18

Starija hush

преди 6 години

Kato e tolkova umen i 4esten za6to toi ne stana prezident?Estestveno kato te ovolni dobra duma nema da kaze6 ta dori i da ti e brat.Ne si usloznjavai zivota pove4e savet ot men.

17

НАДУ ПЕН

преди 6 години

Тръмпелът КЛЕКНА пред Ким. Факт.

16

Професор

преди 6 години

Браво г-н Президент , ха сега плюйте ***?!?!

15

Евтино!

преди 6 години

Тези двамата се пенявят като ***-българи и ТОЙ скоро ще ги командирова на Околовръстното...За копейки..

14

Пешо Солидарният

преди 6 години

Много си е способен Трампо. Каза, че ще удари Ким, но когато печеният *** му показа ядрената дряновица, рижият оран.гутан бързо подви опашката. Никак не е глупав, не се лъжете по вида и приказките му!

13

Анонимен

преди 6 години

Изисквал е лоялност, но е вложил съвсем друг смисъл... Коми му е отговорил, че може да разчита на неговата честност и спазване на законите! Точно заради това обаче, Тръмп разбира, че Коми ще говори истината и няма да повтаря лъжите на президент, независимо кое е!

12

Krom

преди 6 години

Моралът на Тръмп е като на улична котка. Услужливо безотговорен. Това е изключително опасно, когато големите момчета си играят с големи играчки и са склонни към "ирония" с подобни неща. Така се суспендират международните организации и на тяхно място се появява "истината от последна инстанция" Тръмп. Нека за момент си представим, че Иванка се "възмути и натъжи" защото някой в България погледне накриво някой ром. Хване и туитне възмутено на Тръмп - какво да чакаме, умни и приятни ракети?

11

Анонимен

преди 6 години

Няколко пъти излъга, че ще се изтегли от Сирия, но не го направи! Напротив, скалъпиха пак фалшиви обвинения за химически оръжия и точно преди проверката пуснаха ракетите, наговориха ООН и доста държави да следват техните инструкции и те изпълняват чинно... Това не е никаква демокрация и съюзничество, а чист диктат на Англия и САЩ над други държави. Никой не ги е канил в Сирия, те се натрапват навсякъде и разпалват войни и конфликти.

10

American Badass

преди 6 години

Много си е способен той, каза, че ще удари Сирия и го направи, каза, че ще удари мюсюлманите и го направи, каза, че ще строи стена на границата с Мексико и го направи!

9

Анонимен

преди 6 години

Не е първият, който прави това заключение... Отдалеч му личи, че не е за президент... Сред обикновените американци няма одобрение за него. С купени и фалшифицирани избори бърза да изпълнява поръчките на елита, тъй като времето му е точно определено от тях. Сам се излага постоянно и стана за посмешище пред света с гаменското си агресивно поведение.

8

Анонимен

преди 6 години

Тромпета за нищо не става

7

Анонимен

преди 6 години

Коми е абсолютен обслужващ персонал на Килъри. Каквото му нареди това казва. Кой ще държи нелоялен шеф на служба, който тича при Килъри за отчет а не при президента.

6

Анонимен

преди 6 години

Ми то предходните президенти като гледаме, точно истината им убягваше на всички. Тръмп уверено крачи по техните утъпкани пътища. Всички те не защитават интереса на американското общество, а на корпорациите, предимно военни, спонсорирали предизборните им кампании. Там няма партийна субсидия за гласовете, а богатият елит замества народа, финансирайки изборите и затова всеки президент постига все по умопомрачително неравенство.

5

Анонимен

преди 6 години

Този човек беше уволнен неправомерно от Тръмп, защото му говори говори истината директно в очите.... На негово място сложиха една компроментирана личност, поредната удобна марионетка...

4

Пак лъжи

преди 6 години

Тази новина е доста подвеждаща, защото от Тръмп нищо не зависи!

3

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно вярно! Липсват му интелект, морал, честност, почтеност, дипломатичност, отговорност, уважение, няма и правилна преценка на думи и действия.

2

1912

преди 6 години

Абсолютно!!!!Този кл.оун спечели единствено с уверенията са че ще поддържа мирна и спокойна политика спряма Русия.Обеща да закрие тотално ненужното НАТО и нищоправещото ООН....само смучат пари и развъждат африканци и цига...ни!

1

Анонимен

преди 6 години

Кой си ти, че да давш оценик, коми