103

волен казва истината

преди 6 години

защо го плюете като казва истината? значи се разкривате като тролчета на козяците. знаеме, че сте платени цъкачи на коментарчета. кол център на ЦРУ. гола вода сте! да ви спрат премиите, защото сте т ъ п и и не можете да измислите аргументи, а пишете глупости и настройвате хората против САЩ и запада като цяло! затова никога няма да има нормална прозападна партия в България, защото наемат най-долните де генерати които само се излагат, а хората мразят да ги правят на неуки и наивни!

102

Анонимен

преди 6 години

този успя ли да почисти всички паметници, че си отклонява вниманието от пряката си работа да философства върху действията на големите!

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 107Щеше да имаш някакво основание да го кажеш, ако изобщо имаше някъде в Сирия ИДИЛ от 6 месеца насам.

100

Анонимен

преди 6 години

Ударите в Сирия срещу военно-престъпника Асад в никакъв случай не са агресия, защото ако са агресия тогава и ударите срещу Хитлер през 2СВ са били агресия. А руското мeкеpе Сидеров като му е торкова скъпа Русия и Путин да отива заедно с последователите си в ЧВК Вагнер да се бият с американците.

99

Анонимен

преди 6 години

то е ясно на всички - САЩ нападнаха Сирияя без причина , за да подкрепят ИДИЛ

98

Анонимен

преди 6 години

А според руската флейта анексията на чужда територия какво е?

97

Starija hush

преди 6 години

V Irak ima6e him. orazie.Da pita irancite koito pokazvaha po televizijata v okopite otrovenite im voinici.Beha stotici a sled tova posegna na kurdide.Zatova USA obqvi zona zabranena za poleti za da spasi kurdite.Kato ne znae da ne plqmpa gluposti pone.

96

До Болен Пиздеров

преди 6 години

Ако става дума за руските удари по мирно население - ДА!

95

Шерлок

преди 6 години

До Анонимен Знаем кои са и какво от това ... ще Ви питам друго ... кой управлява света?

94

Интелект

преди 6 години

До Ала_БалаМдааа има и интелигентни хора тук ... поздравления. Какво ще кажеш за катастрофата на АМ с рейса ... да видя някъде драскотина по рейса ? А и каква е тази кола която е била под него ...?

93

Анонимен

преди 6 години

Да имаш смелостта да кажеш истината и да не останеш оплют ????????

92

Ала_Бала

преди 6 години

Чудно как американците обстрелват складове, които са пълни с тонове опасни БОВ ( бойни отровни вещества ). Когато съдовете, в които се съхраняват се разрушат, какво би станало? Ако наистина са уверени, че има БОВ, това е напълно безотговорна позиция! Другото е театро. Да ми мисли американският народ, които плаща за тези безумия.

91

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Шаренкова,Явор Дачков

90

Анонимен

преди 6 години

Русия, Китай и Северна Корея.

89

Анонимен

преди 6 години

три държави са обречени и е въпрос на време да истчезнат от картата на света...

88

Анонимен

преди 6 години

Бяха унищожени химическите заводи произвели бойните забранени отровни газове,които отнеха живота на много деца,и за което никой не пое отговорност.И до сега не се е разбрало,кой хвърли отровата върху цивилното население.Целият свят осъди това престъпление,и закономерно дойде и адекватният отговор от цивилизованите държави.Атаката имаше за цел да унищожи производството на забранените отровни вещества.

87

БРАВО

преди 6 години

БРАВО ВОЛЕН. УДАРИТЕ В СИРИЯ СА АГРЕСИЯ. САМО ЧЕ ТЕЗИ БАНДИТИ СА СЪЗДАЛИ СЪДА В ХАГА ЗА ДА СЪДЯТ НЕУДОБНИТЕ ЗА ТЯХ. СЪДИЙТЕ В ХАГА СА СЛУЖИТЕЛИ НА САТАНАТА, ПЛАТЕНИ МАРИОНЕТКИ. КОЙ ЩЕ СЪДИ ОБАЧЕ ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ. КОЙ ЩЕ СЪДИ УБИЙЦИТЕ МЕЙ, МАКРОН, РАХОЙ, ТРЪМП... АКО ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО СЕ ОСМЕЛЯВА ДА ЗАДАДЕ ТОЗИ ВЪПРОС????

86

до 79

преди 6 години

Защото не си е изплакал още сълзите за няколкото милиона изтребени от американците японци, виетнамци, лаосчани и камбоджанци, афганистанци, иранци, да не говорим кой организира пролетите в северна Африка, превратите в латиноамериканските страни, сълзите на сърбите, сълзите от конфликтите, подстрекаваните войни на Балканите. Че и съдят!!!Ще му стигнат сълзите някой ден, за да оплаче глупостта ви,на тези, които не мислите.Волен казва кратко и ясно истината.Точка.

85

Анонимен

преди 6 години

В случая Волен Сидеров е абсолютно прав. Прекалено САЩ се месят в политиките на други държави...,кои са те

84

Анонимен

преди 6 години

Агресия са и не са нещо по-различно от това да употребиш химическо оръжие. Ако изобщо е употребявано такова.Има все пак един политик да каже нещо смислено по въпроса.