61

Анонимен

преди 6 години

Снощи почина...

60

Анонимен

преди 6 години

Може ли сега да дадете информация за моториста? Как е той?

59

Milanov

преди 6 години

До Иван СтоевAko ne vi go otvarq probvaite s Atanas Milanov s cherno bqla profilna snimka sum

58

Milanov

преди 6 години

Ostavi link kum profila ti zashtoto ima mnogo s tvoeto ime..

57

Иван Стоев

преди 6 години

Потърси ме във фейса

56

Milanov

преди 6 години

Ne za drugo prosto prisustvah na katastrofata i mi se iskashe da znam kak e choveka ..

55

Иван Стоев

преди 6 години

За момента няма нищо за казване. Всичко е ВЯРА и НАДЕЖДА...

54

Milanov

преди 6 години

Ivan Stoev moje li da dadesh poveche informaciq za motorista..

53

Иван Стоев

преди 6 години

Моториста ми е приятел. Съвестен човек. Недейте да храните когато не са ви известни фактите.... Всички анонимни да правят като вятъра....

52

Анонимен

преди 6 години

Stiga ste pisali gluposti taia snimka e ot haskovo predi 10 dni mom4eto po4ina.bog da go prosti.

51

Брадчед

преди 6 години

Коментарите са си коментари..... Но аман от "свирчовци". закона трябва да се спазва. Вярно, не всички шофиори са на ниво, но не може при 50км градско отзад да се надуват клаксони от припрени и самонадеяни фукльовци, които бързат за.....

50

Анонимен

преди 6 години

Автомобилът е направил неправилен завой, a моториста е карал с над 100км/ч.

49

Анонимен

преди 6 години

Моторът минава между трафика между двете коли те му остават малко пространство за да се шмугне между тях даже можеш да избягаш от полицията много лесно. Пистака вдига 300 за 30 секунди а колата трябва да и сменяш скорости да местиш ръчката загуба на време и докато вдигнеш 200 моторът те е минал с 100 км а ти го гони още. Ако колата е автоматик спортен модел имаш шанс ама трафика ще е проблема и тънките улички.

48

Анонимен

преди 6 години

Новоремонтираният участък на бул. "Черни връх" от МОЛ Парадайз до околовръстното се е превърнал в ПИСТАТА "ДЕЙТОНА БИЙЧ"! Джигитите летят със 160-180км. и то през деня...Няма пешеходни пътеки,няма КАТ ,няма камери. Няма и столичен кмет Фундулкова....

47

С.В.

преди 6 години

Като гледам колко жертви има за три дни, чудя се има ли нормални шофьори у нас?.А като чета коментарите се ужасявам. Нямало да има ПТП ако мотористът карал нормално. Що за *** го пише това. Ако колата не беше нарушила закона,мотористът нямаше в кого да се удари. Как няма да има катастрофи,като чета коментарите тук,нито един не трябва да има книжка. Несамо това,трябва на 90%от "шофьорите" да им се забрани да припарват до МПС,а камо ли да карат.Е може би съдбата е решила така да ни унищожи.

46

Жоро

преди 6 години

Вчера станах неволен свидетел на случилото се.Този *** с черно Ауди беше решил да пресече 3 платна с двойно непресечена линия .Моторът се беше врязьл в задна лява гума на Аудито.За каква вина иде ред питам?На това място преди няколко години пак имаше тежьк удар с мотор и баничарка и пак такава схема.Войната продьлжава !

45

Жоро

преди 6 години

Вчера станах неволен свидител на случилото се.Този *** с черно Ауди беше решил да пресече 4 платна с двойно непресечена линия .Моторът се беше врязьл в задна лява гума на Аудито.За каква вина иде наред питам?

44

Камикадзе

преди 6 години

Тези съм ги кръстил самоубийци няма за какво да живеят. В момента който започваш да се занимаваш с мотор ти си мъртъв по лошо и от дрогата даже. Ама дрогата те убива бавно и мъчително а мотора те изстрелва като Супермен в дървото и направо се размазваш. Аз съм бил свидетел на катастрофа с пистак мотора лежи на земята и моториста мъртъв на земята затова ги наричам камикадзе.

43

Човека с мотор

преди 6 години

Кой виновен и кой не ще решат компетентните органи, а вие тука стадо овце само глупости пишете. Проблема идва както каза едно момче по надоло няма възпитание на пътя да не говорим, че 80% от шофйорите не си гледат огледалата, забравят за светлините(мигачи) и не на последно място масово нарушения от неспазване на правилата за движение... както в случея обратен завой на неправилно място.

42

КАТ

преди 6 години

Хора, писането тук е 99% губене на време. Но въпреки това да споделя. Има правилник който определя скоростта в населени меса. За съжаление по принцип сме безмозъчни същества ... поне по-голямата част от хората населяващи това географско място. Водача на автомобила със сигурност е едно от тях. Моториста обаче ако е карал с позволените 60 км / ч и е гледал какво се случва около него, пред него и в насрещното платно е щял да предприеме действия за да избегне тежък инцидент.