67

Анонимен

преди 6 години

Ти пък младежо да не би да пиеш уски и да си лягаш с ъс Сър Елтън Джон .със парите от нивите на дядо си които ти е завещал..43960

66

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 60Ами човекът в ерата на парите е заменен с неговата равностоиност в пари!И цената му се ползва , без значение че е хуманодоид!Парите не различават нищо друго!

65

Анонимен

преди 6 години

Тебе пък кой те пита бе чичо? Я сядай на масата да ядеш боб яхния и да пиеш ракия.

64

Анонимен

преди 6 години

Шкембе войвода пуснал за вода , този е пълна пародия

63

Анонимен

преди 6 години

Абе маи голямата заплаха за България 30 г.са еи тия тикви като него които сами си ги отглеждаме и избираме..така че еи тоя Борисов и компания са на голямото зло за държавата ни..Бог да пази БЪЛГАРИЯ.

62

Анонимен

преди 6 години

Каква заплаха да има повече от това да има управници като вас.

61

Ванга

преди 6 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

60

Анонимен

преди 6 години

Трай, коньо, за зелена трева!Защо ли не му вярвам?

59

Анонимен

преди 6 години

Войната е преди всичко пари и огромни печалби за ограничен кръг богопомазани!Някой печели от страданията, от кръвта на хората... Ужасно еКой има интерес от тази война в Сирия? Кой?Седем години се "борят" с едни терористи! Седем години! Инфантили управляват света! Като деца си играят с огъня, а човечеството стои отстрани в очакване на фойерверките. И победителя, за да му направи триумф. Но победител този път няма да има. Който оцелее, ще завижда на изгорелите.

58

ХРИСТО(С)

преди 6 години

До Каракачанов: Разчиатайки на вашият професионализъм, ще разберете, че войната е дошла, когато бъдем победени. Никоя нация, която държи оръжие и призовава за мир не трябва да се приема на сериозно. Ако искате мир, свалете оръжията. Ако искате дългосрочен мир - разглобете оръжията. Ако искате война, не говорете за мир. Ако искате смърт - отивайте първи на фроновата линия.Човечеството не е мръднало за 10,000 г. еволюция!

57

Анонимен

преди 6 години

Това на коя ракия го каза?

56

нов Закон

преди 6 години

Да се приеме Закон , хора с наднормено тегло да нямат право да заемат такива Постове като Министерство на Отбраната , срам и позор за всички войници в Армията

55

вааа

преди 6 години

Ванга беше цялта в ракови метастази и накрая умря.Русия ще победи за кратко всички. Виждайки това САТАНА ще изпрати - АНТИХРИСТ, който ще завладее целия Свят. Евреите ще му повярват и първи ще бъдат избити от Антихрист.

54

До 48

преди 6 години

Да...и Ванга още е казала, че путин ще е цар на света...ще разгроми америкабци, англичани и марсианци едновременно.Знарме ги вашите пророчества на Ванга...писани и разпрастранявани от Москва.

53

Анонимен

преди 6 години

Теб пък кой те пита, бе??Цял свят те разбра какво си ченге и платен руски агент.Че ще ни и успокояваш...все едно трябва да ти имаме доверие за каквото и да било.

52

Анонимен

преди 6 години

Путин стоя като статист в Сирия на указаните от Пентагона точки по време на ударите и естествено че нищо не и се случи на непобедимата му армия. Сега МО на Русия ще разпространи фейка че са свалили с руския дарак С400 към 150-200 томахавки и ще очаква аплаузите на верните русофили.

51

Анонимен

преди 6 години

Къде е Волен - завършеният онанист, презиращ родителите си?Дето се е направил на болен зада не го вземат в казармата.

50

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНищо такова не е казала Ванга стига сте разтягали локуми. В руските сайтове какви ли не глупости се пишат за Ванга, но общото между тях е че Русия винаги е победител.

49

777

преди 6 години

Каквото и да се случи на тоя свят за България никога няма опасност, доходите на населението са свръх високи, децата са с предимство, имаме свръх инвестиции, фльорци си правят селфита с цветни полянки за 5 милиона, пенсиите на старите отрудени хора са изключително високи и се покачват всяка година....въобщееее рай!

48

Анонимен

преди 6 години

Лесно му е на Каракачанов. Ако се появи и най-малката заплаха за България звъни едно телефонче на льотчик-пРезидента Радев и проблема се решава. Льотчика подгонва томахавките с Миг29 и една по една ги елиминира като им демонтира бойните глави в движение.