50

Alexander Bogoridy

преди 6 години

До Анонименti si Ruski Troll

49

Анонимен

преди 6 години

Посоката на разпространение на култура е от изток на запад, а на престъпност и корупция е обратно от запад на изток. С приемането ни в ЕС и НАТО вече сме на границата на сблъсък на позитивната източна енергия и негативната западна енергия. :)

48

Анонимен

преди 6 години

В сравнение със САЩ прохождаме. Там децата се избиват в училище, а корупцията с име лобизъм е колосална и е защитена от закона. 1 000 000 000 долара струва ракетния удар по Сирия.

47

ИСТИНАТА

преди 6 години

Истината е, че албанците никой не ги следи - българските власти просто се научиха да се крият от статистиките НО РЕЗУЛТАТИТЕ НИ СА МНОГО ПО-ЗЛЕ, ЗАЩОТО ИКОНОМИКАТА НИ Е МААЛКО ПО-ДОБРЕ ОТ ТЯХНАТА - ИСТИНАТА ЗА НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА

46

Анонимен

преди 6 години

Aйде бе,администрацията,катаджиите,мижитурки зад гишета и в чужбина посланици и аташета.Стегнете се де,албанците ще ни победят в коронната ни дисциплина!

45

Мунчо

преди 6 години

И така да е! А корупцията въобще не се среща в ЕС, така ли? Това е една разкапана организация! Вече мирише, ама яко. На Китай принадлежи бъдещето. И България въобще ако иска да оцелее в бъдеще, трябва да се обвърже със страните на бъдещето, а не на залеза на Запада!

44

www

преди 6 години

ШАМПИОНИ СМЕ НИЕ НО НИ Е СРАМ ДА ГО КАЖЕМ - ПОНЕЖЕ СМЕ Ч ЛЕН НА ЕВРОПАТА ...

43

Handel

преди 6 години

Тия откриха топлата вода.

42

Анонимен

преди 6 години

Да не говорим че не гледат в собствената си страна а мърсуват по света. Каква корупция и измами има на запад все още нищо не сте видяли. А те седнали все за Балканите пишат.

41

икономист

преди 6 години

Не че сме цъфнали и вързали, но все повече се убеждавам, че има много *** в тоя сайт, които само маскарят името на България... Явно се правят опити да се докарат дивиденти на определени политически формации.

40

икономист

преди 6 години

До Анонимен 31Това, което си написал за заплатите на българските академични кадри, много се разминава от действителността. Освен, ако не визираш учените в БАН... Тези, които работят в университетите като преподаватели и едновременно с това извършват научна дейност, взимат много повече пари. Тези 400 евро ги взима главен асистент с 20 години стаж, а не професор. И това е по информация от преди години... Не знам как е във всички университети, но на много места заплатите са по-големи!

39

Анонимен

преди 6 години

Балканите са найотвратителното място в Европа, такава мизерия и ориенталщина няма никъд другаде на континента.

38

Анонимен

преди 6 години

Бил съм в Албания 1990г. и бях потресен от мизерията и нищетата, от жестоката престъпност. Все едно да се върнете в България от 1900 г.Преди три години бях на почивка и разгледат подробно цялата страна-СТРАХОТЕН скок в развитието. Чудесна храна, заплатите и пенсиите особено-по -високи от българските, Тирана и Дуръс са се слели , а са на 30 км.Албанците ще им дишаме пепеляка ...

37

Петърчо

преди 6 години

Радио Свободна Европа е създадено от ЦРУ преди повече от 50 години и низ него са минали 20 млрд. долара пари на американските данъкоплатци. Вие си правете изводите защо ЦРУ му е на ЦРУ радиостанция и защо налива толкова много пари в нея след като СССР вече не съществува. Наздраве бръснене.

36

Анонимен

преди 6 години

А България за 11 години до къде я докара с корупцията?

35

До скитник

преди 6 години

Излива ти се простотията мой човек! Благодаря ти че ми даде правото да те нарека теб второ качество! Просто ми го доказа с просташкият ти коментар

34

Анонимен

преди 6 години

Спокойно не сте отстъпили първото място просто тука няма осъдени

33

кака

преди 6 години

До Анонименняма професор с такава заплата!!!Виж с такава пенсия има.

32

Анонимен

преди 6 години

по какво ще познаете , че се намирате в АЛбания?по две неща - по бункерите и че там никой няма друга кола освен Мерцедес. Може да е на 30 г, но трябва да е Мерцедес. Друга марка не признават. Няма Ауди, няма БМВ, няма ОПел - Мерцедес. Нов, стар, на 1 година, на 5 години, на десет години - няма значение- Мерцедес. АКо нямаш Мерцедес не си човек.

31

Анонимен

преди 6 години

Заплата на един българси професор - 400 евро при около 20 г стаж.Заплата на един албански префосор - 2500 евроЗаплата на един български доцент -около 300 еврозаплата на един албански доцент - около 2100 евроДааааа, по -изостанали са албанците.