187

Handel

преди 6 години

Не разбирам нищо от това, за което се говори, не знам никакви факти, но съм сугласен на 100%. С какво съм съгласен на 100% ли? С каквото и да е. Горе долу така звучат повечето коментари, както и предпочитанието, за което са дадени най-много гласове в анкетата на сайта. Готов съм да приема че Желяз не е знаел, че прави нарушение, и че дори съзнателно са го изпозлвали, но тук на форума няма нито един да знае кой колко и за какво е виновен или невинен. Само празни приказки.

186

Анонимен

преди 6 години

195 - Те и нацистите се оправдаваха, че само си вършели работата...

185

Дръндер

преди 6 години

Боже колко тарикати и разбирачи тук! Да го съдят него защото си е изпълнявал задълженията без да се интересува повече е все едно да осъдиш секретарка за деянията на шефа и! Абсурдно е! Който не разбира това е ***!

184

Анонимен

преди 6 години

Там правосъдието хич не е корумпирано, нали, обаче че е за бедни и за богати спор няма. За кокошка няма прошка...

183

Анонимен

преди 6 години

Ама моля ви,кой ги рекламира и доведе тези КОЛ центрове в България,кой създаде ТЕХПАРК за такива офшорни фирми,да се възползват от евтиния труд тук?

182

Pilot

преди 6 години

Най-големият проблем е сключеното споразумение за екстрадация !!! Този който го е сключил на бесилото , стига сме се навеждали стига !!! Грам достойнство от политиците !!! Продажни дребни душици !!!

181

гост

преди 6 години

До ДониДоговора е такъв какъвто е!!!

180

гост

преди 6 години

До Не е мое задължение Тази фирма е създадена именно за това ембарго!!!!!!!!!!!!!!

179

гост

преди 6 години

Със сигурност е знаел от къде идват мангизите!!!

178

Умен гущер

преди 6 години

Аз като ми се обаждат разни такива досадници, направо ги псувам. Този много добре е знаел с какво се занимава. Кой нормален човек си купува части за самолет по телефона?

177

Не е мое задължение

преди 6 години

Не е мое задължение вечер, като се прибера от работа, да гледам новини и да знам коя държава има ембарго към друга държава и какво се случва по света------------------Всъщност точно това ти е работата след като си на тази позиция.

176

?

преди 6 години

До каквито бащите...Каква американска фирма бе? Двама братя и сестра араби.

175

Анонимен

преди 6 години

Невинни са жертвите на магистрала Тракия. А тук да ми представяте за жертви някакви тарикатчета и да ни обвинявате, че сме зли само защото мислим със собствените си глави, номерът ви няма да мине.

174

Анонимен

преди 6 години

Било е:ако мине номера,до нас няма да стигнат,нали парите не миришат.В България ни учат все още ,на колективна отговорност,докато в свободния свят,всеки носи своята.

173

Дончо

преди 6 години

Като чета коментарите виждам колко *** и продажна нация сме!Също като политиците ни.Жалко!

172

Дони

преди 6 години

Договора със САЩ е такъв ,всеки който наруши американски закони в България може да бъде поискан за екстрадиране.Но няма обратно задължение за американците.Договора е подписан от Тройната коалиция.Ако имаме свестни управници трябва да бъде ДЕНОНСИРАН !Но много се съмнявам.

171

каквито бащите...

преди 6 години

такива и отречатата! Това нагли корумпирани комунистически паленца с жълто около устата, които си мислят, че като са в тяхната си "държава" и са ги наредили да работят в американски фирми за златни заплати ще си връткат американците какти си искат! Да, ама не! Щом си в американска фирма си длъжен да спазваш правилата на САЩ и след това тези на фирмата! Продаваш чрез американска фирма стоки на ембаргови държави, с които САЩ не търгуват! Тогава ти какъв си-виновен или невинен? Съд за тези!!!

170

Анонимен

преди 6 години

*** си ти. И ще реши, бъди сигурен.

169

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е, ако Русия, а не Щатите, искаше екстрадирането му, какъв брой от пишещите тук щяха да го защитят.

168

Анонимен

преди 6 години

После дойде световната финансова криза и хората спряха да търсят услугите на улични пpocтитyиpaщи тpaвecтити и затова се върна обратно у нас нали?.Още малко и ще го изкарате патриот човека. Нали и те са политически пр...ки обслужващи предимно Русия.