67

Справка

преди 6 години

Ти така да пометеш колите на хората които работят здраво за тях да си ги подържат и ти просто да избягаш ама жените лесно се намират от полицията от колкото Палов и Колев. Е момичето има парите да погаси щетите на всички 10 коли знам на жените им е кофти да дават пари после ще реве за нов член ама дали ще го намери никой не знае.

66

Анонимен

преди 6 години

Сериозно - 24 часа! 24 часа за драскане върху общинска собственост. Това си е за 4 месеца в затвора и още 6 за употреба на наркотици + задължителен престой в болница за отказване на наркотиците!

65

Божееее

преди 6 години

До Кат мат Не съм съгласен с теб. Жена ми има книжка от 14год. и няма нито един акт или фиш. Спазва всички знаци и ограничения и няма нито едно птп. Така че има и жени шофьори според мен. Лично мое мнение.

64

Сексофон

преди 6 години

Секси танцьорка с ауди q5 много секс е правила + алкохол , наркотици смятай thug life.

63

ogin

преди 6 години

На бесилото ***

62

Кат мат

преди 6 години

Искам пълна забрана за жени-шофьори вземети им правата на тез *** кифли бее

61

Гого

преди 6 години

Всичко е в норма не се притеснявайте .Ще става все по зле.Жалко това е бъдещето.

60

Пича

преди 6 години

Това не е европейско

59

Закон

преди 6 години

Видяхте ли го този самонадеен ***. Вместо да отиде да се извини на хората да се опита да помогне с нещо..Тои бяяяии оттука,, ае еее ааа. Ващо племенце, племенцеее ЗАТВОР Това е новата ни нация..Курвии, псевдо мутри, затворнициии, корумпирани полицай. Тези хора как сега ще си оправят колите?? Момчето със сивата кола, направо го съжелих, измил си е количката, паркирал си я и миндила го е отнесъл, защото малкия и мозък е бил изпържен!!!! Сега на всеки водач на блъснатите коли по 2 000лв. кеш..

58

Жена

преди 6 години

Каква жена бе,к.рва,,работела,, като танцьорка,б.***.То вече няма свестни жени.Всички от новото поколение е пропаднало.

57

varg

преди 6 години

Типична демократка.

56

Eeeeeeee

преди 6 години

ми така е пичове при димукрациътъ - имаш кеш - газиш, имаш много кеш - убиваш, имаш милиарди - съсипваш държава за кеф. Това искахте, това получихте, ама не съобразихте, че не попадате в никоя от горните категории...

55

ПИНОЧЕТ

преди 6 години

До БожееееТази МУТРЕСА и без книжка ще си кара, но пази Боже да не си на пътя й !

54

Руснака

преди 6 години

Тази не е ли бизнес дама?

53

Анонимен

преди 6 години

Тази кухавела е явно любовница на някой богат Чичак. Кой знае какво и е казвал в леглото, ти карай и не се притеснявай, имам връзки и кинти, ще те вадя. Но като е отряскала толкова коли, багаташина да ги плати на хората. Това не в безотговорност, това е наглост, показваща начина на мислене и действие. Като огромната "честно" забогатели и вързани с управниците, с които делкат плячката. Ако така стане в Германия, тази умница няма да излезе от ареста. От там съд и в затвора. А глобата ще бъде огром

52

Божееее

преди 6 години

Браво Некъф много си прав

51

Божееее

преди 6 години

Да не й дават вече книжка и няколко годинки в сливенския добре ще й дойде. Аман вече

50

Lina

преди 6 години

Какви са тези "жени", какво е това чудо? Някакъв усет не остана ли? Отговорност? Пияни,заляни, че и с наркотици? То не останахме хора без ш. книжки в тая държава. Толкова ли е страшно да направиш реална преценка на съществото си и да осъзнаеш,че не ставаш за шофьор? То пък не може всички да са шофьри, остава и ня кучетата да даваме книжки и да ни е весело? Сещам се поне за няколко жени с купени книжки, но това е друга тема.

49

а

преди 6 години

Най-жалкото е, че след една седмица никой няма да си спомня за тази случка. Ясно е какво ще е решението на съда. Кучетата лаят, а керванът си върви...

48

То е повече от ясно,

преди 6 години

че те не могат да пият,ами не могат и да карат,а сигурно и за онова другото не стават!?!?!?