17

Анонимен

преди 6 години

Как така се прекратява приход от 40 млрд.? Ще променят начина по който рекламите се появяват и ще сложат някаква "малка " месечна такса . И.... ще си удвоят приходите . Винаги ще се намерят телета дето хем да си плащат , хем да не им пука че личните им данни се продават на разни компании, хем и да ги помпат с реклами от които Зукабъра печели.

16

Анонимен

преди 6 години

Умряло ми ухото и по тв реклами да има как да ги спрат *** нали от тях се издържат акои ще махне рекламите от феисбука на автоцентровете дето ми вървят и на други там тем подобни оня а къдее да гледа как се краде нет от компи специалист от които не съм доволен аз питам затова ли телгля филм 16 минути че тоя е в системата и ип знае и всичко а на тия кои сметка им държи и на всичкото отгоре са и наркомани ми и подръжка мвр системата са

15

Анонимен

преди 6 години

До Ура Файсбук умряГрешка, след 3 месеца, всички ще се излеят пак в една и съща мрежа ...

14

Анонимен

преди 6 години

До СкукаИ какво - вече не се чувстваш толкова специален, а ?Може би и ти трябва да спреш, да гледаш на тоз пуст интернет, като смао Google и Facebook ??

13

Скука

преди 6 години

Колко от вас помнят интернета преди да го завземат корпорациите? Беше си идеално. А сега е пълен ташаак! Изобщо стане ли нещо супер комерсиално веднага се разваля "магията".Сега всички *** си мислят че света започва от тях и преди facebook и google не е имало нищо.А някой от нас проследиха цялото развитие на интернет от самото му начало и честно да ви кажа аз съм разочарован от това което виждам днес. Пълна деградация. Интернет днес няма нищо общо със мечтите на първите иноватори.

12

Скука.

преди 6 години

Аз спрях да ползвам социални мрежи още във вече далечната 2009г.Интернет ползвам още от 1995г. тогава още бяхме със модеми към БТК. В целия град само 20-30 човека имахме интернет. Повечето хора гледаха тези технологии като телета в железница.Но навремето нещата бяха различни. Интернета още беше като дивия запад.Имаше активни чатове, (мирка) много форуми, ICQ.... после се появиха и много сайтове за запознанства, след това беше MySpace, после стана популярен и Skype. и а по късно и Facebook

11

Ура Файсбук умря

преди 6 години

В момента в които стане платена идва краят на централизираните социални мрежи и ще се появят множество малко безплатни мрежи и всеки ще си избира, ще стане много по добре без тях, дано да умрат по-скоро.

10

Анонимен

преди 6 години

1 - ***, без интернет още щяхме да плащаме подобни суми. Защо иначе, щяха да си смъкнат цените ?

9

Анонимен

преди 6 години

6 - Трябва да ти плащат и когато гледаш телевизия сигурно ? Виж, ако не искаш, не ползваш Facebook и си готов. Хората обвиняват този и други сайтове, за проблемите си, но истината е че изборът им е налице. Никой никого не е задължил, да има, па камомли да посещава редовно профила си във фейсбук.И "99% от хората са ботове и не могат да управляват реалноста в която живеят." - А ти си мастър бита, който вярва че е бог ...

8

Анонимен

преди 6 години

Моля виваком оправете си интернета 16 минути филм вие сте слънчасали

7

men

преди 6 години

не че влизам във факфейса, ама който влиза да си сложи адблокер и не му треа да плаща. ако не улови нещо дето ме дразни, показвам му го и бам повече такива бъркочи не виждам. жалко че 99% от хората са ботове и не могат да управляват реалноста в която живеят. скапаняшкия сайт фес.бг съхсто дразни с тоновете си реклама и затлачва браусъри. за това АДБЛОКЕР.

6

Capital

преди 6 години

Да разбирам, че аз трябва да плащам?А не те на мен?Някакси не е честно. Моята информация също струва пари !

5

Анонимен

преди 6 години

Google предлага услуга, която за 10 долара на месец ви дава същото, като Spotify, но също така маха всякави реклами от YouTube, пуска ви клипчета с по високо аудио и видео позволява, да слушате и със "заключен" телефон.Никой не го ползва.Хората не биха дали и 2 долара, за услуга, лято ползват по 50 часа на месец, ако има безплатна опция. Дори и рекламите да им костват 5 пъти повече време и нерви, отколкото времето, за което ще изкарат 2 долара.

4

Анонимен

преди 6 години

Търся нещо по нета я тв я климатик и пускам фб и гледам реклами на тв и климатици и така всеки път каквото търся по търсачката и хоп реклама във фб

3

do 1

преди 6 години

а помниш ли 6лв когато беше минутата а една сим карта струваше 120лв ? заплатата тогава бе около 200 :) айде бягай да тролиш някъде другаде !

2

Анонимен

преди 6 години

До *** ГорянинИ от МТЕЛ не ти предоставят стикери. Аз давам пари за стикери и от Вайбър и не си плащам абонамент към мобилен оператор.

1

Трол Горянин

преди 6 години

При цените на минута разговор и на месечните пакети , отдавна не виждам смисъл от такива програми. Беше едно време когато минутка в Мтел беше 1,80лв и после най -евтината ТАКСА беше 6лв и 40ст/ мин. , а сега за 10лв интернет и минути "на корем" - за къф ми фейс и скайп и др .под.