109

Анонимен

преди 6 години

Франция е голямото разочарование от западните държави.Американци и англичани поне ги знаем, тяхната агресия не ни учудва, но Франция.............знаем, че са лицемери и алчни франсетата, но всичко си има граници.Знаем, че още крадат уран от бившите си африкански колонии и нефт от Либия.

108

Shark

преди 6 години

А, Франция призова Русия за мирен изход??? След като бабофила възхвали операцията колко била прецизна и ги подкрепи, сега се обръщат към Русия!! ЩО?? Русия ли пусна бомбите??? Да призоват САЩ и самозабравилите се англосаксонци.

107

Дааа

преди 6 години

Дааа така каза Франция, а Англия каза, че ще убие още един руски шпионин ако Русия не си признае за газта с която уби Скрепал. А той мъртъв ли е? и дъщеря му не е ли скрита от английските служби за да не попадне на журналист и да каже истината. А имало ли е химическа атака в Сирия и от кого е била тя? Причините да се атакуват празни сгради в Сирия? Кога се случиха бомбардировките и имат ли връзка в парада на живота в Полша по същото време? Кой иска МИР и кой иска война? Меркел помни срама

106

Анонимен

преди 6 години

Чак не ми се вярва кой го казва това ! На всяка манджа са мерудия , да не пропуснат ползите и да се покажат че са и те нещо пред света . Заслужавате си обособените квартали където нямате достъп и съжителството с техните обитатели .

105

nina

преди 6 години

Ха-ха! С едната ръка пускаме бомбите, с другата държим гълъбчето на мира.Това вече е върхът на лицемерието!Г-н Макрон, тъй като сте много млад, приемам, че така сте възпитан. Защото бързо навлязохте в същината на политиката, пошлата й страна!

104

Анонимен

преди 6 години

- Вуте! Колко струва според тебе един Пършинг! - Е па требе да го докарва до къде милион Нане! - Е те таково нещо да ми падне у дворо, ше си отживеем!

103

Анонимен

преди 6 години

Там където е намесена Москва винаги е много кърваво

102

Анонимен

преди 6 години

111 Напротив троловетее си личат по използването на риска терминология

101

До трола

преди 6 години

Ти който пишеш номерата пред постовете си *** нали? Блъскам ти минуса без да ти чета щуротиите.

100

Анонимен

преди 6 години

109 Така е според зомбящика на руската пропаганда . Истината е съвсем друга

99

Анонимен

преди 6 години

Ей това е класика!Пускаш 100 ракети .. от които 30 стигат целта (другите са свалени от над 30 годишни съветски установки ) и после искаш мирно решаване !На кое решаване ... удряш цели в които "уж" приготвяли хим. оръжие, и о чудо няма последици нито газ нито отровени ... чудо !За сега единствено ясно е ,че ракетите летят по-бързо от експертите , които (о чудо) са допуснати да си разследват. И кво излиза експерти им а какво да разследват (лабораторията е унищожена) НЕ .Западна мисъл !?!?!?

98

Анонимен

преди 6 години

Дежурният *** дойде на работа. Прочети предишните коментари и ще разбереш колко си жалък.

97

Анонимен

преди 6 години

103 Това ТАСС ли те информира , толкова ли си наивен че вярваш на зомбящика

96

Анонимен

преди 6 години

Никой не се прави на луд тези 350 000 жертви са на сметката на Путин

95

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 102Не се прави на луд, не руснаците..........а тъпите петльовци...барабар петко с мъжете!

94

Анонимен

преди 6 години

Тия у наше село яко ги меляаме.

93

Анонимен

преди 6 години

До Свободният 91Я се скрий бе........това че няма желтви е защото "умните" бомби ВЪОБЩЕ НЕ СА СТИГНАЛИ ДО ЦЕЛТА!!!!! Две-три изпопадали в полето и хората се чудят какво търсят там, а други две-три разрушили един завод за лекарства!!!!! А тия франсета-петлета, вместо да се перчат, да обяснят всъщност КАКВО СА НАПРАВИЛИ, защото руснаците съвсем авторитетно се изказаха, че не са взели НИКАКВО УЧАСТИЕ И НИКАКВИ БОМБИ НЕ СА ИЗПРАЩАЛИ! Само са се повъртяли и са изчезнали!

92

Анонимен

преди 6 години

101 Руснаците нали

91

Анонимен

преди 6 години

Наглеци!

90

Анонимен

преди 6 години

95 Отавна няма законна власт в Сирия , не можеш да бъдеш законен управник и да подлагаш народа си на геноцид . Тези 350 000 жертви питат