57

Анонимен

преди 6 години

- Мислите ли, че ще се стигне до истинска агресия от страна на САЩ?- Очаквам, че ще има такава. Ако не днес, утре. Рано или късно ще стане. Русия тогава ще се намеси както се казва веднъж и завинаги.

56

(-_-)

преди 6 години

Ударите били унищожили значителна част от химическите оръжия, преди организацията за забрана на химичните оръжия да проведе своето разследване.. Хау конвиниънт, както казват в юса..

55

до 41

преди 6 години

Казваш "правителството на Сирия е всичко друго, но не и демократично избрано - също и това на Русия".Всъщност да поясним какво разбира запада под демократични и честни избори.Такива са всички избори, които се печелят от техните марионетки. Когато обаче изборите са спечелени от противниците на техните протежета . . . изборите са нечестни.

54

Анонимен

преди 6 години

Определям се като българофил!Обяснявам речниковото значение на думата "сатрап" и правилната й употреба."Патрон" е думата, която измъчва Питър. "Патрон" означава покровител и защитник.Сатрапи са всички управници, които проливат невинна кръв, заради икономически и властови интереси!

53

Анонимен

преди 6 години

''Определям се като българофил! Та заради истината: Думата "сатрап" в преносно значение - жесток, деспотичен владетел или човек''. При ''правоверните'' алтернативите са две - или относително светски сатрап - или шариат! Примери - Иран, Алжир, Египет и ... Сирия!!! ''Българофил''??? Шариатофил!!!

52

Анонимен

преди 6 години

До ПитърОпределям се като българофил! Та заради истината: Думата "сатрап" в преносно значение - жесток, деспотичен владетел или човек. Основното значение на думата е деспот, управител, царски наместник в древна Персия.

51

Анонимен

преди 6 години

Като гледам снимката, имам чувството, че този ФРЕНСКИ ВЪНШЕН министър е от АЛЖИРСКИ ВЪТРЕШЕН произход. Или бъркам?

50

Абе...

преди 6 години

...тези политици мега лакоми и алчни за пари и власт не - направо страх ме хваща. И все повече се замислям - трябва ли да им гласуваме и делегиране толкова власт?

49

Анонимен

преди 6 години

Вчера Ирак , днес Сирия , а утре кого... ?

48

Анонимен

преди 6 години

Тези с плюшените мечета май скоро ще излезат пак на улицата да подсмърчат .

47

Анонимен

преди 6 години

Интересно е как разбират обикновените французи този урок и колко от тях го одобряват.

46

Анонимен

преди 6 години

А вие ако продължите да бомбите, ми се струва ,че ще настъпите Руска мотика която ще ви счупи носа! Започнете това е държава която търпи, но ако няма избор бие здраво със сериозни последствия!

45

един

преди 6 години

Този пак доказва, че няма по долна професия от политик.

44

Анонимен

преди 6 години

''До вчера съчувствах на двата народа след терористичните атаки срещу тях но вече не видях че двете страни и народи си заслужават съдбата след като нападат сверени държави и действат като терористи,кой сега са истинските терористи?''. Интересна логика - след атентатите в Европа отговорност поемат тия, дето са СРЕЩУ Асад в Сирия. Или главорезите брадати в Сирия и в Европа са различни?

43

ПЕНКО

преди 6 години

ПАНТАГОНЪТ РАЗПОЛАГА С НАЙ- ИНОВАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ НА БАЗАТА НА ,КОИТО Е ВЪВЕЛ НА ВЪОРЪЖЕТИЕ УНИКАЛНИ РАКЕТИ С ДВОЙНА УПОТРЕБА /няма прихващане/ ПОД НАИМЕНОВАНИЕТО " Б У М Е Р А Н Г " !!!

42

Питър

преди 6 години

До Анонимен 41Малограмотните американофили в България научихте една думичка и започнахте да я използвате както янките - кетчупа. Във всяко изречение - "сатрап". А пък тя самата дума означава "пазител". Ама така е, като АзБ харчи само жълти стотинки, за да влияе само на плявата на обществото...

41

Анонимен

преди 6 години

До: 41То и в България си избираме едни и същи щото няма други, това демокрация ли е?

40

Анонимен

преди 6 години

правителството на Сирия е всичко друго, но не и демократично избрано - също и това на Русия - нека не наричаме театралните постановки в тези страни демократични избори, защото и на децата им е ясно че няма такова нещо! едни сатрапи са узурпирали властта в определени държави и използват влиянието си и ресурсите, за да всяват хаос в целия свят

39

Да да

преди 6 години

Те Англия и Франция вече подготвят следващата диверсия под контрола на Щатите. Плащат на терористи да взривят варел с хлор някъде до цивилни. Стар бардак със стари . И света готов за зрелище казва. Да това беше Асад. Всичко е толкова елементарно скалъпено. Очакваме втора серия, но с намесата на Русия вече. Това е целта. да се ядоса голямата мечка. И да се апочне. То е неминуемо. Въпрос на време.

38

Няма по-доброот мира

преди 6 години

До За мир!Ще участвам задължително и с най-голямо удоволствие в демонстрация за Мир.