154

Анонимен

преди 6 години

Орбан води битка срещу еврейската ***.Ако няма евреи света ще е мирен.тази алчна *** от близкородствено кръстосани *** с болни мозъци пречи на всички останали да вървят напред.

153

Анонимен

преди 6 години

След един ден като им омекнат капачките от ходенето ще преценят че не си струва парите и ще се разотидат.

152

Анонимен

преди 6 години

Аз искам Орбан и Дутерте тук!!!

151

Анонимен

преди 6 години

Красиви, умни и... добре платени от един дядо с унгарско потекло...

150

Анонимен

преди 6 години

Хубави неща е направил Орбан, но накрая се иза ка на метеното - изгони руски дипломат.

149

шматка

преди 6 години

Хвалите Орбан ама той изгони руски дипломати по заповед на САЩ а наш Боце не се поддаде.А да видим кой е колония

148

Аспарух

преди 6 години

На Унгарските *** времето им свърши!!!Платените и организирани от Сороските организации протести да си гледат работата!Изборите са легитимни!Орбан има 2/3 от гласовете в Парламента,така че скоро НПО-та отиват на ***.Унас също това трябва да се случи!!!

147

муспи

преди 6 години

Цензурата смята соро$о?ди за *** дума - и правилно!

146

муспи

преди 6 години

Агонията на робството! - Всички виждаме че тези са ***, нещо като на ЦСКА агитката, но никой и не намеква нещо за евреите, освен аз! А те движат не само *** а цялия свят, - изключения тук тан, и едно такова е Унгария. Доброто се прокарва от герои като Орбан, - къде са нашите герои?! С избори борба не се води със звяр който обявява кой печелел, всичките партии са негови, владее Парите, Правителствата и Армиите на света! Ако не го убием, той ще убие нас!

145

да бе,хиляди

преди 6 години

Хич не ги пробутвайте "умните и красивите",дето за шепа долари продават Родината си!Това че са хиляди го разбрахме!Не разбрахме само колко милиона гласуваха за Орбан!!!

144

Анонимен

преди 6 години

Българите може само да си мечтаем за политик и родолюбец като Орбан.

143

Анонимен

преди 6 години

америка не иска орбан........

142

Анонимна

преди 6 години

Орбан е против Сорос. Това говори много!!!!

141

Смехурко

преди 6 години

На Сорос му горят червата от яд сигурно, негов стипендиант и възпитаник му плюе яко в устичката.

140

Пурку

преди 6 години

Поредният опит за майдан, но унгарците не са такива кухи *** както така наречените украинци.

139

Анонимен

преди 6 години

ОРбан -дава 800 000 работни места за един мандат и сваля безрабитцата от 12 процента до 3,8 и е изчистил външен дълг за над 15 милиардаТръмп - за една година е открил 800 000 работни места и извърши една от най-мащабните данъчни реформи от времето на Рейгън.Бойко - България 30 процента безработица според ЕВростат, в някои райони достига и до 60-70. 70 процента сив сектора в Туризма според Б.Данев. Външен дълг - над 20 милиарда.

138

ГЕРБ forever

преди 6 години

Виктор Орбан е пример за подражание на нашия пръв държавен ръководител Бойко Борисов.След някой и друг мандат под вещото ръководство на блестящия политик и премиер г-н Борисов ще настигнем Унгария,заемайки челно място като една от най-сигурните и благоденстващи държави в Европейския съюз!

137

Анонимен

преди 6 години

Лека -полека ще се смени цялото поколение от евролиберали. ОСвен ОРбан със мръкни апаратни игри бяха надвити Вилдерс и Фийон, който представяваха умерения консерватизъм. Фрау Петре забременя, а Тръмп е добър икономист, но не е политик. Въпреки всичко в целия свят има националистски настроения. Другата година ще си говорим на евроизборите. Тогаав е шансът ни да ударим ЕНП!

136

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли че в УНгария за времето през което ОРбан е на власт няма ниго един атентат, а Западна евроха - над 30 атентата, над 275 жертви, над 1200 ранени. ОРбан говоир с уважение за малцинствата, но в една хомогенна УНгария. Меркел говори, колко се радва, че Германия се е отворила за мюсюлманите. Сравнете сами.

135

Анонимен

преди 6 години

Ало,Орбан ги разби на изборите.Милиони са повече от хиляди,платени от Сорос.