45

ССС

преди 6 години

Седем години военни действия и да успееш на 23% срещу най силнста армия,това е срам за нея,но стари ракети се свалят само със стари ПРО!!!Холивуд е размътил мозъците за непобедимата U S aрмия!!!Те са тръгнали към Русия,но в Сирия си показаха способностите!!!На 23% успеваемост срещу старо ПРО,какъв успех ще имат срещу нови ПРС на Русия!!!

44

ССС

преди 6 години

САЩ нападна с 100 ракеки със съюзниците Сирия,тя е свалила 77ракети!!!А сега Сирия със своите съюзници да им върне подаръка и да им прати по базите също 100 ракети да са квит!!!Съюзниците да видим колко ще свалят!!!Нали САЩ е страната на каубоите,трябва дуела да е равностоен,но те са страхливци,сами никаде не атакуват!!!

43

Andreshko

преди 6 години

До # 41 user. Няма нищо това,което искат скоро ще го получат,щом дразнят отново арабите,но лошото е,че и ние ще страдаме заради тези ***.ло.ум.ни.ци...

42

Анонимен

преди 6 години

Голямите за това са голями,а не безмозачни като наще оправници.Всеки нормалвн човек знае че това е постановка на западът.Истреляха бонби по нищото.А Русия си наи добре само им гледа бесилието и се смее.Цалата постановка беше подготвенаоще преди 2 год.

41

a

преди 6 години

До АнонименТи ли си разочарован?! А питаш ли родителите ти как се чувстват, като те гледат такъв?!

40

user

преди 6 години

После да не се чудят тези страни защо има толкова много атентати на тяхна територия. Няма да има мир доста дълги години. Защо се месят в Сирия и какво искат?!

39

Хахаха

преди 6 години

Руснаците предупредени и сега си траят. Ще си траят. Тръмп каза че се изтегля и защо им трябваше да го предизвикват? Сега са пак унижени и сами са си виновни. Ще се снишават, ако искат някой да ги възприема като хора, пак.

38

Анонимен

преди 6 години

Аз съм разочарован! Чебурашките не можаха нищо да свалят

37

Анонимен

преди 6 години

Е нали *** щяха да свалят всички ракети? Какви са сега тези работи?

36

аз

преди 6 години

Време е руснаците да обмислят ,но няма смисъл да започнат войната. Наи добре да изчакат НАТО ДА СЕ РАБИЕ И ДА ИМА ВОЙНИ В НАТОВСКИТЕ ДЪРЖАВИ. Което всеки момент ще стане..Събитията ще се развият ами много бързо.Няма смисъл ,защото КИТАЙ ще едиствената велика сила на земята.Какво от това ще доиде глобализма тои ще времен .Бог не прощава.Бог да пази България.Да де бог да се изчисти от ***

35

До малкия

преди 6 години

Напуснали ООН ,ама имат постоянен представител,ако това не е нонсенс ,здраве му кажи!

34

Анонимен

преди 6 години

Третата световна война , последна за човечеството на земята започва провокирана от самозабравили се бе дозъчни военнолюбци от САЩ, Англия и Франция. Унищожението на тези държави ще възцари мир на земята.

33

Анонимен

преди 6 години

Защото ООН е кученцето ,което върти послушно опашка пред Израел и т.нар пазители на световен ред,затова санкции няма да видим. Както нямаше санкции за нападението над Ирак и след като се разбра,че Садам не е имал никакви оръжия!

32

До 33

преди 6 години

Защо "и вече французи". Че точно французите нападнаха Либия и свалиха Кадафи, без разрешението на ООН, за да може Саркози да прикрие, колко милионки е получавал лично от Кадафи, и за да може петрола на Либия да потече към френските автомобили и предприятия безплатно.

31

До 28

преди 6 години

Няма държава по света, която да има "задължението" да прави демокрация и мир по света. Има само една организация в света, която дава право на една държава да атакува друга държава член на организацията, и това е ООН. Само чрез резолюция на ООН се дава правото на някой да нанася удар по някой. Днес ставаме свидетел отново, на държави, които се смятат за държатели на ценности и морал, да нанасят бомбени удари по суверенна държава, със легитимно управление, без каквато и да е санкция на ООН.

30

Анонимен

преди 6 години

Че те французите винаги са били агресори-справка Мали и всички войни които са ставали досега ,французите активно са участвали в тях. А иначе говорят за демокрация.

29

Мишлета от ГЕРБ

преди 6 години

светът видя вече кои са истинските терористи:американци. англичани и вече французи.Но българите имаме по голям проблем в момента а това са крадливите ГЕРБЕРЧЕТА.Не мога да разбера как може да има толкова злобни и прости хора

28

Анонимен

преди 6 години

САЩ Великобритания и Франция отново доказаха,че действат под заповедите на техните господари от пустинята,наречена Израел

27

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно верен е коментарът на 25,юдеите всячески се опитват да унищожат една държава,която законно си е съществувала винаги по онези земи(Палестина) Винаги са се взимали за богопомазани а те са едни обикновени агресори и престъпници.

26

Анонимен

преди 6 години

САЩ, Англия и Франция за пореден път показаха, че са готови да водят война за да има мир и демокрация по света!Агресорът и демонът на света е Путин!