35

Анонимен

преди 6 години

Седем години се бори и резултата е повече от очевиден

34

Анонимен

преди 6 години

КОЗЯЦИТЕ СИ ОСТАВАТ КОЗЯЦИ.ОТ ТЯХ ДРУГО НИЩО НЕ СТАВА.

33

Анонимен

преди 6 години

ВЕЧЕ И САУДИТСКА АРАБИЯ ПРИЕМА КОТАЮСКИ ЮАНИ ЗА ПЕТРОЛА СИ.. ИРАН, БРАЗИЛИЯ, ВЕНЕЦУЕЛА И РУСИЯ ТОЖЕ.КАТО СЕ ПУСНЕ БРИМКАТА НА ЧОРАПА НА ДОЛАРА, СТАВА ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ.

32

Анонимен

преди 6 години

Асад не е бил в страната по време на удара,видеото как отива на работа е старо.Постановки,както всички видеа на руснаците в Сирия и другаде.

31

Осведомен

преди 6 години

Какво е известно като резултат на ударите по Сирия. Поразените цели са три. Иследователския център Барза, както и два склада в Хомс. Има и няколко поражения в околностите на летищата. Поразените цели са спрягани за като съставна част от производството и съхранението на химическото оръжие. И трите цели са запечатани от инспектори на ОЗХО още през 2013-та година. Тези дн трябваше да бъдат посетени от инспекторите. Те не са били охранявани от ПВО. Няма поразени обекти на военната инфраструктура.

30

Анонимен

преди 6 години

Смешковции.

29

Анонимен

преди 6 години

''Сега очаквайте сума атентати из ЕС. Знаете колко сирийци има и едва ли им харесва да бомбят ридината им.''. Да, знаем колко ''сирийци'' има в Европа! И знаем, че точно тия, дето се бият СРЕЩУ Асад в Сирия, поемат отговорност за атентатите в Европа!! Или тия, дето режат глави в Сирия, и тия, дето ги режат в Европа, са различни?!?

28

Анонимен

преди 6 години

Колкото и старо желязо да бяха ракетите, със сигурност бяха по-умни от тези които ги изстреляха. Да не говорим за Дончо.

27

Анонимен

преди 6 години

Кадафи загина след разцпване на *** с нож. И този това го чака.

26

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 27Нещо бъркаш!От войните печелят тези ,които произвеждат стоките ,или икономиките!Тук Русия не е страна в конвликта! Русия я натискат да вади кестените от огъня ,както предишната война!Но този път с Китай няма да е така.

25

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Преди три седмици на китайските пазари за нефт , започнаха да използват китайски пари.Пръв който ги използва бе Конго.Но след това и други!Мислих си ,че Конго ще е първата жертва.Обаче започнаха със Сирия ,Иран и региона! И причината може би е в подготовката!

24

Българин

преди 6 години

Мачкай, Башаре! Краварските ракети явно са далеч от това, което ги представят по американските филми. 75 процента свалени с ПВО от миналия век. Умните ракети на Тръмп :)

23

Анонимен

преди 6 години

Русия ще фалира от тази война, точно както фалира от войната в Афганистан. САЩ ще се замогнат още повече. Така са устроени икономиките на двете държави. Едните печелят от война, другите я плащат с глад и мизерия. Те руснаците са свикнали...

22

Анонимен

преди 6 години

Мачкай хамериканската сгaн, Башаре!

21

Български Българин

преди 6 години

Имате предвид Владимир Путин и Хасан Рохани са решени да се борят с тероризма не Башар Асад

20

Дядя путя

преди 6 години

Ето как ще съсипем тия империалисти,всичките им ракети прихванахтме!От ракетите ще направим ножчета за бръснене!

19

АТАКИСТ

преди 6 години

Досега за 6 години нападения на САЩ над Доктора, не им ли увря главата на краварите, че Докторът не е сам, а си има за приятел Владимир? М?Не ви ли увряха и на вас главите, че Владимир никога няма да изостави Доктора? Ако беше го изоставил, досега Башар да е последвал съдбата на Садам и Кадафи отдавнаааа- още преди 6 години.

18

Анонимен

преди 6 години

До до 14ДАНО БОГ ТЕ ИЗКОРМИ ОТВЪТРЕ ПУТИНОФИЛЕ ПРОКЛЕТ :D

17

Защото

преди 6 години

До защоТой ли е виновен, че управляващите на православните славянски братя са предатели на народните интереси и *** на рептилите, а братските народи търпят, мълчат и всеки път на избори грешат, избират най-крадливия, най-продажния и после се вайкат и обвиняват...Путин?

16

до 14

преди 6 години

Значи според теб защитата на отечеството от международния тероризъм е престъпление срещу човечеството ? Абе ти да не си от постоянно дрогираните софииски со ро со и дни джендари ?