33

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

Пак некой си е изтървал "томахавката"...ха,ха,хаааааааааа....на 3-скоча!

32

АЙДЕЕЕЕЕ, ПАК ПОЧВАТ

преди 6 години

....И С-1000 ДА ДОКАРАТ *** ---ПАК ЩЕ Е ТАКА..ХА,ХА,ХААААААААААА....СМЕХОВЕ....!!!!!!

31

ПЕНКО

преди 6 години

ПРАДСТАВЕТЕ СИ САМО ,ЧЕ НАТЮ БЕ ПОДКРЕПИЛА ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО В СИРИЯ СРЕЩУ ГРУПИРОВКИТЕ - "ИДИЛО-ПОДОБНИ" !?!? СИРИЯ И ЛИВАН БЯХА И СА "ЕВРОПЕЙЦИТЕ " В АРАБСКИЯ РЕГИОН !!!! ДА - НЕ ТРЯБВА ДА ИМА "РЪКОВОДНИ " ФАМИЛИИ -НИКЪДЕ ПО СВЕТА !!! В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СИРИЯ ,ОБАЧЕ, ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПОЧТИ ВСИЧКИ -РЕЛИГИОЗНИ, ПЛЕМЕННИ И СОЦИАЛНИ СТРУКТУРИ В ДЪРЖАВАТА !!! ДА АМА ИЗРАЕЛ ИМА СТРАХОВЕ ОТ БИВШИ ВОЙНИ! ДА МУ МИСЛИ ЕГИПЕТ!

30

.

преди 6 години

Вчера "(без)аналоговото" ПВО опраска 70+ ракети, днес не можем се справи с няколко самолета, че и се чудим на кого са. ***, бързо си обновете опорните точки, че за смях станахте :)

29

Анонимен

преди 6 години

Израел ?

28

Абе

преди 6 години

То не било С 400, ами С 200, и не било ракети, ами варели с лепило.

27

шматка

преди 6 години

Някой завеян Томахоук от вчера.Чак сега е долетял ама сбъркал адреса

26

Анонимен

преди 6 години

Е какво стана сега, защо за пореден път руските цъ 400 засякоха! Докога така? Резил след разил!

25

лъсна истината

преди 6 години

Аф(с)ганците заливат ЕС по американо-еврейска поръчка. Уж бежанци, а то за формиране на "спящи" батальони. У нас уж не идвали муслими преселници, но дали тайно не нараства броят афгански талибани...

24

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, неизвестни самолети са забелязани визуално, но руските радари в това време са виждали на екраните си само прелитащи лястовици и врабци. Същата история като предишната нощ в Дамаск. Израел и САЩ вече не си правят труда да унищожават предварително радарните станции на противника, защото те и без друго са сляпи за техните самолети и ракети.

23

Анонимен

преди 6 години

Съюзници на пРосия са Венецуела, Боливия, КНДР, Иран и Сирия-изметта на света. Джуджето в мнооого лоша компания вкара Русия.....

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Много ли ти е кеф, че Израел подкрепя ИДИЛ и всички останали "демократични" Ал Ислями срещу аятоласите? Дори не крият подкрепата си! До момента няма нито една акция на Израел срещу ИДИЛ и Ал Ислямите или обратното... Мекэо казано "странно"!

21

лъсна истината

преди 6 години

Аф(с)ганците заливат ЕС по руска поръчка. Уж бежанци, а то за формиране на "спящи" батальони. У нас уж не идвали муслими преселници, но дали тайно не нараства броят афгански талибани...

20

Анонимен

преди 6 години

Израел сцепи трътката на аятоласите. За пореден път...

19

бе!

преди 6 години

Мераклии има, но Америка е шефът!

18

Smej

преди 6 години

Ванга не може да иде на майната си, но ние можем. Ударите на САЩ и Израел ще доведат до скорошна атака на Идлиб. Там се събраха главорезите на Ислямска държава. И отново светът ще ходи по ръба на бръснача.Защото Путинова Русия в прав текст заяви, че не се страхува от ядрена война. И може да я започне. Тогава, ти, приятелю , и аз, ще идем на майните си.

17

Анонимен

преди 6 години

Ясно е-Израел е изтърбушил калимявките на аятоласите. Бе много бой по съюзниците на велика пРосия. в скоро време ще бъщат и самото джудже....

16

Yudeo= fahist

преди 6 години

Boy po 4ifutskite mucuni..Boy po arabskite mucuni..Edna i sushta paplach

15

Анонимен

преди 6 години

До SmejВнага може да ходи на майната си.

14

Smej

преди 6 години

Ванга казва,че когато Сирия падне хората в Европа ще измрат. Ще умират,както си ходят. Мислех си,че това са глупости, носега се замислям, че химическите оръжия действат точно така. Пророчеството е в книгата на племенницата й, издадена през 80-те год на 20 век.