74

Анонимен

преди 6 години

Днес предположих, че комшията не ме харесва, утре с подкрепата на двама приятели ще му лепнем стотина шамара (бомбички)... Това е. И който не ни харесва ще има проблем. Това е чисто бандитско поведение!

73

Анонимен_777

преди 6 години

Макрон е ''гео-политически мазньо'' на Ротшилд и световната банка... Никак не съм учуден че точно той се присъедини към потъпкването на междунар. право и механизми на действие - ПЪРВО солидни доказателства от ООН комисии и специалисти, ТОГАВА гласуване не съвета за сигурност на ООН.. След това - вътрешни, публични и парламентарни гласувания и дебати, и ТОГАВА , евент. провеждане не легитимни интервенции... !!! Не в обратен ред...!!!

72

Анонимен

преди 6 години

....Макрон към Тръмп и Мей: Отлична координация!....___Точно поради това мъгливия Албион ще потъне,Йелоустоун ще заличи САЩ от картата на земята,а от Париж и камък няма да остане.Писано и ще бъде.Чакаме,земята да се отърси от извратеняците.

71

РК55

преди 6 години

Болшевиките се пънат и отричат..Битият бит... е...е..

70

Анонимен

преди 6 години

Микрон конченый мудак

69

макаронаджията

преди 6 години

бабо терезке, отлична координация. тая вечер ко ши праиш. искаш ли да дожеш у париш заедно с моето бабе да ни дупчат тримата расови подсахарски и сахарски тъпкачи. ше стане мазало. айде мацка ти си на ход.

68

Тюр дьо Франс

преди 6 години

как мосюто осцилира между зМей и бауля Ягатан

67

paris

преди 6 години

Правилно ,всички се усрахте заедно.Това е защото е бил войник като другите двама.

66

Шефа

преди 6 години

Макрон , Макрон , каква отлична координация бре франсе скапано?Пълен провал !На всичко отгоре ти се отцепи от ЕС и го изложи като участник в брутално организирана агресия , която позорно беше провалена от сирийската ПВО!Нищо не става от тоя спящ с баби!

65

Анонимен

преди 6 години

На франсетата още от едно време им е заложено да са извратеняци...ядяли са до пръсване от богати трапези с вкусни ястия техните графове и херцози, бъркат си в гърлото да повърнат- да освободят място за да продължат да ядат вкусната храна. Не са се къпели, а вместо това се обливат с парюми за да не вонят. Дворците им всъщност са били бардаци и нищо повече. Всичко им е извратено като бит на тези. Какво да очакваш от тези? Не случайно Хитлер ги мразеше толкова и ги превзе за 2 седмици.

64

Макрон е мижитурка

преди 6 години

Видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака...този, който подковава е Путин

63

Анонимен

преди 6 години

Макрон го оприличавам на френското порно...гнусно и извратено. Що така не се научихте да правите хубаво порно, бе Макроне? Е как да правят франсетата хубаво порно, като той целият им манталитет е извратен за да си изберат тоя геронтофил на снимката.

62

Ала_Бала

преди 6 години

Макрончо, защо не си гледаш бабата, ами си тръгнал да война да правиш. Величието на Франция отдавна е привършило.

61

На Макрон бабата

преди 6 години

Бабоебецът се натиска в отбора на класните еб.чи...само дето онези Тръмп и Путин имат вкъс за жени, не като Макрон

60

Анонимен

преди 6 години

Поне една ракета да бяха изстреляли . Нещастници .

59

zg

преди 6 години

Признавам, че го харесвах преди време Макрон. Вече не. Нареди се заедно с абсолютната посредственост Мей и мегаидиота Тръмп. Все за едно и също. Да си вдигне малко, ако може, позавехналия рейтинг. Сравнително млад човек е, действа като чели сме в епоха от преди 50 години. Сега информацията е на няколко клика разстояние. На всичко им стана ясно кого всъщност защитавате в Сирия. Вманиачени религиозни психопати-канибали.

58

Анонимен

преди 6 години

Относно фактът,че френски самолети не са засичани около Сирия,някакъв техен генерал каза,че те имали най-модерни ракети дето ги изстрелвали от много далече,та затова не сме видели нищо.За зрителите имаше специални кадри на едни красиви светкащи с разноцветни лампички самолети излитащи в тъмното и една ръка с бяла ръкавица връткаща една копче.Една ракета излиташе и отлиташе някъде там дето са лошите.

57

безпартиен

преди 6 години

Произведеното оръжие трябва да се използва!След това нови заеми за ново оръжие.Пари от частни банки.Та една война на каго пълни джобовете където и да се води?

56

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че отлична,изпълнили сте 100% указанията на Путин,а те бяха:Ако пострада нещо друго освен изоставен гълъбарник на 30 километра от Дамаск ша ви таковам мамата смешници

55

Донката Трумп

преди 6 години

Тръмп за Сирия: Перфектно осъществен удар! На сирийската ПВО по нашите умни ракетки. 71 бройки свалени, от 103! Ще пратя нашите генерали на обучение в Сирия!