9

Анонимен

преди 6 години

,И аз съм един от хората които мислят да се върнат, защото като опознаеш запада си даваш сметка че корупцията тук е в още по големи мащаби и се краде сато за последно.В Испания касиерът на управляващата партия му откриха сметки в Швейцария и каза че ще изнесе данни и на другия ден му форматираха лап-топа с един чук. Всички кметства в южната част са под разследване от години, някои даже си излежаха и присъдите вече. Каталунците и те 25години си имали "г-н 10%".

8

Анонимен

преди 6 години

Видя ли интервю направено на червен фон,и водеща с червена рокля,минавам го транзит.

7

до 888

преди 6 години

Тези същите с 45те години - еbаха мамата на държавата - дядо!Не са американците...не са марсианците!

6

Ван дам

преди 6 години

Абе Урумов абе кратуно какви инвестиции , напротив няма никакви инвестиции. Народа масово работи за 300-400 евро. Как се гледа дете и семейство с тези мизерни пари???? Ами то само квартирата е 400лв бе куха лейко. Народа няма пари един зъб да си оправи , масово хората и млади и стари са беззъби като старци в устата са млади хора . 200-250лв е един зъб.

5

до "Младите&quo

преди 6 години

Учете езици, не го слушайте този "артист"!Терминал 2 - или робия на мутрокомунисти за жълти стотинки!

4

не чакай

преди 6 години

До бях 16 годишенПодреждай си живота до като си млад!Тук оправия няма да има!Българина е нихилист,няма чувство за държавност!На него му дай далавера,друго няма в главата си!Постарай се да се впишеш в обществото,свикни да живееш по тяхно му,и най-важното-забрави българския!

3

бях 16 годишен

преди 6 години

Докато тия в парлаюента са на власт, няма оправия. Как да ги сменим с честни хора? 8 години чакам на Запад да почнат промените в Бг. Няма шанс. Тиквон и Бсп са несменяеми.

2

Анонимен

преди 6 години

актьоре , знаеш ли в театрото има една сцена Дон Кихот срещу вятърните мелници ...

1

scott

преди 6 години

единствено махането е техното спасение!или искате да ИЗЛЪЖЕТЕ И ТЕХ,А? НЕМА РОБИ, НЕМА БЪЛЪЦИ, САМО СИВА ТИШИНА.....