163

Анонимен

преди 6 години

Сирия е в сърцето на всеки българин, който е имал вземане-даване със сириййските студенти-бизнесмени дето учеха висше по 10-15 години.Да не говорим за "двойната освободителка" дето праща патриарха с пагони да ни напомня на националния ни празник че сме им задължени НАВСЕГДА

162

До 169

преди 6 години

Нека да не ги мислум чак толкова "бедните" американци и здравните ин осигуровки. По-интетесно е в каква *** живеем ние и останалите кедето е минал червеният ботуш на братушките :)

161

Анонимен

преди 6 години

По груби сметки цялата пукотевица е струвала над 150 милиона долара. Ама пари за здравни осигуровки за бедните американци няма...

160

Анонимен

преди 6 години

До читател - Това България да бе нападната - толкова форумни "защитници" нянаше да се намерят, колкото за Сирия и матушка Россия.Българите са в чужбина, в БГ-то останаха само руските шпиони!

159

читател

преди 6 години

Брей. Това България да бе нападната - толкова форумни "защитници" нянаше да се намерят, колкото за Сирия и матушка Россия.

158

Анонимен

преди 6 години

Говорит Москва. Передаьот Советское Инфом Бьоро: опорни точки ха-ха-ха.

157

винекс

преди 6 години

тъпите англоамериканци освен да убиват мирни хора друго не могат за пример софия всв хамбург хирошима виетнам и тн

156

гост

преди 6 години

бедните сириици разбраха какво е демокрация

155

Анонимен

преди 6 години

По последна информация , днес на обяд по спешност в болница е приет Ким Чен Ир , причината е ,че от към 04.00ч европейско време не може да спре да се смее истерично.Кризата му е настъпила след като е гледал репортаж по телевизията , на въздушните удари по Сирия.

154

поглед

преди 6 години

а някой погледна ли, че след атката курса на рублата скочи , защото и цената на нефта скочи, а чичо доньо си направи голям положителен пиар ?! - тук май нещо намирисва на договорка между путин и чичо доньо ???????

153

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха Американците станаха за смях пред целия свят

152

Пут аут

преди 6 години

Откак имперските галактически пълчища стовариха С-400 в Сирия пиле не може да прехвръкне! Е, освен самолети и ракети на Израел, САЩ, Франция, Англия, Турция... последният да затвори вратата...

151

Анонимен

преди 6 години

Русия е за мир.Американците създават конфликти навсякъде в арабския свят.Афганистан ,Ирак Сирия - исторически е така

150

До 154

преди 6 години

Курса е 39,6 рубли за 1 лев. Ще изчакам до понеделник, но идеята Ви ми хареса.

149

Боби

преди 6 години

Поздрави на руските поклонници от форума. Аз ще ходя да плъзна сноуборда днес и утре. И вие не се задържайте много пред екраните (освен ако не сте на надница, разбира се) - не е полезно за очите.

148

П.Петров

преди 6 години

Сирийското ПВО е свалило кюлотите на някоя ханъма!"Lt. Gen. Mckenzie says "none of our aircraft or missiles in this operation were successfully engaged" by Syrian surface to air missiles"Придружено със сателитни снимки на разрушените цели.

147

Анонимен

преди 6 години

В очакване сме на новата генерация руски военни оръжия, рекламирани предизборно от джуджо. Само не дано са като аероплана им дето приятелите им го свалиха неотдавна или от паровоза-самолетоносач "дядя кузья"

146

Анонимен

преди 6 години

Някой да знае курса на риблата днес? Мина ли 45 за BG лев? Та да почваме и ние да купуваме имоти по Крим.

145

Анонимен

преди 6 години

На ход е желязната коалиция: Раша-Турция-Иран: Големи истински приятели: от векове за векове... Само дето им свалиха СУ-то неотдавна

144

Анонимен

преди 6 години

Разработки ,нови технологии за невидимия Стелт ,и накрая един комсомлоски..