407

Анонимен

преди 6 години

северна корея ако нямаше ядрено оръжие до сега щяха да я унищожат , ето за това постоянно *** краварите за разоражаване а те се въоръжават

406

Анонимен

преди 6 години

Та какви бяха тези ракети- умни и красиви ли?

405

НО

преди 6 години

НО ЗАЩО БЕЗ РЕШЕ НИ Е НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТНЕ СЕ ЛИ ПРИНИЗЯВА ООН И ЗАЩО СЪЩЕСТВУВА ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯСИРИЯ Е ЧЛЕН НА ООН--ЗНАЧИ ВСЕКИ КОИТО НЯМА АТОМНА БОМБА МОЖЕ ДА БЪДЕ УДАРЕНЗАТОВА ДЪРЖАВИТЕ ИСКАТ ДА ИМАТ ЯДРЕНИ БОМБИ

404

aaa

преди 6 години

Да благодарим на Бога ,че е поставил начело на Русия мъдър човек ,който за сега устоява и не отговаря по подобаващ начин на гнусните провокации на побеснелите човекоубиици и засега надежада за нормалните хора по света все още има...

403

ю

преди 6 години

Новата новина: След атаката в Сирия, руснаците обсъждали санкции срещу Америка! Мъкааа, мъка! Да се смееш ли, да плачеш ли.

402

Анонимен

преди 6 години

САЩ, Великобритания и Франция са агресори и колониалисти.

401

До a8

преди 6 години

Грешна ти е информацията! Това е така защото четеш руска пропаганда. От изтреляни близо 150 ракети, руското ПВО са прихванали 9 ракети!

400

Анонимен

преди 6 години

Кадафи и Садам бяха ислямисти,но бяха мъже.Обявиха война на цивлизованите християнски държави и умряха в битката.Асад е мишка,обяви война и се крие в някой дворец,до като сирийските деца и жени умират за неговата битка вече 5 години.Руцете на Путин също са изцапани кръв.Колко наросд изби в Украйна,а сега в Сирия.Някой да е нападал Русия-никой.

399

по скоро

преди 6 години

Възмездието да ги удари и тех!

398

Do 419

преди 6 години

Свикнали сме с руските "източници". Според руските сайтове сутринта прихванатите ракети бяха 20, малко по късно станаха на 40 сега са 70, в друг руски сайт пише, че 100% от американските ракети са прихванати, а само на това клипче горе се вижда как поне 20 ракети поразяват успешно целта си! Та има ли някой, който да вярва на руските информационни сайтове? Сигурен съм, че и най върлите русофили ги четат с голяма доза съмнение :)

397

анонимен

преди 6 години

Някой да даде точен отговор на въпроса: Какво търсят там САЩ, Англия и Франция? Ако някой хвърля бомби над техните глави?

396

a8

преди 6 години

До До 416103 изстреляни ракети, 71 свалени.От 12 английски ракети една не е поразила целта.Какво са се смълчали не знам.Те и американците като им гледам целите са на по 200 километра от руските бази.Та не знам за какво унижение говориш.

395

Господ знае

преди 6 години

какьв ужас преживяват невинните хора на Сирийска територия...На чужд грьб и сто тояги са малко!...

394

До 416

преди 6 години

Ситуацията стана ясна и на децата. Руснаците много се святкаха, на много страшни се правиха, но като заваляха ракетите са изпокриха и смълчаха. Къде е Путин да обясни защо не отвърна на удара на американците, както обещаваше? Къде са другите анимационни герои Захарова и Лавров? Много се смълчаха нещо? Заслужават си унижението руските нещастници. Друг път трябва да са по пестеливи в думите и лъжите понеже в даден момент истината лъсва в цялата и прелест!

393

чичо Гошо

преди 6 години

САЩ,Англия,Франция!Все държави с колонии!

392

До Сержант

преди 6 години

Ами нали Тръмп им даде няколко дни на руснаците и животното, че да се скрият като мишки под земята. Не ти ли минава през ум, че най-вероятно сирииците са спасили всичко ценно в складовете. Направо съм озадачен от къде ви копаят такива интелекти.

391

Анонимен

преди 6 години

И как точно Русия защити съюзникът си Сирия? Руснаците се изопокриха като мишки. Иначе преди това закани и заплахи, как всеки дръзнал да нападне Сирия ще получи твърд отговор. Нали щяха руснаците да нападнат американски кораби и бази в Сиря? Какъв е тоя сюзник дето теб те бият, а той стои и гледа от странеи. После ми обяснвайте колко велики били руснаците. Абсолютни нещастници мен ако питате.

390

Даола

преди 6 години

Тръмп няма да изтегли американските войници от Сирия - те просто ще заместят Ислямска държава там ! САЩ ще поддържат конфликта да дупка, защото икономиката им се крепи на търговията с оръжие.

389

ПЕРВЕРЗИЯ

преди 6 години

Тези които избиха индианците и ги вкараха да живеят в резервати (концлагер, гето), сека вилнят по света като бясна *** и раздават "демокрация".Причините за такава агресия лесно могат да се изброят:Exxon Mobil; Chevron; Shell; British Petroleum; Total...Можете сами да си продължите списъка с производителите на въоръжение за които войната е най-добрия пазар, че там няма кой да им брои "консумативите"... също като ГЕРБ-ерските разходи за аварийни ремонти на пътища, мостове, язовири...

388

Анонимен

преди 6 години

Оня лудия севернокореец си прави ядрени оръжия и си траят,ама понеже в Сирия имало химически и това е проблем. А ние пак ще чакаме да ни пази "Великата българска стена"( телената ограда) от новата вълна бежанци.