221

До Русия е непобедим

преди 6 години

Руската непобедимост съществува само в болното ти съзнание.

220

накратко

преди 6 години

Стана ясно че рашките не могат да си разиграват коня ей така както си искат.Шамарите ще стават все по-тежки.Даже и Тръмп дето се увличаше по Русия вече се отврати.

219

Анонимен

преди 6 години

още 1961 годиха бяха много близо до война,(Кубинската криза) та не знам какво има да разбираме.

218

Анонимен

преди 6 години

До Русия е непобедимаПушиш прекалено много трева. от там и са "глюките". И атрофирането на мозъка. Спирай, за да не стане необратимо.

217

Анонимен

преди 6 години

САЩ, Великобритания и Франция.Световните военолюбци и агресори.Удари само по подозрение за химическо оръжие ...Кое и къде ще е следващото им своеволие? Никоя държава не е застрахована от лудостта им.

216

Русия е непобедима

преди 6 години

до старДа си стар не значи да си мъдър. Единствената и непобедима Русия губи война и то такава, в която е на страната на победителите. Трети март е Велика дата! Само че 1918 г. Великата и непобедима Русия КАПИТУЛИРА пред БЪЛГАРИЯ, Германия и Австро-Унгария. За разни Кримски и други войни няма да споменавам, те не се броят. Да си русофилистик и безродник е тежка диагноза! А ако си и стар с тази диагноза положението е безнадеждно.

215

всичко е вярно

преди 6 години

До Опасни игричкиАма на едеотите не им отърва и ти слагат минуси!Голям майтап!:)))

214

Mene

преди 6 години

ПУТИН ГИ НАТИРИпреди 2 часа 10 21МНОГО ГРЪМ, МАЛКО ДЪЖД.ПО-ВАЖНОТО Е, ЧЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ФИРМИ СИ ТРЪГВАТ ОТ РУСИЯ. САМО МАКДОНАЛДС ГУБИ 30 МИЛИАРДА ГОДИШНО ОТ ТОВА.=========================================================================:)))))))))))Ти за американските фирми не се кахъри.Макдоналд само дето нямат филиали на лунате,иначе са навсякъде по света.Виж рашките,май и една дюнерджийница не са отворили някъде.

213

Анонимен

преди 6 години

Който разбрав,разбрал,следващия път руснаците няма да имат реме,да се изтеглят от рисковите райони.Санкциите обаче се увеличават.

212

Стар

преди 6 години

Ей,сополанковци, не коментирайте военната сила на Русия!Я сядайте да си учите уроците!Не разпознавате що е приклад на пушката,чакате тати да ви даде пари да ги изпиете в кръчмите и изпушите на трева.Никой не е победил Русия,дори Наполеон.САЩ не е спечелил нито една война водена досега-само нападат и разрушават,грабят.

211

Русия е непобедима

преди 6 години

до има 195Да дадат на Сирия модерни оръжия. Има само един мъъъъъъничък проблем. От къде да ги вземат тези модерни оръжия. Освен да им дадат анимационни филмчета. Жалка картинка!

210

Do 209

преди 6 години

Напротив! Технологичната изостаналост е на руснаците, които не успяха да свалят нито един томахоук с прехвалените си цъ 400. Изреалците също най-редовно мятат бомби в сирия а уж комар неможел да превръкне там ахахаха. И какво стана нали късия заплашваше с ответни удари? Нали щеше да потопи американския флот? Нали щеше да превърне в мишена всяка платформа атакувала същзникът им Сирия? Големи саюзници се оказаха руснаците - сирииците ги цепят а *** като мишки се скрили и притихнали ахахахаха

209

Опасни игрички

преди 6 години

Имало е координация между САЩ и Русия.Ударите са далеч от руските бази.Ударите са срещу складове и не са нарушили животът в Дамаск.Повечето ракети са прихванати от ПВО на Сирия.Няма доказателства за пряко участие на Франция освен няколко минутни клипове.Тръмп и Мей получиха подкрепата на НАТО и повечето страни от ЕС.Няма опасност за България.

208

Анонимен

преди 6 години

Дойче веле. Ясно. Няма една дума истина в текста и няма смисъл да се чете.

207

С Русия в сърцето

преди 6 години

Глупости пишеш

206

Чичо

преди 6 години

До 130-западняците се намесиха във ВСВ от зор-руснаците щяха да окупират цяла Германия -а може и Франция и после Англия.Защо отлагаха отварянето на западния фронт 4 години.Чакаха като подли хиени дали Хитлер ще смачка руснаците,но като видяха обрата на събитията и се изприщиха.

205

Анонимен

преди 6 години

И какво се получи ! Всички разбраха, че прехвалените американски ракети мога да бъдат сваляни с оръжие от преди 40 години .Да не ударят барем с една ракета ,поне една охранявана военне база . Получи се ,че разбрахме за технологичната изостаналост на говедарите и че демокрацията идва със голямата сопа . А ! И че французите не пуснали една ракета . Били само за аромат там .

204

ПУТИН ГИ НАТИРИ

преди 6 години

МНОГО ГРЪМ, МАЛКО ДЪЖД.ПО-ВАЖНОТО Е, ЧЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ФИРМИ СИ ТРЪГВАТ ОТ РУСИЯ. САМО МАКДОНАЛДС ГУБИ 30 МИЛИАРДА ГОДИШНО ОТ ТОВА.

203

няма съмнение

преди 6 години

Америка е шефът! Каквото искат да си приказват останалите мераклии за шефове!

202

boor

преди 6 години

Самолетите на Турция и Израел си летят без проблеми .Обаче те свалили 70 томахавки !!