387

Сержант

преди 6 години

Не се връзвайте. Ако са ударили складове и лаборатории за хим оръжие, вие представяте ли си , ако това е в някой голям град и наистина има хим оръжие що народ ще измре. Лъжат тяхната м.........ца, както в ИРАК.

386

ТЕРОРИЗЪМ

преди 6 години

Някога наричахме САЩ "световен жандарм". Отдавна те вече са "световен терорист" терорист No1.Решават си кого не харесват и го бомбандират варварски.Нормално "мислене" на измислена нация създадена от избягали от Европа престъпници и отчаяни авантюристи.Побързаха с бомбите дни преди в Сирия да отидат експерти по химическо оръжие, защото после лъжата им щеше да лъсне и да нямат измислената си причина да нападнат суверенна държава

385

Анонимен

преди 6 години

Същите тези 3 държави плюс Израел навремето нападнаха Египет, когато си взе суецкия канал. Нищо ново политика на канонерките и бой по слабия който се опъва на политиката на новия световен ред.Номера с хим.оръжия не издържа.

384

Анонимен

преди 6 години

Сирийското ПВО състоящо се от системи разработени през 60-те години на 20 век е поразило 71 ракети от изстреляни 103 ракети " Томасок" при военната агресия на САЩ, Англия и Франция срещу суверенна Сирия, в нарушение на всички международни договори, без резолюция на ООН, само с резолюция на " белите каскети на шорош пръскащи деца с маркучи"!Асад продължава по план зачистването на терористите подкрепяни от САЩ, Англия и Франция на сирийска територия!

383

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен405 Кой има полза от действията на ИДИЛ,само Русия.

382

до 401

преди 6 години

Ами какъв е смисълът да се разходва ресурс и разкриват възможностите на съвременни комплекси при стрелба по празни обекти (сигурно и оборудването е било изнесено). Бат Дончо се измъкна по келифарски от ситуацията. Нали беше казал руснаците да чакат умните му ракети?А стреляха по празни варели... сигурно и с ракети с изтичащ ресурс. Така че и вълкът сит и агнето цяло....

381

Анонимен

преди 6 години

До До 395,390 Като тихомълком се измъкна от опасните за нея,терени в Сирия.

380

Анонимен

преди 6 години

Американците,които обучиха и изпратиха в Сирия групировката ИДИЛ за да унищожи една суверенна държава,сега довършват започнатото,тъй като ислямистите не си свършиха работата докрай.И за да не носят сами отговорност за дивотията си привлякоха Англия и Франция."Евроатлантически ценности".Горките ни деца,ако на това ги учат в училище.

379

Огнян Железов

преди 6 години

Аналогията с началото на Втората Световна война е пълна. Преди началото на войната Германия и Япония излиза от Организацията на Народите (ОН). Сега САЩ, Франция и Великобритания са в ООН и в Съвета за Сигурност, но са там, само да приказват, а на практика не ги броят за нищо. Те решават, кога има доказателства, те решават и кога да бомбардират.Как една малка държава може да гарантира сигурността си го показа Ким Чен Ун в Северна Корея - ядрено оръжие и ракети, които могат да достигнат САЩ.

378

Адолф

преди 6 години

от 103 ракети, 70 са свалени. Коалиция от 12371823 държави успя да вкара 30тина ракети по обявени цели..

377

Анонимен

преди 6 години

Жал ми е за Русия. За пореден път е направена за смях.

376

малко факти

преди 6 години

Въздушната атака по Сирия е станала от южното направление, където основно са разположени сирийски средства за ПВО.При изстреляни около 120 ракети до момента се съобщава за 6 пострадали (не убити).Сирийската ПВО с нейните архаични въоръжения от преди 30 години са унищожили значително количество от свръхсъвременните и умни ракети.12-те крилати ракети по военното леище до Дамаск са били унищожени, както и почти всички в Хомс.Руските обекти не са били обстрелвани.Стреляно по празни обекти. Е,и?

375

Анонимен

преди 6 години

До 399Никой нищо не иска. Имаше гръмки изявление от страна на Русия, че ще реагира. Така като гледаме се изпокриха като мишки. За пореден път показаха, че са неспособни да защитават Сирия.

374

До 394

преди 6 години

Ти какво искаш?Русия да нападне САЩ в отговор на агресията и да стане световна война ли?Еййй,мислете с главите си,а не с ония си работи.

373

Анонимен

преди 6 години

А тях кой да ги удари?Само с предположения не се нанасят удари.Вижте какви хора управляват света-въдворяват техния си ред с убийства над мирни граждани.Никой не е доказал,че е имало химическо нападение.А резултата е в полза на войнстващите луди за връзване-петрола тутакси вдигна цената си и ние също ще го усетим.

372

Оруел

преди 6 години

Международен тероризъм в действие по телевизията. Без основания нападаш суверенна държава!

371

Анонимен

преди 6 години

Спешно се търсят памперси най-малък размер за кремъслкото джудже.

370

Адолф

преди 6 години

Сега се чудя ,ако има война между Русия и САЩ ,дали ще се намерят държави които да спасяват Русия от САЩ ?!

369

Анонимен

преди 6 години

Русия на колене! Стои и гледа безпомощно от първа линия.

368

ognyanz

преди 6 години

Видя се ясно, че Съветът за Сигурност към ООН е абсолютно безполезен. САЩ, Великобритания и Франция решават да обстрелват Сирия без дори да дочакат мисията на ОЗХО на пристигне там, и го правят. Не им трябва резолюция на съвета.