186

ПЕНКО

преди 6 години

В ГОЛЯМ % ОТ ХОЛИВУДСКИТЕ ФИЛМИ КАЗВАТ ИСТИНАТА : " НИЩО ЛИЧНО - ПРОСТО БИЗНЕС !!! " ТРЯБВА ДА СЕ "ВЪРТИ " ОПРЕДЕЛЕНА ПРОМИШЛЕНОСТ /ПО ИЗИСКВАНИЯТА НА КАПИТАЛИЗМА/ ! ПРОИЗВЕЖДАШ ,ПРОДАВАШ,ПЛАСИРАШ ,ИЗПОЛЗВАШ И - нови държавни поръчки и" РАБОТЕЩА " икономика ....и "МАЙ..НАТА МУ НА ВЪТРЕШНИЯ И ВЪНШЕН ФИНАНСОВ ДЪЛГ " ...ЩЕ ГО "АНУЛИРАМЕ" СЪС СИЛА !!!!!! ПАЧАТАМЕ КУИКЛИ!

185

анонимен

преди 6 години

султаньт от приказки не разбира за него само мотиката по главата

184

hm

преди 6 години

На никой не му пука за кауза или правилно или добро... Единствено се гледат кинти и влияние...

183

Анонимен

преди 6 години

Не е ли цинично и грозно да бомбардираш държава която се бори срещу крайният ислямизъм!? Държава която е дала 500 000 жертви, повечето убити по жесток начин от главорезите! Явно няма милост в политиката!

182

Анонимен

преди 6 години

Но Ердоган се опъна на Путин за Асад

181

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен188 Какво общо има катастрофата с войната в Сирияглупендер?

180

фак...ти

преди 6 години

Другария Бойко и другарката *** нямат все още доказателства за химическите атаки на другария Путин,но са единни по въпроса с европейските фондове!!!

179

фак...ти

преди 6 години

Путин се оправдава като млада невеста.Избягаха му корабите,подводниците,пво,самолетите му отказаха летене.Сега ще си играе на карти с Асад!!!!!!

178

Анонимен

преди 6 години

Интересно че са стреляли извън границата на Сирия.Не са се осмелили да навлязат във въздушното пространство.Някой е мислил за S-400.

177

Анонимен

преди 6 години

Ще има ли Евросъюз след година;) Още една година живот за троловете на ГЕРБ!След това в Сибир да ви таковат ушанките.А ние да заживеем нормално без нагли и прозти ***.Трима ранени в Сирия,В България 6 убити за ден.Да не е паднала някоя томаховка върху автобуса....

176

ми ся

преди 6 години

Айдяяяя... ...и турскио поток ке пресаане...

175

Анонимен

преди 6 години

Всеки път когато го напънат Тръмп в САЩ, той трябва да се оправдава че няма връзка с Путин.Сега си спечели алиби за известно време

174

Анонимен

преди 6 години

Сега Тръмпи се закрепи във атаките срещу него в САЩ.Путин го стабилизира като негов агент.Кой спечели от тези удари?Ами Тръмп показа че не е човек на Путин:)))А дали е така;)

173

Анонимен

преди 6 години

Чета гербавите *** и се радвам за бъдещето на България:))))С такива ***.и скоро ще втасаме. За какво да свалят ракетите,след като предварително се знаеше че няма да уцелят нещо важно;)Беше коментирано и така стана...А защо и как е станало така, е друга тема.

172

aaaa bee

преди 6 години

До Крим не е рускируски си е , руски е

171

гост

преди 6 години

Отлично, Путин да напусне ООН веднага!

170

Dj

преди 6 години

Само от войната в Ирак, жертвите се изчисляват на над 2 милиона. В момента Либия е страна без закон върната в средновековието с пазари на роби. Това бе резултата от войната на оста на злото, америка, англия, франция и израел.

169

aa1830

преди 6 години

Любовта между Ердоган и Путин е няква много извратена. Ердоган благодари на американците за удара от вчера, преди седмица Ердоган, Путин и Рохани се срещат по повод общи действия в Сирия, Русия строи на Турция АЕЦ и газопроводи, Турция сваля руски изтребител и неин посланик бива ликвидиран на турска територия, Путин осъжда политиката на Тръмп...изобщо цирка е пълен.

168

Dj

преди 6 години

Какво Крим? А Тексас? А Калифорния? А Косово? И да припомня, в Украйна бе изяършен преврат, част от украинците, с право, се разбунтуваха. А войните в Ирак и Либия и необявената в Сирия?

167

Абе

преди 6 години

Те не анексираха Крим, взеха си го (както казват ромите).