7

Аспарух

преди 6 години

След ясната позицич на Москва,на западняците не им оставяше нищо друго овен една бутафорна атака.Нямаха връщане назад след изявленията на Тръмп в Туитър...Това е добре,разминахме се от по-голям конфликт.Щом и Терез Змей,казва,че целта не е смяна на режима или да се месят в гражданската(нищо,че си финансират и подпомагат терористите)война,това наистина е добре.Русия си изигра възпиращата роля!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Та-а-ака, не ни дадохте да си направим военни бази като в България, не ни разрешихте да ви унищожим военните институти по мирен път чрез масови съкращения като в България през 2000 г., пуснахме ви бомби над военния изследователски център, като сменим очния лекар с наш човек, ще си направим военни бази. И Иран не разрешава американски военни бази...Ама вижте на земното кълбо, почти навсякъде имаме военни бази!

5

Анонимен

преди 6 години

Започна... и свърши още преди два часа.Думнаха някакви складове, колкото да заглушат разкритията за инсцинираната атака с химическо оръжие, организираната от британски спец части заловени в Гута.

4

Анонимен

преди 6 години

Ударени са един отдавна празен химически завод,жилищни квартали в Дамаск(щото сме много хуманни),празна военна база и полетата около столицата.Типично пиратска работа.След като руски самолети с противокорабни ракети се вдигнаха във въздуха и спряха да пуцат.Бандитизъм във 21 век

3

Анонимен

преди 6 години

Защо на САЩ не им стиска да започнат една война сами?

2

Наглост

преди 6 години

Бай Дончо, Змея и Макарон много се изложиха, много! Жалко за нас, че такива НЕхора са начело на велики държави.

1

Анонимен

преди 6 години

Ами да се запасяваме с ракия и салата и да затваряме прозорците.