците им, които карат като за световно и плащат глоби /от нашите пари, които ни обират/.

2

Анонимен

преди 6 години

Добре че караме на животоспасяващи фарове по икиндия, а минку рушвета е с нови свръхмодерни камери. Това е то, видими резултати.

1

Анонимен

преди 6 години

а още не е почнало лятото и отпуските