74

Хах

преди 1 година

Оф кога ще станат всички мъжки п... геове, че да се отърве жената... ненужници. Толкова сте зле

73

Херкулес

преди 5 години

То простотията женска е безгранична. Жената е нищожество, което не трябва да има право на глас. За това черногорци и на много места по света, където мъжете са разрешили еманципирането на жените, имат проблеми с феминизма и провеждат фемицид. Феминистките са се настанили във властта и диктуват закони за репресии срещу мъжете. Истината е, че мъжете малко бият и убиват жените в Хр. свят, а трябва да ги смазват от бой, докато започнат да заекват. Жената не е равна с мъжа, защото не е човек!

72

Анонимен

преди 6 години

Тия в кой век живеят?

71

Анонимен

преди 6 години

Ами ..това е верно от моя страна ..имам две дъщери на 20 и 23 хвана си пътя и ни говор ни картина де казват старите хора няма една чаша вода кой да ти налее..само от пари се интересуват ее за кво съм ги гледал!!!

70

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Не мога да повярвам /Ама това беше по време на социализма и бяхме млади.Най-трудно беше по тясни стълби.Тъй като нямаме опит,четирима колеги го носехме пианото,а в по-старите кооперации няма асансьори,та се налагаше и перални,както и чугунени радиатори ,защото тогава хората прокарваха парно,а не се отказваха.Не ме е "жегнал"коментара ,винаги съм смятал ,че умните ,интелигентни,възпитани,нежни жени олицетворяват цялата красото на човешкия род.Просто коментара ми беше самоирония

69

Анонимен

преди 6 години

Щом е мюсли не ми го хвали. бива-бива простаци, да не знаят , че от качеството на сперматозоида зависи пола на зародиша, а не от яйцеклетката.

68

Валка

преди 6 години

*** бол22

67

Интересно

преди 6 години

За да зачене момче или момиче не е ли нужна жена?

66

Ева

преди 6 години

Тези като искат само синове да имат след известен период, някое от поколенията, много ми е интересно как ще правят следващата си рожба като женски не се раждат... Може би мъж с мъж я...

65

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Жената е Бог/Може и така да е ,но не винаги мъжа е ненужен.Когато бях млад бях много търсен от колежките.Беше ги обхванала някаква мания да купуват най-различни тежки неща.Ако можете да си представите колко пиана, перални ,торби с цимент, секции,съм пренесъл.Но не е само това и дупки за колове на огради на вилите им съм копал,канавки за водопроводи,плочки и бъркане на бетон за бетонни плочи.Изобщо бях търсен ,както и други колеги.Ето, има някаква и малка полза от мъжете

64

Петърчо

преди 6 години

Ах Дойче Веле стожер на американската либерастия в Европа. Трябва да им се признае че са упорити до скъсване.

63

Анонимен

преди 6 години

Ако си беше останало Югославия, нямаше да има простотии. Щяхме и ние да сме много по-добре, ако съседката ни на запад си беше само Югославия!

62

един

преди 6 години

До АнонименКак, кой ще ражда? Други момчета, станали момичета!

61

Анонимна

преди 6 години

Простотия, простотия до шия!!!! Това е божа работа!!!Кой ли умен мъж ,е измислил това?????? Природата си знае работата!!!!Луди хора-много!!!!!

60

Анонимен

преди 6 години

...В малката страна на Адриатическо море в някои села скоро ще има само момчета....ето така се педерасира обществото.

59

Анонимен

преди 6 години

А кой ще ви ражда после синовете бе шматки.. като няма момичета?!

58

не народ а мърша

преди 6 години

откачени

57

До 7 от Разгеле

преди 6 години

Ти не можеш да докоснеш българка дори и с дума, сбърканяко!Стой си при твоите в маалата и прави сметка отсега какви пари ще вземете, когато започнете да ги давате за булки на онези 200 милиона, за които в Азия няма жени.

56

баси

преди 6 години

Типично ислямско мислене!Мислех ги за християни!?

55

Анонимен

преди 6 години

Всеки баща, с колкото и модерно мислене да е, първосигнално иска и се надява да има син. Но истината е, че когато му се родят момче и момиче, в повечето случаи обича повече дъщеря си.